Monthly Archives: September 2015

Tu mener, at “Chaknaronglek” kan passere ind i den næste runde sikkert.

Tu Tor Morsri har bekræftet, at far af Chaknaronglek T. Silachai for nylig har bragt hans søn eller Chaknaronglek T. Silachai til at kæmpe for 13rd Fukthiangroup med Raffee Singphathong Suek Chao Muai Thai denne lørdag 5 September 2015 Omnoi. Derefter, kan han øve med T. Morsri boksning lejr for ikke at gøre skuffelse til Muay Thai fans.

 

Tu T. Morsri eller den store boss af T. Morsri har afsløret at reporter Muai Siam efter faderen Chaknaronglek T. Silachai har bragt den søn eller Chaknaronglek T. Silachai at kæmpe 13rd Fukthiangroup med Raffee Singphathong Suek Chao Muai Thai af denne lørdag 5 September 2015 Omnoi boxing stadium. Desuden, nu han har været praktiseret i 2 uger, Muay Thai fans bør føle sig godt tilpas, fordi Chaknaronglek ikke kan gøre skuffelse at nogen sikkert. Således, bokseren kan tilfredsstille Muay Thai fans efter at være taget sig glimrende de forbrugende, sove, levende og støtte. Endelig kunne det gode navn komme før pengene.

Ouan bekræfter for at vinde en masse penge “Chitmuengnon program”

Ouan Muengnon har takkede for Mit Nakorn at gøre listen for par, en af Phetyindee Suek Chitmuengnon denne 14 September 2015. Derefter vil der være master en navngivet Samdee Phetyindee akademi til at kæmpe med Rit Chitmuengnon følgende af den anden eller Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian. Således kan Muay Thai fans ikke blive skuffet, helt sikkert.

 

For Suek Chitmuengnon, denne 14 September 2015 vil der være Oaun Muengnon og teamwork at gøre listerne over mester par, en eller Samdee Phetyindeeacademy til at kæmpe med Rit Chitmuengnon som følge af den anden, eller Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian, Singthongnoi Kerttikittiphan til at kæmpe med Chaila Sarawatphaemahathai, Chanesuek Sakphompean til at kæmpe med Rachasak Sitsethathu , Sia Pharanchai til at kæmpe med Numnoi Sitchemeaw og de første par, en; nemlig, Chane Pharanchai til at kæmpe med Phangtor Phor Lakbun og mester par, en eller Phitakchai Phitakphaphadang til at kæmpe med Onechainoi Singphlapaknoi og Chamuakphet Sitdabwad til at kæmpe med Yodphuthai Suranareeyim.

 

Sidst, Ouan afslører til mester par, en og anden at det skal tak for Mit Nakorn at gøre listen over Phetyindee for Suek Chitmeungnon. Men det bør ikke være bekymre for Muay Thai fans for at bekæmpe uden værd af penge og skuffelse. Det bør derfor tak for Mit Nakorn at bringe parret dem af Phetyindee til kampene Chitmuengnon; nemlig, Sam Dee Phetyindee akademi til at kæmpe med Rit Chitmuengnon og Yodbuadang S. Sirilak til at kæmpe med Riangdate Sakwichian. Som et resultat, kan Muay Thai fans juble op for favorit.

Der vil være “Sakphet og Morakot” at kæmpe på dette spil.

Sia Tung Phetphiya har inviteret Muay Thai fans til at kæmpe med Sakphet Fighter Muai Thai og Morakot Khomsaimai som andet par en af Suek Phetphiya udsendes denne 15 September 2015. Derefter bør det mener, at dette spil kan være spændende og Muay Thai fans kan vise de gode resultater dette spil.

 

For Suek Phetphiya udsendes denne 15 September 2015 Lumphinee boxing stadium, det kunne have master parret en navngivet Sam A Phetyindeeacademy til at kæmpe med Klasuek Phetchinda efter det andet par, en eller Sakphet Fightermuaithai til at kæmpe med Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy til at kæmpe med Rungnarai af Rattanabundit Universitet, Chaiyo Phetyindeeacademy til at kæmpe med Phetphangan, Sialek Nayokathasala til at kæmpe med Wittayalek Singphon Ro 5 , Chanachai Khanomtom 62 til at kæmpe med Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian til at kæmpe med Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy til at kæmpe med Supernew Nonedangyim.

 

For det andet par, en, vil der være Sakphet Fighter Muai Thai til at kæmpe med Morakot Khomsaimai. Derefter, Sia Tung har afsløret, at han gerne Muay Thai fans til at bevise hans par ydelse igen ved at bekæmpe underholdende.

 

Sia Tung afslører, at den sidste match Morakot har været bankede alt for hurtigt. Således, denne 15. September 2015 han gerne Muay Thai fans for at bevise hans par ydeevne til at kæmpe med funniness.

“Archanai” kan vise friske form at vinde “Onechai” eller gode oplevet en.

Archanai Phetyindee Academy har accepteret, at han har sin mindre erfaring end Onechai KertMu 9 kæmpe for Suek et Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kamp udsendes denne 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium. Dog er han stadig sikker med sin større figur og sin friske form at overvinde sin par, man kæmper med funniness og gøre imponerende til Muay Thai fans sikkert.

 

For Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate til at kæmpe som den store kamp denne 9 September 2015 Rachadamnern boxing stadium, har initiativtageren Nit Nakorn gjorde de interessante lister mellem Archanai Phetyindeeacademy og Onechai Kertmu 9. Desuden Archanai har afsløret, at denne kamp han kan øve sig til at vise den gode præstation sikkert med at vise sin friske form og større størrelse til knæet op hans par, en. Således bør det inviterer Muay Thai fans til at holde øje med dette spil uden skuffelse.

 

Archanai sagde, at det har ikke noget problem at kæmpe i 111 pounds lige så med sin større figur, bortset fra hans erfaring. Derefter, han kan vinde Onechai sikkert, Muay Thai fans kan juble op til at kæmpe med funniness.