Monthly Archives: December 2016

“Kumarnthong” er glade for at kæmpe med “Tawanchai”.

I den næste kamp Kumarnthong Chitmeungnon vil kæmpe med Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim i 123/122 pounds efter han har kæmpet med denne ene lige i 122 pounds tidligere match og bliver taberen. Derefter, Ouan Muengnon ses, at den næste kamp vil være morsomt for kampene i den bedste måde. På samme måde, det menes, at Kumarnthong har mulighed for at blive vinderen meget.

 

I den sidste kamp har Kumarnthong Chitmuengnon kæmpet med Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim at vinde 3-1 scores på grund af hans sent fatte scores, undtagen gør i den femte udvidelsesrunde. Desuden, i den næste kamp denne par en vil kæmpe som den anden i Suek Phetmuengnon denne 20 December, 2016 Lumphinee boksestadion. Kumarnthong vil dog regnede vægt for 1 pund til at kæmpe i 123 pounds, det har en høj chance for ham at blive vinderen.

 

Derudover vil der være lister over boksere til at udkæmpe denne kamp som dette følgende: den master, eller Nawaphon Chokphraneefarm kæmper med Lomnao, den anden en eller Kumarnthong Chitmuengnon kæmper med Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim, en understøttende eller Kaka Paemeanburi kæmper med Loengenlek Dabransarakham, Phetmuengthai Phetkertphet kæmper med Nuengphayak Ph. Chareonphat, Aekach Sorchor Lekmuengnon kæmper med Yodbuathong S. Siaphet , Orono Chanewitkorsrang kæmper med Yodsingsingmarwin.

Muay Thai og ting du bør vide

Muay Thai er en bekæmpe sport og slående stil ofte bruges i pro blandet kampsport konkurrencer. Det er almindeligt kendt som kunsten at de otte lemmer fordi den bygger på knæ, albuer, spark og slag. Dette er den eneste slående ordning af denne art i verden (i hvert fald når vi taler om traditionelle kampsport). Endnu mere interessant er, at Muay Thai er en fremragende træning, der ikke er kedeligt. Det giver motivation for folk, der som regel undgår at gå til gymnastik. Men for at føle denne motivation til maksimalt, du bliver nødt til at rejse til Thailand og slutte sig til en Muay Thai lejr i denne smukke eksotiske land. De mange interessante ting, som du kan se der, det smukke omkringliggende, de professionelle instruktører og de udfordrende øvelser vil helt sikkert holde din motiverede.
Hvilken kategori af mennesker kan øve Muay Thai træning i Thailand?
En anden overraskende faktum om denne gamle bekæmpe sport er, at folk i alle aldre og fitness niveauer kan være en del af uddannelse klasser. De behøver ikke nogen erfaring og de også behøver ikke at have planer om at blive inddraget i professionelle kampe i fremtiden. Med andre ord kan Muay Thai bruges som en fitness aktivitet også. Det er faktisk ligegyldigt hvis du sigter mod at blive en professionel eller er du bare en regelmæssig studerende, mænd eller kvinder, interesseret i at komme i form eller leder efter en simpel måde at tabe vægt.
Du vil føle sig godt tilpas i disse lejre, fordi forskellige kategorier af studerende følger forskellige programmer. De behageligt miljø vil forbedre dine resultater. De fleste Muay Thai studerende er mennesker ligesom dig – de ønsker at komme i form, opbygge selvværd og lære at beskytte sig mod pludselige angreb. Muay Thai er fremragende træning for dem, der ønsker at arbejde på deres sundhed.
Er du på udkig efter hurtige fitness resultater? En Muay Thai træningslejr i Thailand er det rigtige sted at være. Tilmelde dig til en lejr, som ligger tæt på nogle smukke strand og nyde tid af dit liv.

“Seksan” undskyldte for sin frygtelige form.

Seksan A. Kthwanmueng har undskyldt for Muay Thai fans og det jublende folk om sin seneste dårligere form. , han er skuffet meget, at han ikke kan gøre det jublende folk til at juble ham højlydt samt den gode forberedelse af Superlek af Rattanabundit Universitet. Det bør dog tak til alle, der har sendt opmuntring og fulgte hans arbejde hele tiden. Således, i den næste kamp vil han forsøge at øve sig sværere at vise fremragende form.

 

den seneste kamp 14 November 2016, det var den dag, hvor han tabte til Superlek igen efter at have kæmpet som master Suek en konge Thong og Suek Phetwisate million baht Rachadamnern boxing stadium.

Muay Thai som en måde at forbedre livskvaliteten

Lykke i livet betyder forskellige ting for forskellige mennesker, men én ting er sikker – vi kan være glade, hvis vi ikke har godt helbred. Det er derfor vi skal konstant arbejde på forbedring af vores sundhed. Desværre, moderne mennesker har ikke tilstrækkelig mængde af tid til at tage sig ordentlig pleje af deres sundhed. De er bare lever dag og overlade denne opgave til “i morgen”. Hvis du har anerkendt dig selv i disse sætninger, bør du vide, at der findes en løsning på dit problem. Du kan bruge Muay Thai til at bryde denne fortryllede cyklus. Blot rejser til Thailand, finde en træningslejr og starte med din Muay Thai training erfaringer.
Hvis du spekulerer på, hvorfor Muay Thai vi vil give dig flere grunde. Først og fremmest er Muay Thai ikke en slags trendy sport eller aktivitet. Denne er en kampkunst og bekæmpe sport, der var under udvikling i århundreder. Endelig har besluttet befolkningen i Thailand, har de skabt den ultimative kampkunst. Selvfølgelig, at formålet med denne kampkunst var forskellige århundreder siden, men vi kan nu bruge den samme type af uddannelse til fordel for vores sundhed.
Desuden, når vi siger Muay Thai træning mener vi uddannelse i Thailand. Landet ligger i Sydøstasien er en fremragende feriedestination. Atmosfæren i dette land vil gøre dig afslappet og de-understreget. Det har smukke strande, varme hav og naturlige attraktioner. Byerne er udviklet meget godt også.
Endelig, lad os komme tilbage til Muay Thai træning klasser. De foregår i specialiserede lejre, hvor studerende er overvåget af erfarne og kvalificerede undervisere. De design tempo og udseendet af uddannelse klasser baseret på elevens personlige mål og kapaciteter. Eleverne arbejder i små grupper efter disse ting. Hvad er stor om Muay Thai træning er, at de praktiserende læger vil føle de positive virkninger i en meget kort periode. Ved hjælp af disse klasser vil du forstå betydningen af fysisk aktivitet og fortsætte med at være aktiv, selv når de kommer hjem.