Monthly Archives: November 2016

“Superjeng” es deseo y el truco para luchar.

Phu Pheannaphat er glad for sin elskede bokser opkaldt Superjeng P. Peannaphat, efter han er kommet tilbage til at kæmpe i den store program Suek Kertphet af sidste 25 November, 2016. Desuden, han er her til at øve sig alle gange, og nu er han klar til at kæmpe med Eakwayu af Bangkokthonburi for sikker efter at have kæmpet gennem flere kanaler. Derefter, dette tidspunkt vil han komme tilbage til at kæmpe Lumphinee boksestadion igen, og det er sikker på at vinde Aekwayu.
For Suek Kertphet denne fredag af 25 November, 2016, har Chun Kertphet gjort de interessante lister at se; nemlig, Saknarinnoi A. Auansuwan kæmper med Pomphet Singbangsrang i 115 pounds efter den anden, eller Aekwayu for Bangkokthonburi fighting med Superjeng P. Peannaphat, Kaka Paemeanburi kæmper med Kongsak Sorsor Pakorn, den nye lille boxer med god form opkaldt Sansak S. Bunyiam kæmper med Chamuakphet Sitdabwad, Eakphairin Sitnumnoi kæmper med Yodphayak Sorchor Lekmuengnon, Kaichon Sriphanomyim kæmper med Fahkhamramphetphayathai og Datenarong Phrathannoikaokhao kæmper med Orono nordpå Bunthan.
Phu P. Peannaphat har afsløret, at Superjeng altid kæmper boksning lejr alle gange uden kommer opbakning til sit hjem. Desuden, han udfører sine opgaver udmærket, og nu hans huld er perfekt til at være klar til kampe stadionet boksning sikkert. Således bør ikke Muay Thai fans være bekymret, fordi Phu vil kæmpe med Aekwayu eller lignende form bokser i god form absolut. På samme måde, han er virkelig glad for at komme tilbage for at bekæmpe den normale dag igen efter rejser for at kæmpe flere kanaler fra kanal 5, kanal 11, kanal 7 og nu kanal.

Muay Thai som et redskab for et godt helbred, bedre humør og underholdning

Du har måske hørt om det, men for dem, der ikke Lad os forklare hvad Muay Thai er. Muay Thai, som er også kendt som Thai boksning i de vestlige lande, er en meget gammel kampkunst og kampene disciplin, der er opstået i Thailand mange århundreder siden. Selv om den nøjagtige dato er ukendt, er hvad der er kendt for sikker, at lige siden sin fremkomst blev det den foretrukne aktivitet af mange thailandske folk. De har brugt det til at kæmpe mod fjender, men et par århundreder senere denne disciplin blev også en populær sport populær blandt almindelige mennesker og royalties for.
Muay Thai har oplevet flere ændringer, men i dag de fleste studerende set i Muay Thai træning lejre bruges til fitness formål. De undervisere, der findes i disse lejre sige at Muay Thai også er et fantastisk værktøj for god sundhed, bedre humør og underholdning.
Nemlig, det var bevist utallige gange, Muay Thai træning har nogle fantastiske effekter på menneskers sundhed. Når vi siger menneskers sundhed mener vi sundheden for mænd og kvinder i alle aldre. For eksempel, kan Muay Thai øge din fleksibilitet. Det er godt, fordi fleksibilitet som regel falder som vi alder og fører til mange problemer som osteoporose f.eks. Derudover forme Muay Thai træning kan gelp mennesker deres organer ved at strække og styrke musklerne. Vi bør også nævne, at Muay Thai også er godt for den udholdenhed og smidighed. Denne sport er rost for sin evne til at hjælpe folk med at overvinde angst og slippe af med stress. Samtidig hjælper Muay Thai mennesker opnå hormonbalance, der vil helt sikkert forbedre deres humør sammen med en forbedret følelse af tillid.
Lad os ikke glemme, at Muay Thai er en meget underholdende aktivitet, fordi studerende motion sammen med små grupper af mennesker i fredelige omgivelser og hver øvelse interessante og udfordrende.
Hvis du ønsker at opleve de bedste effekter af Muay Thai træning, rejser til Thailand og tage klasser i en af de mange træningslejr fundet i dette smukke land.

Forudsat at “Morakot” ønsker at blive et velkendt, bør han vinde “Yodmongkol” først.

Chamnong Muengseema har bested henviser til Morakot Khomsaimai at blive som den master 100,000 Baht det bør vinde Yodmongkol Muengseema først. Desuden, for denne kamp Mongkol har praktiseret selv fremragende til at kæmpe i 123 pounds, det bør ikke have noget problem. Derudover kan Morakot være vinder med sine flere oplevelser end hans par, en, undtagen med sin friskhed kun.

 

For Suek Phetwittaya 21 September i 2016, har Wittaya Phetsemeun gjort listen for Yodwittaya Phetsemeun til at kæmpe med Changsuek Kertthongrit som følge af den anden, eller Morakot af Rattanabundit Universitet til at kæmpe med Yodmongkol Muengseema, Lamnammoonlek Sakchaichote til at kæmpe med Karn K. Kamphanat, Denkrengkrai Singmawin til at kæmpe med Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng til at kæmpe med Phodam Ph. Chareonphat , Narongthong Phetsemeun til at kæmpe med Samorraphum P. Telakul, Bangkhlanoi af Rattanabundit Universitet til at kæmpe med Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong til at kæmpe med Kittisak Phetsemeun og Singphayak Singmarwin til at kæmpe med Saimongkol Ch. Haphayak.

Hvordan at lære Muay Thai i dit eget land?

Du skal være interesseret i Muay Thai træning i fremmed land som Thailand men den rejse og opholdsudgifter kan koste en formue. Dette betyder ikke, at du ikke kan opfylde din drøm om at blive en Muay Thai martial kunstner, selv hvis du ikke har råd til Muay Thai træning i Thailand, der er mange måder at lære denne kunst fra din egen hjemby. Denne artikel er udelukkende dedikeret til disse mennesker, der ikke er økonomisk stærkt til at overvinde udgifterne af en udenlandsk uddannelse og levende. Muay Thai er et godt ved og roste kampkunst form. Denne kunstform faktisk viser din indlæst livsstil i Thailand samt ægthed. Ikke ethvert spørgsmål grund folk skal finde ud af denne sport. Muay Thai tillader folk selvtillid plus en trop system, som du normalt ville. Det er bestemt ikke praktisk for hver person at besøge Thailand langs med finde ud Muay Thai via en autentisk instruktion komme væk, men der er andre metoder, som du kan bruge vedrørende mastering Muay Thai. Nedenunder er de bedste metoder til finde ud Muay Thai uden at skulle investere en masse i turen går til Thailand.
1. find en klasse eller Training Center i din hjemby
Der er stor chance for, at du vil støde på et træningscenter i din egen by, hvor du kan lære denne kunstform. Den mest gavnlige Muay Thai træningslejre sammen med sundhed klubber er beliggende i Thailand men, du kan dog finde en Muay Thai fitnesscenter i dit land. Muay Thai er ekstremt populære kampkunst. Og så den bedste måde at finde ud af Muay Thai er blot ved at komme i gang med en uddannelse få væk langs med lære af speciallaegeuddannelsen virksomheder. Besøg en Muay Thai komme væk inden for dit land/by langs med blive medlem af varen.
2. selvhjælp Muay Thai publikationer
Søgning efter et kvarter guide holde eller eventuelt en samling sammen med Søg efter Lær-det-selv guide offentliggjort om Muay Thai. Faktisk kan det være svært at få inden for indsamling, gør nogle søge online i Amazonas online eller endda amazon sammen med jeg er sikker på, du vil helt sikkert afsløre en ting. Du kan også erhverve enhver selv-læring e bog for at forstå Muay Thai i din plæne.
3. YouTube & andre Video-Sharing Sites
Søg på ‘Hvordan forstår Muay Thai’ eller endda ‘Muay Thai lektioner’ i Facebook sammen med du vil blive bedøvet for at bestemme utallige video lektioner inden for dette emne. Du kan bruge disse slags video lektioner om coaching selv Muay Thai. Websteder som YouTube eller lignende kan vise sig for at være meget nyttige, når det kommer til selvhjælp uddannelse, videoerne indslag normalt erfarne krigere og instruktører, der er mestret i undervisningen kunstform via videoer uden at forårsage skade på de folk, der ser. Videoerne indeholder live-demonstrationer og hurtig tips at huske når læring. Mange kanaler også lære en trin for trin videoer hvor du begynde ved at se video nummer et og derefter følge kurset med forskellige videoer. Sådanne videoer er skabt specielt til begyndere.
4. private lektioner fra uddannede krigere
Du kan kende en person eller måske komme på tværs af en person, der er en trænet Muay Thai fighter eller er en certificeret instruktør, kan du bede dem om at lære dig kunstform i udveksling af kontante penge eller simpelthen gebyr. I tilfælde af at du ikke kan blive medlem af nogen Muay Thai slippe eller endda dit komme er væk meget ikke engang tæt på byen vil du kunne vælge alternative metoder ligner mastering via et individ, der er en trænet Muay Thai martial kunstner selv. Hvis du kender en person, der er en trænet Muay Thai martial kunstner vil du kunne bede om dem til at lære dig. Du kan også tilbyde dem nogle penge til gengæld. Selv hvis du kan fortælle dem til at lære dig en gang-to gange om ugen, det er fantastisk, du er i stand til at øve dig selv andre lande i dagene til uger.