Monthly Archives: June 2015

Det er sikkert at “Rit” kunne blive den øverste bokser i fremtiden med hans god opmærksomhed.

Lietunent mand eller Sittisak Wisatekit er virkelig overbevist om, at Rit S. Wasatekit eller den cambodjanske bokser i hans team kunne blive for at være øverst i vores land for sikker. Desuden er denne bokser den flittige til at øve sig, især for den seneste kamp at han kan vinde den nye stjerne, eller Sanson Aerawan i Suek Phetyindee sidste tirsdag. Derefter, han er virkelig sikker at snart Rit kunne blive den berømte star bokser i denne Muay Thai liv selvfølgelig.

 

Efter Rit Sorwor Satetakit kan vinde score af Sanson Aerawan som det andet par, en i Suek Phetyindee denne tirsdag i 2. juni 2015 for den seneste kamp, nu lietunent mand eller den store boss boksning lejr har afsløret, at hans disciple kan videre til at blive øverst af vores Muay Thai liv.

 

Den Lietunent mand viste, at denne boxer har hans god opmærksomhed at øve sig i nær fremtid han kunne videre til at være øverst for sikker som samme som værende den fremragende bokser. Desuden er han kan lære alt hurtigt og at kende sin opgave udmærket, og i den seneste kamp han kan overvinde Sanson. Han er derfor sikker på, at denne bokser kan blive for at være øverst vores Muay Thai liv, Muay Thai fans skal fange for øjnene ham også godt.

“San” kan bringe den champion bælte tilbage til Thungsong.

Kodea ønsker ikke at fortælle en masse ting fordi hvis Muay Thai fans vil gerne vinde mange penge, de bør være interesseret i San Pharanchai at besejre af den fremragende én i 2 år eller Phanphayak Chitmuengnon. Desuden bør San Pharanchai forstå de champion bælte for at bringe det tilbage til Thungsong også.

 

I dette øjeblik er det tid til Muay Thai fans til at juble denne fredag 5. juni 2015 for Phanphayak Chitmuengnon eller den udmærkede sig i 2 år til at bevise sin ydeevne til San Pharanchai for grådige champion bælte i 126 pounds Lumphinee boksestadion. For vilje i denne tid viser det således, at begge af dem er klar til at kæmpe uden problemer at blive vinderen.

 

Derudover for parathed i San Pharanchai fra Thungsong nu er han kommet til Bangkok allerede siden sidste tirsdag ved at blive taget sig under Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan ledelse i den fremragende måde. Derudover San Pharanchai har afsløret hertil føler, at han har været glad for meget til at deltage som master par en i den store kamp i Lumphinee boksestadion. Ligeledes langs halvanden måned har han uddannet sig godt herunder til at kontrollere sit forbrug til at kæmpe i 126 pund. , nu er han sikker på med 1 million procent at vinde Phanphayak, selv om hans navn er værre end dette par, en.

 

Endelig, Kodea sagde at han ikke ville gerne sige noget for meget, men han er sikker på, om sit nye arbejde boksning lejr til at gøre listen over parret dem, især for San Pharanchai at forstå de champion bælte tilbage til Thungsong absolut. Således, denne aften kan alle komme til at opmuntre ham op uden at være skuffet sikkert.

Det kan ikke være det samme efter Rungnarai har arbejdet hårdt på at træne selv.

Rung Narai af Rattanabundit Universitet har pralede for at vinde Thanadate Th. Pran 49 kampe som understøttende parret en af Suek en konge Thong torsdag af 11st juni 2015 Rachadamnern boxing stadium. Selvom han har tabt spillet til ham i de forudgående 2 kampe før, kan denne kamp dog ikke have det samme resultat sikkert.

 

En anden interessant par, en, vil der være Thanadate Th. Pran 49 til at kæmpe med Rungnarai af Rattanabundit Universitet som støtte af Suek en konge Thong som den store match udsendes denne 11st juni 2015 Rachadamnern boxing stadium. Derudover afslører Rungnarai, at for denne kamp han har forberedt sig perfekt selv om han har mistet de 2 forudgående kampe for 2 gange. den anden side i dette øjeblik er han sikkerat hævn over sin par, en i denne kamp for sikker ved at kæmpe sjovt og imponerende at vise for Muay Thai fans af kurser. Således Muay Thai fans, der har set ham mister i de forudgående 2 spil for kæmper med Thanadate kan opmuntre ham til at overvinde Thanadate i denne kamp absolut også.

 

Rungnarai sagde, at han har forberedt sig perfekt, i denne kamp han har sin gode opmærksomhed at hævn hans par, en. Desuden har han sin bedre form at vinde for flere ones. Derefter, i dette øjeblik er han sikker på, at han kunne besejre sin par, en absolut. Derfor, Muay Thai fans, der har set ham mister i de forudgående 2 spil for kæmper med Thanadate kan opmuntre ham til at overvinde Thanadate i denne kamp absolut også.

“Kingthong” har sin par, til at kæmpe; Muay Thai fans i Thailand kan nyde kampen.

Kingthong Luakphrabat har bekræftet, at det vil være det samme par, en af SuekOneKingThong denne mandag 25 maj 2015 at bekæmpe uden nogen til at fjerne fra denne kamp. Derudover vil der være master par boxer eller Phetsongkhom Sitnayokweerasak til at kæmpe med Klasuek Phetchinda i 125-126 pounds efter den anden, eller Khundaew Phayakkhamphan til at kæmpe med Phetsongmeung P.K. Kerttawan i 119 pounds. Således bør det inviterer Muay Thai fans i Thailand til at sende opmuntring til dem i denne match for.

 

I dette øjeblik er der fuld af parret dem ligegyldigt af master parret dem, de anden dem og støtter dem. Men nu bliver det har de samme par boksere, det bør lade Muay Thai fans i Thailand til at sende opmuntring til dem for være værd penge for hvert par, en.

 

Derudover er der flere af par dem; nemlig Phetsongkhom Sitnayokweerasak til at kæmpe med Klasuek Phetchinda i 125-126 pounds efter den anden, eller Khundaew Phayapkhamphan til at kæmpe med Phetrongmeung P.K. Kerttawan 119 pounds samt den understøttende par, en eller Sandate Muengnongbua til at kæmpe med Sanchanchai Raiouinatenakhorn i 114 pounds, Kito W. Wanchai eller den japanske kæmpe med Kangkaewdang Huarongnamkhang i 113 pounds , Phetnakorn Th. Thurakityon til at kæmpe med ET Sitchekarn i 106 pounds og den første, eller Pangpound S. Warittha til at kæmpe med Phothong Luakmu 4 i 112 pounds efter at bringe mester par, en eller Namphon Luakmu 4 til at kæmpe med Phadetkarn W. Sukharom i 126 pund og den sidste eller Kongsuriya Sitnathee til at kæmpe med Phetroinam Luakmuengphet i 116 pounds.