Monthly Archives: January 2017

“Peankhon” vil kæmpe med “Kumarndoi” alvorligt.

Thep Thamma eller teamarbejde i Suek en Thong Chai har accepteret det nu han har bragt Peankon til at kæmpe med Kumarndoi i 117 pounds denne 30 November, 2016 Rachadamnern boxing stadium. Desuden er det vægten, der Peankon har aldrig kæmpet før. Derefter, Big Song vil gerne vide prisen ham for kæmper i dette spil.

 

Thep Thamma eller teamarbejde i Suek en Thong Chai har afsløret at nu Peankon T. Surat Daewroj har viste hans hot form uden at miste nogen for 10 kampe. Ligeledes promotor Thongchai har bedt teamwork om prisen Peankhon at bekæmpe, men der er ingen, der kan fortæller om dette emne klart. Derudover gør det store sang føle sig ikke tryg ved prisen. Men med sin varme form han kunne den store pris for sikker, især for at være den foretrukne ene Muay Thai fans af Suek en Thong Chai. Og han har vundet for adskillige kampe.

Muay Thai er en god mulighed For dit tab vægt Plan

For mange mennesker er blodige næser og sorte øjne de første ting, der kommer på deres sind, hver gang nogen nævner Muay Thai. Denne sætning er helt nye til du måske Thai boxing, som er et andet navn for denne sport, vil fitness aktivitet og martial art rydde din dilemmaer. Under alle omstændigheder er opfattelsen af denne sport som noget brutal baseret på fordomme. Sandheden er, at Muay Thai er en sport som alle andre sportsgrene og Muay Thai træning er en god mulighed for dem, der ønsker at forbedre deres tab vægt planer og forbedre den generelle sundhed. Før vi diskuterer om fordelene ved Muay Thai træning og dens virkninger på vægttab, lad os nævne nogle ting om uddannelsesprocessen.
Den bedste måde at føle fordelene ved Muay Thai træning er at slutte sig til en træningslejr i Thailand. Da Thailand er et land, der er forholdsvis langt fra Nordamerika, Europa og Australien, kan ikke de fleste mennesker bare forlade deres hjem og tegn op for uddannelse klasser. Dette er grunden til, hvorfor de rejser til Thailand for deres ferie. Thailand er et attraktivt feriemål, der er beliggende i et af de bedste steder i Asien. Det er faktisk ligegyldigt hvor på kystlinjen eller på øerne i Thailand du vil blive placeret fordi du vil have adgang til mindst én stor strand i gåafstand rækkevidde. Nu hvor du ved, hvornår og hvorfor du bør gå til Thailand Lad os snakke mere om Muay Thai og dens virkninger på vores vægt.
Til at begynde med er Muay Thai træning en blanding af flere typer af øvelser, herunder cardio workout, som har vist sig for at være meget nyttige for dem, der ønsker at slippe af med ekstra vægt. Det indeholder også elementer af intervaltræning fremragende til hurtig brænding af fedt.
Muay Thai er fantastisk til toning maveregionen og maven. De obloquies, der synes at falde ned i mennesker med ekstra pounds vil blive fjernet i en kort periode takket være Muay Thai. Når du øver Muay Thai i en lejr, du vil blive bedt om at udføre side spark, slag og andre bevægelser, der vil hjælpe dig med at aktivere alle muskler og styrke dem hurtigt. Muay Thai praktiserende læger også bruger handsker og puder til at sparke og punch (skyggeboksning) og dette er en glimrende måde at tone dine arme og ben. På denne måde vil du også frigive flere hormoner af lykke, forbedre din tilstand og øge motivationen.
To timer af Muay Thai træning kan brænde mellem 1500 og 2000 kalorier. Disse tal er betagende, fordi kun et lille antal fysiske aktiviteter kan opnå det samme og næsten ingen af dem er så spændende som Muay Thai. Den mest populære sport i Thailand er rost for sin evne til at fremskynde metabolismen og opløse fedt buildups også.
Ikke spilde din dyrebare tid i fitnesscentre mens de udfører ineffektive øvelser – holde sig til Muay Thai og se dem ekstra pounds gå væk hurtigt.

Det bekræftes, at “Raffee” ikke bør være skødesløs.

Numnoi Muenghadyai eller senior af Raffee Singphathong Namhomantarai at vide, at selv om sin elskede bokser opkaldt Raffee vil kæmpe udskiftning af nogen, han altid praksis sig alle gange. Således, det er sikker på, at han kan besejre Chalarmthong Sitseanate som bliver at være den mester af Suek Lumphinee TKO Lumphinee Ramintra. Derudover vil dette program, der udsendes denne lørdag 10 December, 2016.

 

Numnoi Muenghadyai eller Raffee Singphathong senior sagde med tillid gennem teamwork Muai Siam, for denne kamp har hans elskede bokser været praktiserende hele tiden uden stop. Derefter, i denne kamp det bør ikke være bekymret for meget med hans flere fordele end Chalarmthong. Men det bør ikke være skødesløs og det bør bedst hensyn til Muay Thai fans meget at juble op for Raffee at blive den fremragende bokser i fremtiden.

Miste vægt behandling i Muay Thai træningslejr

Miste vægt er den mest almindelige spørgsmål og problem i menneskers sundhed. Alle mennesker, der lider af det bør gøre en plan og strategi hvordan finde frem til det som wee. Folk kan starte med at lave en plan og bestemme, hvor meget vægt du ønsker at tabe i en dag. Folk kan vælge og undgå visse fødevarer og drikke, forårsaget vægt mister. Muay Thai er glimrende øvelse at stoppe vægttab hurtigt.
Muay Thai eller Thai boksning er den mest berømte og populære kampkunst sport i Thailand. Denne kampkunst sport kan hjælpe mennesker, der lider af vægttab til at stoppe deres problem. Muay Thai udvikle våben, albue, knæ og fødder muskel. Det er god måde at udvikle stærk krop og fleksibilitet. Når du træner Muay Thai, bør du øve noget motion såsom; løb, klasse jogging, rope skipping og strækker sig mindst 10 minutter før Muay Thai. Hver elev, som lærer og praksis Muay Thai bør øve denne øvelse på regelmæssig basis. I en uge, er det muligt for dig at brænde kalorier op til 1,000 kalorier og reducere mindst 100 pund i vægt.
For at lære og praktisere Muay Thai godt, er her nogle skridt til at følge for nybegynder lærende i Muay Thai. Først, før folk begynder at lære Muay Thai, de skulle gøre nogle Cardio øvelse i et par uger. Øvelserne er meget vigtigt at vække deres muskler. Kvinder kan gøre Cardio øvelser såsom; jogging, løb og cykling motionerer regelmæssigt. Gør Cardio vil motion regelmæssigt hjælpe dig med at lære og praksis Muay Thai nemt.
Andet, folk kan begynde at lære Muay Thai med Muay Thai videoer. Der er mange Muay Thai videoer tilgængelige på internettet. Internettet er en stor kilde til at finde og se nogen Muay Thai videoer. Med Muay Thai videoer, kan kvinder kende og forstå nogle teknik og vigtige roller i Muay Thai.
For det tredje, mennesker skal lære og praksis Muay Thai langsomt. Det er vigtigt at kende og forstå alle sigt og betingelse for Muay Thai teknikker. Det vil hjælpe dig med at lære og praksis Muay Thai korrekt. For det fjerde er det vigtigt at være tålmodig og giv ikke op på at lære Muay Thai. Det er meget vigtigt at lære og praksis Muay Thai alvorligt. At lære og praktisere Muay Thai er en spændende oplevelse. Lære Muay Thai på Muay Thai vil træningslejre lære folk at have god selvforsvar færdighed.