Monthly Archives: March 2016

I øjeblikket har “Kaewkangwarn” sin top form at vinde alle boksere.

I denne time er lærer Oud Buayai virkelig sikker de gode resultater af sin bokser i boksning lejr; nemlig Kaewkangwarn Plewwayo at overvinde Superlek af Rattanabundit Universitet for sikker. Derudover er sidst hans form i down måde lidt efter lidt, Muay Thai fans af Kaewkangwarn venter på at vide vinder resultatet til kampen Suek millioner baht for en konge Thong setup Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Derfor, selv om tidligere Superlek er den stærke, med hans bedre form end Kaewkangwarn Plewwayo, nu sin form er værre end ham. Derefter, denne mandag 7 marts 2016 Suek en konge Thong Rachadamnern Muay Thai stadium de måtte kæmpe med hinanden igen med støtte af Winai Naksin og assistent eller Ponlarat Rodraksa. Derefter bør det forudsige om superlek kan være flittig til at kæmpe eller Kaewkangwarn kan være vinderen indtil bliver at være 100,000 baht bokser.

 

Lærer Oud Buayai har afsløret at reporter at Kaewkangwarn i denne time har hans friske form ved at vinde flere boksere. Derefter, med hans gode øve, stor huld, nice strategi og god fart, det kan fortælle, at ingen ikke kan overvinde ham herunder af superlek. Desuden, nu Superlek er ældre, hans præstation er faldende. Ligeledes har lærer Oud bested henvisning til Muay Thai fans til at juble hans boxer også.

Efter “Lerttawee” har besejret “Wayunoi” kan han vise sin bedre form at kæmpe med “Phetdam” hele tiden.

Otea Charumeung eller Suek Palangmai ekspert har bekræftet, at selv om Phetdam S. Sangakarnchang har overvundet Lerttawee Phetportoror før, denne opgave ikke kan være så let som hans tanke. Desuden, nu Lerttawee har gjort hans bedre form, navnlig at vinde Wayunoi S. Sangakarnchang eller boxer i den samme boksning lejr i Phetdam før. Således, det mener, at dette spil kan have funniness for kæmper som mester par, en af Suek Chuchareon Muai Thai af Angmor, der bliver transmitteret onsdag af 9 marts 2016 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Derfor har nu Lerttawee Phetportoror eller den alvorlige ene fattet god mulighed for at hævn med Phetdam S. Sangakarnchang, som den gamle fortaler igen i 126 pounds efter sidst det er tilpasset det nye par, en allerede.

 

Otea har afsløret, at denne mester en er den interessante, efter de har kæmpet med hinanden PPTV kanal før, og Phetdam bliver vinderen af kampen med funniness. Derudover nu teamwork af Lertawee stadig undrende om resultatet af den sidste kamp. Desuden, senere har han vundet Wayunoi S. Sangakarnchang eller ven af Phetdam allerede, er det tid for ham at kæmpe med Phetdam igen for at vise sin gode ydeevne og udvikle sit potentiale til at bekæmpe udmærket.

 

Otea er virkelig overbevist om, at hans næste kamp at kæmpe med Phetdam kunne favorisere Muay Thai fans. Derudover kan der være Chankrit A. Phimonsri til at kæmpe med Yuttasak Yuttachonburi eller Sangdaew S. Kittichai og Wisanuporn Sorchor Toipadreaw til at kæmpe med Rachasri IG 2000 og andre nye stjerner. Muay Thai fans kan således ikke blive skuffet for at se denne kamp for sikker.

“Kaew” kan ikke vinde “Marsero” let i den næste kamp.

I dette øjeblik har Kaew Faretex allerede flied til Japan for at kæmpe Suek K-1 World GP 2016 denne fredag i 4th marts 2016 med Masero Kunder eller Holland bokser. Desuden, sidst han har holdt sig til at kæmpe Weerasaklek Muai Thai Yim boksning lejr, der måske ikke har noget problem for ham at kæmpe 65 kg. sikkert fordi han har nu sit gode huld.

 

For Masero Kundor eller Holland bokser har han sin gode historie kampe efter kampe med Sanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim i Suek Yokkhao før. Derefter, Kaew bør ikke være lemfældig til at udkæmpe denne kamp med ham også.

“Kiekkak” har meget energi til at kæmpe med nogen i 122-123 pund.

Pok Mahachai har bekræftet, at på dette tidspunkt sin boxer eller Kiekkak Paoin kan kæmpe i 122-123 pund med alle i kontinuerlig måder. Men i fortiden, han har accepteret, at han er stadig forvirret for udføre gebyr på Kiekkak fra først til at have det mindre, end hans par, en tredje runde. Derefter, han ville være glad, hvis nogen har oplysninger, der kan fortælle ham at have arbejde oplysninger for at anvende i sin forbedring arbejde for.

 

Pok Mahachai eller den store boss N & P boksning og Teamwork af assistent Bangrachan har afsløret, at efter Kiekkak har overvundet Khomkert i den sidste kamp for kamp i 122-123 pund, han kan bekæmpe med nogen uden bange.

 

Derudover har Pok accepteret, at han for nylig er virkelig forvirret meget om udføre gebyr på Kiekkak, som er i den mindre måde. Således, hvis nogen har oplysninger, der kan fortælle ham at bruge oplysninger, som arbejder for at forbedre sit arbejde yderligere.