Monthly Archives: July 2016

Find den nye løsning til at få hævn over “Bold”.

Nu, Montai Sakmethee eller den store træner Teedet 99 boksning lejr har set Superball Teemuenglei, svaghed, det finder løsningen til at forbedre sin præstation for at være mester. Desuden, i øjeblikket Teedet planlægger at give et stort pengebeløb til ham for hvis han kan vinde Superlek denne kamp.

 

Derudover har nu Superball Teemuenglei holdt sig til praksis Teedet 99 af Sia Tee Teedet efter at have vundet Jamesak Sakburiram og Chomphichit Sitsavebuntham. Derefter, i den næste match vil han hævn med Superlek af Rattanabundit Universitet som master Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Millionnaire Savebuntham. Denne kamp vil desuden udsendes denne onsdag 27 juli, 2016 Rachadamnern boxing stadium skal støttes af Sia Mor Chuchareon Raweearamwong. Men i den tidligere Superball har været slået tredje runde, men i denne runde, Montai Sakmeethee eller den store træner af Teedet 99 er virkelig sikker på, at det ikke kunne være samme måde. Hvad mere er, vil det være ændring, hvis han har studeret fra bånd den sidste kamp for planlægning som den nye måde.

 

Montai har givet nyheder, for kampen at Superball blev slået af Superlek, dengang han stadig ikke tilhører medlem af Sia Tee boksning lejr. Det var desuden med hans taber fordi han havde trådt tilbage hårdt uden at strække sine muskler til at blive ramt direkte. Desuden har Superlek hans forskellige strategier til at kæmpe med sin større størrelse af kroppen også. Derefter, for denne kamp Superball gerne hævn med hans gode opmærksomhed og adlyde.

Det mener, at Thongchai vil bevise effektiviteten af K. Kamphanat til Muay Thai fans.

Kamphanat Chusuwan har accepteret at nu flere mennesker har set, at K. Kamphanat kunne være taberen i dette spil. Men han mener stadig i arbejdet med Thongchai at vælge med passende parret en. Derudover tror Muay Thai fans også hans arbejde ved at forberede til at give et stort pengebeløb. Derudover med den gode øver, vil de kæmpe med morskab for sikker.

 

Den store boss af K. Kamphanat boksning lejr sagde med bekræftelse at nu det bør acceptere med bedre navnet på Kamphonlek på Suek Chao Muai Thai boksning program. Det bør desuden være sikker morskab i dette spil med god praktiserende af K. Kamphanat til at være mester.

“Sia Mor” har påpeget, at de fremragende to par dem vil kæmpe med hinanden underholdende for sikker.

“Sia Mor” har lavet lister over de store to par, dem; nemlig Phetsaipha Sorchor Wichitpadraew kæmper med Khwan S. Plearnchit og Phomthong Singbansrang kæmper med Rittidate S. Meeudorn Suek Chuchareonmuaithai og Suek Safebuntham. Derefter vil de kæmpe med morskab på grund af at være medlem af de store og velkendte boksning lejre at gøre troen til eksperterne til at betale en masse penge.

 

Desuden, for Suek Chuchareon Muai Thai denne mandag 27 juni, 2016 Rachadamnern, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong og Safebuntham Phakpho har lavet lister over par dem mellem mester fjer vægt Rachadamnern eller Chomphichit Sitsavebuntham at hævn Superball Teemuenglei og andre betydelige dem; nemlig, Phetsaifah Sorchor Wichitpadraew kæmper med Kwan S. Plernchit, Pomthong Singbansrang kæmper med Rittidate S. Meeudorn, Rachasak Teedet 99 kæmper med Chomphikhad Chuwattana og andre.

 

i går aftes, har Sia Mor afsløret om parret dem dette program, ud over de master, der jublede underholdende, der er andre til at kæmpe med hinanden sjovt på grund af kommer fra de store, pålidelige og kendte boksning lejre. Derudover er disse boksning lejre Sorchor Wichit Padraew boksning lejr, Sia Khwag P.K. boksning lejr og Tee Teedet 99 boksning lejr. På samme måde, det omfatter Rachasak og Superball at kæmpe dette program, det menes, at Sia Tee Teedet vil give en stor mængde af penge dette spil. Således ikke eksperter bokser gå glip af for at se dette program mandag Rachadamnern absolut.

Muay Thai er et af symbolerne i Thailand

Hvad kommer til dit sind, når nogen nævner Thailand? For nogle mennesker betyder Thailand noget eksotisk og uudforsket. Andre mener om de smukke strande hvor folk bo hele dagen drikker cocktails. Der er mennesker, der er forbundet til Thailand med vilde parter. Hver gruppe af mennesker er rigtige, fordi Thailand tilbyder alle disse ting, men dette land byder på så mange andre ting, at det vil tage flere sider til at beskrive disse ting om kort tid. I denne artikel vil vi fokusere på Muay Thai, national martial kunst og sport i Thailand.
I de sidste fem år er der en tendens til at gå til Thailand for Muay Thai træning. Vi taler naturligvis ikke kun om professionelle krigere, men også om mennesker, der har besluttet at de havde nok af deres inaktive livsstil og at de har brug for nogle ændringer. Dette betyder ikke, at de vil holde sig væk fra de typiske ferieaktiviteter, dette betyder blot, at de vil krydre deres ferie med en nyttig fysisk aktivitet, som kan øge deres sundhed. Så, hvad gør mange mennesker, der rejser til Thailand for at tilmelde dig til Muay Thai klasser i en lejr der?
Muay Thai er en utrolig effektiv fitness aktivitet. Dette er noget, der blev bekræftet af mange fitness-instruktører, der implementerer Muay Thai øvelser i deres klasser. Men, hvis du ønsker at opleve den sande sundhed fordele Muay Thai træning du skal helt sikkert deltage en lejr i Thailand.
Takket være de professionelle trænere, som arbejder der vil du kunne høste alle fordelene ved denne sport på en rekordtid. Vær ikke bekymret for den korte tid du har fordi disse 1 eller 2 timers træning hver dag kan gøre mirakler for din sundhed og fitness.
Den intense og komplekse øvelser er underholdende og sjov og de giver øjeblikkelig boost til tab vægt planer. Folk kan falde op til 20 pounds i 15 dage, hvis de følger vejledning af deres undervisere. Derudover kan du altid regne med Muay Thai træning for forbedring af hjerte-kar-, immun- og fordøjelsessystemet. Muay Thai gør folk stærkere og mere attraktivt for!