Monthly Archives: August 2018

Rejs og lær Muay Thai på samme tid

Der er mange måder, hvorpå du kan gå på rejse. Der er også mange steder, du kan besøge. Men hvis der er en ting, der forhindrer dit potentiale til at se mere af verden, er det faktum, at du har begrænset tid og ressourcer til at gøre det. Men du vil måske stadig have det bedste af dine rejseoplevelser. Så hvordan går det med det?
Nå, det første du skal indse, er, at du er en unik person med dine egne unikke præferencer og behov. En choker, ikke? Som det viser sig, vil forskellige mennesker rejse på forskellige måder, og de vil besøge forskellige steder. Og det er helt normalt.
Hvad du behøver at gøre personligt er at sidde ned i et stille sted, hvor du kan tænke. Derefter begynder du at visualisere den perfekte ferie. Hvad betyder det for dig at få den perfekte ferie? Måske betyder det at slappe af på en varm strand og stirre på den smukke udsigt over havet og den store horisont. Og måske betyder det at du går og besøger et sted, hvor du vil kunne klatre og danse.
Pointen er, at der ikke er noget forkert valg her. Du kan have et andet sæt meninger og forventninger til, hvad den perfekte ferie skal være. Og det er fint – du skal acceptere dem. Det værste du kan gøre er at forsøge at være som alle andre. Hvis alle andre vil gå og blive fulde og gøre nogle vanvittige ting, men du vil slappe af i en landsby på et bjerg ved at læse bøger – så ville det være en frygtelig blunder at gå med flokken og gøre ting, som du ikke gør Jeg vil ikke gøre for din ferie, så du kan blive accepteret.
Når det er sagt, skal du stadig gå over nogle logistiske forhindringer, hvis du ønsker at lykkes i dine planer om at rejse til de steder, du vil besøge. Det første du skal huske på er at rejse tager penge. Det tager også tid. Og du skal have begge dem, hvis du ønsker at gå om det.

Opdager muligheden for Muay Thai på den rigtige måde

Mange mennesker har hørt om det, men kun et lille antal af dem er virkelig opmærksomme på potentialet i denne sport. Thai boksning, eller Muay Thai som folk i Thailand kalder det, er en meget gammel sport og en effektiv kampsport. Thaiere har brugt det som en kampdisciplin i mange århundreder, men i dag er denne aktivitet mere populær end nogensinde. Nemlig har folk fundet ud af, at de også kan bruge Muay Thai som en fitnessaktivitet.
Der er ingen tvivl om, at Muay Thai er en meget effektiv sport- og fitnessaktivitet, men der er en måde at opdage potentialet og føle fordelene ved Muay Thai til det maksimale – ved at tiltræde en Muay Thai træningslejr i Thailand. De fleste mennesker hævder i dag, at de ikke har nok tid til at udøve, at de har vigtigere opgaver at afslutte, og at træningen ikke er udfordrende og ret kedelig. Alle disse ting kan ændres, hvis du bruger din ferie i Thailand og slutter sig til en autentisk, traditionel Muay Thai træningslejr der.
Vær ikke bange for, at du ikke vil være i stand til at overvinde alle udfordringerne der, fordi din træner vil støtte dig gennem hele træningsprocessen. De vil opfordre dig til at skubbe dine grænser, men uden at tvinge dig for meget. Med andre ord behøver du ikke bekymre dig om fejl eller mulige skader. Dette er noget, du ikke kan forvente, hvis du tager træningskurser i en velrenommeret lejr.
Lad os være klare – træningsklasserne er ret dynamiske, og efter de første par klasser kan du blive udmattet. Men hvis du fortsætter med at besøge disse klasser, skal du kunne genskabe dig selv og føle dig mere entusiastisk end nogensinde før. Muay Thai træning hjælper folk med at eliminere fedtlag og forbrænde kalorier, stabilisere blodtrykket, forbedre arbejdet i alle organer og systemer, styrke musklerne og forbedre udholdenhed og udholdenhed. Desuden har denne sport vist sig at være effektiv til at forbedre mental sundhed også. Endelig må vi påpege, at Muay Thai er en selvforsvarsdisciplin også

Du skal inkludere Muay Thai i din træning

Muay Thai, en kampsport fra Thailand, er blevet mere og mere populær i mange dele af verden. Denne sport eller kampkunst adskiller sig fra kickboxing, idet den gør omfattende brug af 4 sæt lemmer. Dette gør det meget spændende og interessant at se. Faktisk ser man på en levende Muay Thai kamp på mange folks må-do-liste, når de rejser til Thailand. I dag ønsker mange vestlige ikke blot at se en kamp, ​​men de ønsker også at træne i sporten. Flere og flere mennesker rejser til Thailand, så de kan deltage i en Muay Thai træningslejr og træne i sporten. Hvorfor?
God fysisk træning
Muay Thai er en hård træning, der forbedrer udøverens fysiske kondition og muskel tone. For folk der ønsker at tabe sig, er Muay Thai et fantastisk program for det, fordi alle de flytter rundt vil helt sikkert forbrænde de ekstra fedt og kalorier. Praktikere vil ende med stor fysik og endnu bedre hud.
Forbedre kardio ydeevne
Muay Thai tilbyder kardiovaskulær konditionering, som ikke kan matches af mange andre sportslige og fysiske aktiviteter. At være både anaerob og aerob, lægger Muay Thai stress på det kardiopulmonale system, så det virker sværere at følge med efterspørgslen. Med fortsat praksis vil kroppen tilpasse sig disse krav og resultere i forbedret kardiovaskulær præstation.
Velegnet til alle aldre og størrelser
På trods af at være en temmelig intens sport, er Muay Thai velegnet til alle aldre og størrelser. Uanset om du er en mand, en kvinde eller endda et barn, kan du træne i Muay Thai og høste de sundhedsmæssige fordele, det giver. Dette gør Muay Thai til en stor aktivitet for hele familien. Nogle Muay Thai træningslejre i Thailand tilbyder familieorienteret træningsprogram, der gør det muligt for familier at træne. Udover at lære teknikker og træk, lærer man også om tålmodighed, medfølelse, taknemmelighed og udholdenhed.
Enkel, men kraftig selvforsvarsteknik
Muay Thai styrker ikke blot sine praktiserende læger fysisk, men det styrker dem også mentalt. Mange kvinder lærer Muay Thai som selvforsvarsteknik. De fleste Muay Thai-træk er enkle men kraftfulde. Når du er i fare, kommer det naturligt til at bruge en simpel, hurtig bevægelse som et benspark til at smide din angriber på jorden. Dette gør Muay Thai til en fremragende selvforsvarsteknik.
Effektiv stressaflastning
Vi samler alle en hel del stress hver dag. Muay Thai giver et udløb for vores stress. Under Muay Thai træning som SuwitMuayThai skal du fokusere på dine bevægelser og frigøre dig selv fra din daglige slib. Det lader dig glemme din stress.