Monthly Archives: February 2017

Muay Thai træning – en perfekt måde at komme i form

Så du har endelig besluttet at starte uddannelse nogle sport og du ønsker at forbedre din styrke, komme i form, lære mere om selvkontrol og forbedre din koncentration? Kan du finde aggressive sport attraktive og foretrækker du kampsport. Leder du efter en sportsgren, der ligner en kombination af boks, karate og giver mulighed for praktiserende læger til at bruge næsten alle slags slag og spark? Derefter er Muay Thai træning den perfekte løsning for dig!
Moderne livsstil medfører stress og daglige opgaver, som er svære at undgå. En intensiv Muay Thai træning, som omfatter alsidige træningspas giver enestående træning til at opbygge styrke. Praktiserende spark og slag er en god måde at slippe negative energi og stress. Muay Thai træning er godt for både mænd og kvinder. Kvinder får især interesseret i denne sport, fordi denne aktivitet er langt mere effektivt og interessant i forhold til yoga og aerobic.
Muay Thai træning for begyndere består af én eller to træningspas om dagen på næsten daglig basis. Disse øvelser omfatter normalt varmer op, strække, slående teknikker og sparring (i fremskredne stadier).
Varm op praksis normalt varer 15-30 minutter. Studerende bruger normalt en sjipper og kører. Efter stretching studerende lære nye bevægelser og stansning/kicking teknikker. De øver skyggeboksning og punch tasker og puder for. Avancerede studerende kan engagere sig i sparring.
Selvfølgelig, dem øve Muay Thai træning for konkurrencer har kurser med forskellig intensitet i forhold til amatører, som er her for at komme i form og fuldføre deres tab vægt planer. Uanset hvad er årsagen til din træning kan du være sikker på at du vil forbedre din fitness niveau meget hurtigt.
Det bedste sted at lære Muay Thai er ved at slutte en Muay Thai lejr i Thailand. Thailand er jo stedet hvor Muay Thai blev opfundet, og hvor denne sport blev praktiseret i århundreder. I dag er der mange professionelle lejre med erfarne undervisere, der underviser atleter og recreationists fra hele verden. Selv en to ugers ophold i disse lejre vil hjælpe dig gøre en forskel i din form.

Et par ting du bør vide om Muay Thai

Muay Thai er en bekæmpelse aktivitet, kampkunst og bekæmpe sport, der har sine rødder i Thailand, som navnet antyder. Dette er en af de mange kampsport praktiseres i forskellige dele af Asien som Kung Fu, Karate etc. Mange nabolande Thailands har deres egen version af Muay Thai og hvad de alle har tilfælles er deres lighed med kickboxing. Men det er vigtigt at forstå, Muay Thai er en separat sport. Muay Thai er også kendt som den nationale sport af Thailand og art af de otte lemmer, da det bruger albuer, fødder, knæ og hænder.
Oprindelse
Som tidligere nævnt, Sydøst Asien (ligesom de fleste dele af verden på tidspunktet) var vidne til konstante kampe mellem nationer i middelalderen. Thailandske folk er nødt til at flytte fra ét sted til et andet og beskytte deres bosættelser fra angriberne. Så de havde brug at komme med en teknik, der kan hjælpe med at beskytte sig selv. Dette er, hvordan Muay Thai blev oprettet. Men, startende fra 1900-tallet og især i dag, Muay Thai er mere kendt som en meget populær type af fitness aktivitet. Denne popularitet er ikke begrænset kun til Thailand, fordi folk fra hele verden, rejser til Thailand for at deltage i en Muay Thai træningslejr der.
Muay Thai træningslejre
Uanset om du planlægger at blive en professionel fighter eller du simpelthen nødt til at forblive eller komme i form eller selv om du har brug at tabe sig, Muay Thai camp er det perfekte valg for dig. Disse specialiserede faciliteter er udstyret med alt det nødvendige udstyr til ordentlig Muay Thai træning, men hvad er endnu vigtigere, de har oplevet og kvalificerede undervisere, der fører denne proces. De kan arbejde med mænd og kvinder af enhver alder og fitness kategori.
Fordelene ved Muay Thai
Der er mange fordele ved Muay Thai træning og det er kun nogle af dem:
* Det forbedrer fleksibilitet
* Det styrker muskler i hele kroppen
* Det hjælper folk holde fokus
* Det forbedrer disciplin
* Det brænder fedt
* Det forbedrer selvtillid
Med andre ord er Muay Thai træning en fremragende aktivitet for din sundhed i almindelighed!

Muay Thai og kampsport for bedre sundhed

I tilfælde du ikke vidste, er martial arts en glimrende måde at øge sundheden for dit hjerte og kroppen i almindelighed. Gennem den særlige sæt af øvelser er praktiserende læger i stand til at oprette en stærk forbindelse mellem krop og sind, hvilket bringer tilbage balancen i vores systemer. Faktum er at mange moderne mænd og kvinder har mistet forbindelsen, og de kan fokusere på deres daglige opgaver på grund af dette. De føler konstant manglende energi og stress, hvilket gør dem svagere. Hvis du er i en situation som denne, og du ønsker at fremskynde tab vægt proces, blive stærkere og forbedre din generelle sundhed, bør du ikke tøve med øvelser at starte med Muay Thai. Men det sted, hvor du udfører disse øvelser og den måde, du udfører dem er vigtigt. Udøver derhjemme eller i dit lokale fitnesscenter er ikke det samme som træning i en specialiseret Muay Thai træningslejr placeret et sted i Thailand. Selvfølgelig, det sidstnævnte vil bringe flere sundhedsmæssige fordele og denne indstilling vil også bringe resultaterne hurtigere.
Mange mennesker kan finde dette forslag urealistiske fordi de mener, at de ikke kan rejse til Thailand til dette formål. Hvis du er blandt dem, tænke over dette-hvor vil du tilbringe din næste ferie? Hvorfor ikke du laver en kombination af din ferie og fitness aktivitet? Thailand er et meget smukt land og veletableret feriemål. Oven i det, priser for overnatning, mad, drikkevarer og endda for Muay Thai klasser i en lejr er meget lav. Desuden er det indlysende, at hvis du træner i en rolig og stress-fri zone får du bedre resultater.
Hvis du stadig ikke sikker på om du skal rejse til Thailand og engagere sig i Muay Thai træning vi vil kort nævne nogle af de sundhedsmæssige fordele, denne fantastiske, gamle sport bringer – stærkere krop og skulpturelle muskler, bedre agility, hastighed, bevægelse, fleksibilitet, mobilitet og knogle sundhed, øget hjerte-kar- og immunsystemet og forbedret mental og følelsesmæssig sundhed. Endelig, denne form for træning vil hjælpe dig erhverve nogle selvforsvar færdigheder også.