Monthly Archives: December 2015

“Chomphichit” er klar til at kæmpe på dette spil.

I dette øjeblik, er Sia Mor bekræftet, at Chomphichit Sitsavebuntham kan kæmpe med hvem Suek fødselsdag Rachadamnern Thai boksning stadion uanset Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim eller Pakkalek T. Laksong. Derefter, Sia Mai bør klare problemet for store sang i dette emne, fordi det har afsløret, at denne boxer har hans god opmærksomhed at kæmpe denne kamp. Desuden, nu han er blevet uddannet ved Phanphayak Sitchatik Chuwattana boksning lejr.

 

Til fødselsdag match 70 år for Rachadamnern udsendes onsdag 23 December 2015, for nylig Chomphichit Sitsavebuntham måtte kæmpe med Sanpharanchai. Men sidst San har forladt fra denne match resulterer i Chomphichit kan ikke kæmpe denne kamp. Således i øjeblikket Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong eller lederen af Chomphichit har afsløret, nu det venterpromotor Sommai Sakulmateta til at klare problemet med Thongchai Rattanasuban. Heldigvis, i den næste kamp Chomphicht måtte kæmpe med Chorfah Th. Sangthainnoi i stedet eller kæmpe med Phetlamsin eller Pakkalek for.

 

Sia Mor fortalte, at i denne tid Chomphichit stadig ikke ved, at han måtte kæmpe med hvem. Således bør det vente Sia Mai at rydde alle problemet med Thongchai. Heldigvis, i dette spil Chomphichit kan kæmpe med hvem ligegyldigt af Chorfah Phetlamsin eller Pakkalek, især for hans gode opmærksomhed at øve sig til at kæmpe dette spil. Derefter, bortset fra sin perfekt huld han stadig har Phanphayak Sitchatik at hjælpe for at praktisere ham også.

“Pheemai og Phetnarin” har skabt god form for at være mester i kanal 7.

Chun Kertphet har lavet en liste over Yahoampheemai Arawan til at kæmpe med Phetnarin P. Pekko Suek Kertphet og Suek Khwakpheekae dette 22 December 2015. Derefter, hvis denne par, man kan vise fremragende form, vinderen kan forstå mester i 105 pounds kanal 7 Thai boksning stadion med Koko Paemeanburi. Således, det er tid til at bekæmpe udmærket.

 

I dette øjeblik, kan promoter Chun Kertphet gøre lister over par dem Suek Kertphet og Suek Kwakpheekae til at kæmpe denne 22 December 2015; nemlig den master one eller Phanphayak Chitmuengnon til at forstå mesteren i 126 pounds Lumphinee Thai boksning stadion med Kaona P.K. Sanchai Muai Thai Yim følgende af den anden, eller Yodphanomrung Chitmuengnon til at kæmpe med Chuchareon Dabransarakham, Jamesak Sakburiram til at kæmpe med Sia Kim sidde Sortor Taew, Banlangngen Ph. Peannaphat til at kæmpe med Kaewphayak Chitmuengnon, Phomphet Singbansrang til at kæmpe med Yodbuadang Dabphommahachai , Chaila Sarawatpaemahatai til at kæmpe med Mangkornthong T. Morsri og Pheemai Arawan til at kæmpe med Phetnarin Ph. Pekko.

 

Til bekæmpelse af Pheemai Arawan at udfordre med Phetnarin Ph. Pekko promotor Chun har afsløret at han ville lide dem for at øve sig og vise god form. kunne han bringe for vinderen at forstå mester i 105 pounds kanal 7 Thai boxing stadium med Koko Paemeanburi i den næste kamp.

 

Promotor Chun har afsløret at nu er det tid for dem begge til praksis og viser god form at være forudsige for hvem er vinderen. Desuden kan vinderen kæmpe for at forstå mester i 105 pund kanal 7 Thai boksning stadium i den næste kamp yderligere.

På det nye spil, er det fundet, at kongen har bedre form.

Nin Donmeung Wo kongen Kertchareonchai har sit gode huld for at være klar til hævn med Keng Keelasports. Således, hvis han spørger sig selv i sin form, kan han kæmpe med Nin Donmueng at skabe stor form sikkert.

 

Sidst, har King Kertchareonchai viste god form indtil sidst han har kneed op til banke Sankeng Keelasports Suek Khomchadleuk Chongnow sidste søndag. efter dette spil Nin Donmeung eller teamwork af Kertchareonchai boksning lejr ved Satoon provinsen har afsløret, at i denne gang han er kommet tilbage til at være den stærke til at kæmpe med hvem. Desuden, nu han har praktiseret selv at have en god huld bliver den berømte som tidligere med hans meget opmærksomhed.

 

Nin Donmueng har afsløret, at for denne kamp konge har praktiseret sig godt med sin gode opmærksomhed; sidst vil han gerne være den velkendte som tidligere. Dermed, jo mere han har øvet sig, jo mere han har bedre tilstanden. Derfor nu er kongen klar til at kæmpe med nogen til at være den kendte, for sikker.

Kert PK er indtrådt på Pre-fødselsdagen på Rachadamnern boxing stadium.

Sia Khwak P.K. eller den store en af P.K. boksning lejr har accepteret, at det er meget ære meget at boksere under P.K. Sanchai Muai Thai Yim har lavet den gode atmosfære for Rachadamnern boxing stadium før fødselsdag. Derefter, kan der være Muangthai, Kaona og Prachanchai til at kæmpe denne kamp.

 

Sia Khwag eller den store boss P.K. mester har afsløret hans sind, der i denne tid, det kan setup for Rachadamnern boxing stadium før fødselsdag 23 December 2015. Derudover har sidst Sia Khwag P.K. eller den store boss P.K. boksning lejr følt ære meget efter boksere af P.K. Sanchai Muai Thai Yim har tilsluttet sig for at skabe den gode stemning kampene pre fødselsdag for Rachadamnern boxing stadium; nemlig Muengthai, Kaona og Prachanchai. I denne kamp er det en stor ære for P.K. boksning lejr meget, især for hans boksers tiltræde pre fødselsdag for Rachadamnern boxing stadium som den største i år 2015. Endelig, kan han sende bokserne i sit hold til at skabe den gode stemning denne kamp for sikker ikke tilsvarende til andre dem, der aldrig har en chance for at deltage i dette spil.