Monthly Archives: April 2016

Det bør ikke gå glip af programmet for årsdagen for kanal 3.

Sommai Sakulmateta har bekræftet, at nu han har foreslået lister over Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen for kanal 3 denne lørdag 26 marts 2016. Desuden, i denne tid udøvende af Siam Om Noi boxing stadium har overvejet om dette emne som en aktivitet for at fejre fødselsdag årsdagen for kanal 3.

 

Sommai Sakulmateta eller promotor af Suek S. Sommai Rachadamnern boxing stadium har afsløret for at bekræfte, at nu han er blevet tildelt arbejde hen til setup den store projekt af Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen for kanal 3. Desuden, kan dette program udsendes denne lørdag 26 marts 2016 Siam Om Noi boksestadion. Derefter, kan det være ene af alle aktiviteter at give æren for at være den gode promotor for.

 

Sommai har bekræftet, at siden nu han har masser af chancer for at setup fødselsdag årsdagen for Rachadamnern boxing programmer for flere gange. Derefter, det kan give ham æren og teamwork af Palangmai gruppe meget, så på dette 26 marts 2016 det kan fejre fødselsdag-året for kanal 3. Således, det kan give ære til ham meget fordi denne kanal er den store med at vinde mange penge. Derudover Muay Thai fans af kanal 3 bør ikke gå glip af dette vigtige program.

“Båd” kan setup programmet big til at være værd for at opnå fordele.

Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong har afsløret for lister over Suek Phetwisate den store kamp denne 7th April 2016 Rachadamnern boxing stadium. er det sikkert, at alle par, dem måtte kæmpe med funniness, især for en master eller Phetmorakot W. Sangphraphai til at kæmpe med Yodphanomrung Chitmuengnon i 135 pounds. Derudover er de forskellige program boksere til at kæmpe med hinanden, Muay Thai fans bør følge og sende tilskyndelse til dem. Det kan således være disapointed sikkert.

 

For Suek Phetwisate i den store kamp, der kan udsendes denne 7th April 2016 Rachadamnern boxing stadium, har promotoren eller Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong gjort de interessante lister for flere dem. Derefter, kan der være master en andet program bokser; nemlig Phetmorakot W. Sangphaphai kæmper med Yodphanomrung Chitmuengnon i 136 pounds efter den anden, eller Phetphanomrung af Rattanabundit Universitet kæmper med Chamuakthong Fighter Muai Thai i 137 pounds, den støtte, eller Superlek af Rattanabundit Universitet kæmper med Superball Teemeunglei i 128 pounds m.fl. Således fans Muay Thai fans kan følge og sende opmuntring til at kæmpe hårdt for at gøre spændingen til Muay Thai for sikker.

 

Derudover kan der være andre; nemlig, Kaimookkhao P. Thairungriangkhamai overenskomstforhandlinger vægt til Khwan S. Plernchit i 131-133 pounds, Onechana A. Bunchuai kæmper med Klasuek Phetchinda i 124 pounds, Yothin F.A. gruppe overenskomstforhandlinger vægt til Rungkit Morbeskamala i 116-117 pounds, Sam Dee Phetyindee Academy hævn med Chareonporn Phobtheeratham i 109 pounds, Somraknoi W. Sangphaphai kæmper med Thongnoi Luakbanyai i 103 pounds og Kaona Plewwayo at forstå 200.000 baht med Thablang S. Warittha i 96 pounds.

“Tung” er virkelig glad for sin alvorlige, skal støttes af eksperterne i boksning program.

Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong er virkelig glad for Suek Phetphiya der har udsendt sidste tirsdag i 22 marts 2016 Lumphinee boksestadion. Desuden, dette par, man har kæmpet med funniness indtil at være den foretrukne ene Muay Thai fans. Derefter, Sia Tung har bekræftet for at skabe den gode kamp for at blive overvåget af Muay Thai fans løbende samt takke for eksperter til at sende opmuntring til ham også.

 

Sidst, har Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong afsløret, at han er virkelig glad for meget at sin par, man har kæmpet med funniness. Volumen af billetprisen er dog ikke i den meget måde at blive en succes, i den næste kamp måtte han gøre listerne mere interessant at gøre skuffelse til Muay Thai fans for sikker.

 

På samme måde har det tælles som han har gjort succesen efter dette par, man har været begunstiget af Muay Thai fans. Derefter, Sia Tung kan skabe de gode gerninger at blive set af Muay Thai fans løbende efter de har sendt opmuntring temmelig meget.

“Kingsang” har takkede for alle opmuntring til at kæmpe med “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong har takkede for alle opmuntring sendt til ham efter at have en ulykke. Dog har han nu følte bedre fra sin sygdom allerede at være klar til at komme tilbage for at øve sig selv. Derefter, i den næste kamp måtte han kæmpe Suek Chit Muengnon denne mandag i 2nd maj 2016 med Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Desuden har Kingsanglek T. Laksong eller den anden fremragende erhvervsmæssige bokser og den fremragende nye stjerne af Siam crienwoods Award været næsten døde efter at have en ulykke sin motorcykel til at gå ned med bilen. Derefter har han været nåle til flere dem, indtil han har til at fjerne fra kampene med Phetsuphan P. Daewrungriang. Dette program er desuden Suek en Thong Chai udsendes denne 31 marts 2016; men i denne kamp er han ude af stand til at bekæmpe, fordi nu har han taget resten til at inddrive fra sygdom.

 

Men i den næste kamp kunne han vende tilbage til kampen igen med sin stigende omhyggelighed mens man kører motorcykel. Derefter, dette 2nd kan ud over hans kampe med Kaewphayak der kan være andre; nemlig Phanphayak Chitmuengnon kæmper med Sangmanee S. Thianpho i 127 pounds som den førende også.