Monthly Archives: June 2017

At deltage i en Muay Thai Camp er den bedste måde at føle fordele af Muay Thai

Hvis du nogensinde har været en del af en Muay Thai lejr i Thailand er du sikkert ved, hvor stærke de er. Hvis du er en af de mennesker, der planlægger at deltage i en Muay Thai træningslejr for første gang spørge nogle af dine venner og han eller hun vil sandsynligvis fortælle dig det samme.
Der er mange grunde til, hvorfor disse lejre er anset for at være den mest kraftfulde og mest effektive måde at lære Muay Thai. Først og fremmest vil du tilbringe det meste af dagen fokuserer din Muay Thai fremskridt og uddannelsesaspekter. Selv når du er uden for Muay Thai camp du vil stadig være i det land, hvor Muay Thai er tilbedt som en national sport. der er en stor chance for, at du vil ende op ser live Muay Thai match eller se en TV i den lokale bar.
Muay Thai træningslejre i Thailand tilbyder nogle af de bedste instruktører i feltet i thailandsk boksning. Du får adgang til ekstraordinære træningsfaciliteter, som du sikkert ikke kan finde i dit hjemland. I disse lejre vil du finde det nyeste og mest egnede udstyr.
Muay Thai træning klasser i Thailand er ikke kun fokuseret processen med fysisk træning, men du vil også lære at praktisere en sund kost, sådan har ordentlig varme og hvordan man kan opretholde din kondition. Mens du øver alle disse ting vil du hele tiden overvåges og evalueres af fagfolk. Mange Muay Thai camps har stor undervisere, der forstår at motivere deres studerende takket være deres rige erfaring. Nogle gange inviterer de særlige gæster, som vil motivere dig endnu mere med din uddannelse. Desuden vil du møde andre Muay Thai entusiaster og disse møder vil helt sikkert gøre at nå dine mål meget nemmere.
Hvis du erudkig efter den nemmeste, mest effektive og mest interessante måde at praksis Muay Thai træning du absolut tilslutte sig en Muay Thai lejr i Thailand.

At lære Muay Thai

Har du nogensinde tænkt, at du kan vinde over hårdeste fjender i en strejke? Ser det umuligt for dig? Hvis du tror, at det er umuligt for dig at besejre dine modstandere i en strejke eller et par strejke er du forkert. Muay Thai kan hjælpe dig med at forsvare dig selv når mange omgiver dig. Læs om, hvordan at lære Muay Thai for at sådanne magt.
Find en træningslejr eller fitnesscenter
Første skridt til at lære Muay Thai – også kaldet Thai boksning – er at finde træningslejre kører i dit område eller tæt. Hvis du ikke kan se nogen træningslejre i dit område eller tæt kan derefter du flytte til Thailand, fordi Muay Thai var stammer der og derfor får du masser af lejre og fitnesscentre at lære denne kamp kæmper kunst.
Mens du kigger ud for en lejr eller fitnesscenter, sikre, at du Deltag bedst, derfor, efter at finde en lejr eller fitnesscenter, bede om deres strategi for læring, som antallet af dage, timer pr. dag, lærerig proces, osv. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad du vil lære. Kan du se de studerende lære Muay Thai i denne lejr for at sikre, at deres læreproces er god.
Stifte bekendtskab med vilkårene i thailandsk boksning
Når du har fundet og tiltrådte en træningslejr, er det tid for dig at blive fortrolig med lingo af Muay Thai. Du bør vide alt om det, som kroppen dele anvendes i dette kæmpe kunst, forskellige typer af spark, og videre. Du kan lære dem af consulting dine undervisere, andre lærer i lejren, og ser film baseret Thai boksning.
Bo aktive og hurtigt
Hvis du ønsker at slå dine modstandere har du gøre dig selv et løfte om, at “du vil aldrig være doven”. Hvis du siger at du ikke kan praktisere i 2 timer er ærligt talt Muay Thai ikke for dig. Du skal lave varme-ups i mere end 30 minutter før du begynder at praktisere det og hvis du ikke kan gøre det bedre blive hjemme. Hvis du ikke kan bruge alle dine kropsdele som albue, ben, etc med belysning hastighed, du ikke vil kunne slå modstanderen. Snarere vil modstanderen slå dig i et sekund. Hvis du ønsker at vinde over modstanderen du nødt til at være aktive og hurtigt som muligt. Selv hvis du er træt, har du føler som du er frisk og aktiv ellers din modstander vil tage sin fordel.

Muay Thai kan hjælpe inaktive

Tror du, at du har været inaktiv i en længere periode? Føler du at du ikke har tid til at blive involveret i alvorlige øvelser eller fitnessaktiviteter? Er regelmæssig gym klasser kedelig til dig? , er du ikke alene. Der er mange mennesker, som du har lyst, og de ved ikke, hvad de skal gøre. Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved dit helbred og velbefindende, der ikke vil tage meget af din tid og denne aktivitet, som vi vil anbefale er faktisk ganske sjov. Nemlig, vil vi foreslå noget, som allerede har hjulpet mange enkeltpersoner komme tilbage i form Muay Thai træning.
Muay Thai er en sport, der stammer fra Thailand og det er præcis, hvor du skal til at det meste ud af det. Du skal deltage i en Muay Thai lejr i Thailand og begynde at træne det samme. Heldigvis, er der mange lejre i Thailand, det bliver let at finde en tæt på din bolig. Der er faktisk, lejre, der leverer deres egen bolig.
Selve uddannelsesprocessen er meget interessant. Den unikke koncept Muay Thai træning vil hjælpe dig med at holde fokus hele tiden. Øvelserne interessant og engagerende og indstillingen vil hjælpe dig forblive motiveret og inspireret. Som vi alle ved, er Thailand et meget smukt feriemål, du vil sandsynligvis arbejde i et smukt sted tæt på stranden. Derudover disse klasser er normalt overværet af små grupper af studerende (4-8 personer), du kan nemt oprette forbindelse til disse mennesker og socialisere også.
Muay Thai træning bringer mange positive ændringer for vores krop og sind. Den mest oplagte er sculpting af det organ, der bør begynde efter en uge med intens træning. Derudover er Muay Thai træning godt for knoglerne, leddene, ankler, interne systemer som hjerte-kar-system og respiratoriske system og kroppens kerne. Med dens hjælp vil du også fjerne stress fra dit sind og forbedre mentale sundhed. Husk at Muay Thai er også en selvforsvar teknik, som er en anden drage fordel af denne uddannelse.

Muay Thai – fra selvforsvar og bekæmpe teknik til moderne sport

Muay Thai (Thai boksning) er en kampkunst, der har århundreders tradition. Selv om der er visse former for denne kampkunst, dating tilbage allerede for 2.000 år siden en masse eksperter er enige om at denne sport faktisk har fået sin nuværende form i 1200tallet. Dette er den periode hvor Muay Thai blev virkelig populære, mest fordi det var den periode, hvor det thailandske folk var under konstant angreb fra deres naboer og var nødt til at lære nogle selvforsvar teknik. Siden 1700tallet er Muay Thai blevet en traditionel sport, udover at lære Muay Thai i den militære mennesker lært denne teknik til sportsbegivenheder for. Den moderne version af Muay Thai endelig blev dannet i 1920-erne da Muay Thai officaly blev en sport med skriftlige regler (for eksempel der var dommere involveret, krigere begyndte at bære handsker i stedet for tov beskyttelsesindpakningens osv.).
I moderne tider er Muay Thai ikke praktiseres kun i Thailand. Mennesker i næsten alle lande i verden øver dette interessant kamp sport. Dette føre til udvikling af flere forskellige stilarter og forskellige regler, men kernen i sport (anvendelse af de otte lemmer) er den samme overalt.
Én vigtig faktor udover udvikle en kæmpende teknik er ved at udvikle fysiske tilstand. Det betyder, at en god del af Muay Thai træning proces er fokuseret kroppenvægt træning, udspænding, running, shadowboxing osv. Alle disse ting gør atlet mere resistent og mere parat. Muay Thai træning er en af de bedste måder at blive i perfekte fysiske tilstand. Dette er den anden grund til hvorfor nogle mennesker praksis Muay Thai. Nogle af dem ønsker ikke at blive professionelle krigere de ønsker bare at komme i form, tabe sig eller blot rense deres krop og sind og Muay Thai kan være virkelig nyttige med disse mål.
Uanset årsagen til din træning kan du dine mål af uddannelse i en Muay Thai lejr i Thailand. Disse lejre har forskellige programmer for forskellige kategorier af mennesker og professionelle trænere/instruktører, der kan hjælpe dig med denne proces.