Monthly Archives: March 2015

“Chomthong” har aldrig mister nogen udlændinge langs 9 år.

Sia Mor Krabeephomdang har udviklet sin bokser form langs 9 år ved at bringe sin elskede boxer eller Chomthong Chuwattana til at kæmpe i programmet internationale boksning og kæmpe i Thailand, efter han ikke har tabe til eventuelle udenlandske boksere før. den anden side har han skabt det fremragende arbejde for grådige forkæmper for Wulinfong i Kina før greb verdensmester i programmet internationale boksning. Derefter, Thai Muay Thai fans i Thailand bør sende opmuntring til ham også.

 

Nu, Chomthong eller den fremragende bokser Yasothorn provinsen har hans hot form i denne time til at kæmpe 3 måder. Derudover har han været den millionær mester bokser Rachadamnern boxing stadium af WBC samt den internationale mester bokser af OPBF. Derudover har sidst Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong bragt Chomthong at prisen i Chiencho i Kina for grådige champion i den første runde af Suek Wulinfong og overvinde de 2 lokale kinesiske boksere.

 

Desuden for hot form af Chomthong i både thailandske og internationale program samt det internationale program, har Sia Mor afsløret at journalister langs 9 år til at kæmpe med de internationale boksere ligegyldigt af japansk, kinesisk, Sydkorea, Filippinerne og andre, at han har aldrig mister nogen. den anden side kan han vise fremragende form ved at opsætte mål at kæmpe som den afsluttende runde af Suek Wulinfong denne 4th juli 2015 for grådige mester før greb forkæmper for den internationale program yderligere.

“Dabchot” er virkelig overbevist om, at “Mangkorn” kan passere ind i den næste runde.

Dabchot eller politiet Senior Thanachot Phisai eller den store boss Phuket Kertithanachot boksning lejr er virkelig overbevist om, at Mangkornthong Phuket Kertthanachot vil have hans program til at kæmpe for sin første tid i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium lørdag 21nd februar 2015 med Fahnimit Dabransarakham uden at gøre skuffelse til Muay Thai fans af Suek Chao Muai Thai sikkert. Således i denne tid kan han være klar til at kæmpe i denne boksestadion sikkert.

 

Politi Senior eller Thanachot Philai af Phuket Kertthanachot boksning lejr har afsløret at journalister Muai Siam at nu teamwork af Banponlamueng har bragt Mangkornthong Phuket Kertthanachot, der har bakket op om at vise de gode former til at vinde 5 gange og miste 1 gang for at kæmpe med Fahnimit Dabransarakham i Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium lørdag 21 februar 2015 Om Noi boksestadion. Desuden har Mangkornthong nu fremragende form at vinde for flere par boxershorts efter kampene i det sydlige Thailand samt kampe i Bangkok for 5 gange i Lumphinee boxing stadium og Ortorkor Nontaburi ved at vinde for 4 gange og at miste 1 gang. Han er således overbevist om, at Mangkornthong Phuketkertthanachot ikke kunne oprette disapointment til Muay Thai fans kanal 3 sikkert.

Rachabhat i Chombueng Village har krævet 3 boksere til at finde løsninger.

Assistenten PH.D. Chanchai Yommadit fra Rachabhat university i Chombueng landsby boksning lejr har ladet tre boksere i sit hold, der er Samranchai, Yodkanchan og Denanan af Rachabhat Universitet i Chombueng landsby boksning lejr til at tale for at finde løsninger. det bør overføre ret af ledelsen i alt, men nu disse tre par boksere har rejst for at kæmpe i nogle områder allerede.

 

Den store boss af Rachabhat i Chombeung landsby boksning lejr sagde efter reportere Muai Siam har klage fra assistenten Ph.D. Chanchai Yommadit om de tre boksere i boksning lejr består af Samranchai, Yodkanchan og dateanan at nu er de flyttet fra boksning lejr allerede. Men nogle af dem er gået til at kæmpe i nogle programmer med tilhængere uden overførsel af ret eller nogen aftale. Derefter, det bør tale med hinanden før, fordi alle bør handle inden for rammerne af loven. Tværtimod, nu disse navne tre boksere er stadig listen af Rachabhat i Chombueng landsby, men de er gået til at kæmpe i nogle områder, som ikke er den korrekte måde at gøre. Således bør det klart dette problem til at handle den rigtige måde uden at bevæge til at kæmpe med nogen kamp, de ønsker.

Han har flere ulemper, men aldrig savner i nogen kamp.

Pomphet Singbansang har praktiseret selv fremragende måde, hovedet Manote Hattayamat er virkelig sikker til ansigt med Phentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksning lejr. han kan vise sin gode resultater med sit upopulære navn, men han kan være jublede op til være mester af gruppen juble fra Ayutthaya provinsen.

 

Derfor, med sin gode form bliver vinderne alle de gange, det gjorde Pomphet Singbansrang eller boxer under ledelse af Manote Hattayamat eller borgmesteren i Bansrang kommune i kanton Bansrang, distrikt Bansrang, Amphur Bangpain af Ayuttaya provinsen har givet sin at kæmpe hele tiden. Derefter, promotor Chun Kertphet har lavet listen over ham til ansigt med Pentor T. Pran 49 i Suek Kertphet denne 24 februar 2015 soldat boksning lejr forud for test resultaterne til at blive mester par bokser i fremtiden.

 

Borgmester Manote viste, at for denne kamp Pomphet har aldrig praktiseret selv med ufuldkommenhed, han kunne vise sin gode resultater for sikker med at vinde mange penge og har gruppen juble fra Ayutaya provinsen. Men selv om han har sin flere ulemper end sine par bokser, han har aldrig været i pres med sine 100 procent at være vindere med dette tilfælde. denne 24 februar 2015, er han helt sikkert, at han kunne være vinderen for sikker.

 

For master par boxershorts i denne kamp, vil der være Banlangngen P. Peannaphat står over for med Ronnachai Santiubon som følge af det andet par boxer eller Phetrung Sitsornong Thongkoko Paemeanburi, ekstra S. Martin vender med Samranchai af Rachabhat Universitet i Chombeung landsby følgende af flere nye stjerner i dette program.