Monthly Archives: February 2015

“Sakulchai” har hans fit krop tilstand, så “Choknamchai” ikke kan besejre ham.

SiaChai eller Nikhom Phokhao anbefales at den jublende team af Sakulchai Weronafarm ikke at bekymre sig om denne kamp på grund af hans gode huld at overvinde Choknamchai Sitchakung sikkert. Således, sergent Kung Sampran kan ikke klage over dette emne længere fordi i denne tid sin bokser måtte kæmpe med den samme størrelse bokser uden kæmper for den større størrelse, man som tidligere.

 

Sidste tirsdag, er blevet afsløret af journalister fra SiaChai eller Nikom Phokaew eller den berømte overhoved Muay Thai lejren og senior Sakulchai Waronafarm eller friske form bokser, nu denne kamp han har forberedt sig fuldt ud til at kæmpe med mesteren eller Choknamchai Sitchakung på grund af hans gode huld at gøre skuffelse til Muay Thai fans selvfølgelig. Mens sergenten Kung Sampran har klage, at hans boxer altid kæmpe med de store virksomheder. den anden side bekræfter SiaChai, at denne gang bokser Kung måske står over for med den samme størrelse bokser, det skal lade sin bokser til at forberede sig fremragende måde. Mens vinde eller tabe er sportsspil, og han har følt tillid til Sakulchai meget på grund af sin gode forbereder at forstå forkæmper for kanal 7. Som et resultat for denne kamp kan han vinde Choknamchai på trods af at være den tidligere mester. Men han er stærk knæet, en uden bange for nogen med hans god strategi.

Bekræfter, at “Yodkhunphon” hans fit tilstand.

Susak eller Tawee Niranrat eller den store boss af Sakniranrat Muay Thai camp har afsløret, at journalister Muai Siam nu Yodkhunpon Sitkaewprayoon Filmkrongsangextracoal vil have programmet til at kæmpe i Semi endelige runde af 11st Fukthiangroup med Messey Pangkongphrab i Suek Chao Muai Thai denne lørdag 14 februar 2015 Om Noi kanal 3. Desuden kan han passere ind kæmper med Berkbarn Luakmuengphet med denne gang for at forberede sig godt blandt kampene. Således, den store boss af Sakniranrat Muay Thai camp har accepteret, selv om hans Muay Thai camp har ikke meget et navn varierede fra Pangkonghrab Muay Thai lejr, men han mener, at Muay Thai fans af Muai Thai program kan juble op hans boxer.

 

Susak sagde, at for denne kamp han bør sætte alle bestræbelser sit arbejde som bedst i dette boksning program. Derefter, for parathed i Muay Thai fans i hans Muay Thai lejr til at juble op hans boxer det bør ikke være bekymret fordi selvom hans Muay Thai camp er den lille, hans ene stadig ser vigtigheden af anerkendelse. Således måtte hans boxer kæmpe med hans gode resultater på trods af at være den anden ene tidligere. Dog er nu hans boxer blevet for at blive mester i alle match. Således, det bør ikke være bekymret for sit beredskab fordi han kan ikke kæmpe uden viser god form bestemt. Som et resultat bør Muay Thai fans støtte dem også.

Trang “Sriutai” til at kæmpe med sin lange spørgsmål.

Berm Phudin eller en af teamwork af Suek thailandske Lumphinee har opfyldt i form af den nye stjerne fra Utaithanee provinsen eller Sriutai Sorchor Piaekutai, der har viste det smukke form og god strategi at overvinde TKO eller Kaiyasit Kertchareonchai pænt indtil favorisere alle Muay Thai fans. Derefter, med sin smukke form han kunne støttes til at blive den kendte sig i dette boksning rute yderligere. Desuden har det spørgsmål til ham om at kæmpe med hvem i den næste kamp.

 

Efter Sriutai Sorchor Piaekutai har viste god form som værende den første sig at kæmpe med Kaiyasit Kertchareonchai i Suek Muai Thai Lumphinee udsendes TGN kanal 8 med ikke at gøre skuffelse til fans Muay Thai, nu han er blevet accepteret fra alle Muay Thai fans i boxing stadium og tv. Han er desuden den nye, med gode resultater af Sorchor Pieak Utai Muay Thai camp efter viser god form at overvinde Kaiyasit smukt den sidste kamp.

 

Derefter, sagde Berm Phudin eller teamwork af Suek thailandske Lumphinee om formen for Sriutai, at han i dette øjeblik er den nye med god form efter viser den gode præstation til Muay Thai fans TGN af kanal 8 i hele landet i Suek Muai Thai Lumphinee. Siden nu, kan han tage en pause Muay Thai camp for et par dage tidligere at komme tilbage til praksis, selv til at kæmpe i den næste kamp. Desuden kan han finde de nye programmer for Sriutai løbende at skabe gode og høj klasse bokser i fremtiden. Derefter, i den næste kamp skal det forudsige om Sriutai til at kæmpe med hvem herunder for at se hans program med garanterer, at han kunne være den gode fremtidige sig sikkert.

SuperBall er forsvundet på grund af sit pasningsspil af eksamen for at være politimand.

Efter Superball Banchamek eller den formelle mester af Isuzu program er forsvundet fra boksning cirkel i lang tid selv om han bruges til at vise god form at være velkendte for Muay Thai fans over hele landet, nu han har mulighed for at bekæmpe kun som det andet par bokser med udlændinge uden andre programmer til at kæmpe. Hvad mere har det rygte om, at han måtte forlade fra kæmper godt.

 

Men sidst teamwork Muai Siam har mødtes med Superball igen fodboldstadion i Siam Sport selskab efter Superball er kommet til at kæmpe fodbold fødselsdag Match af Baowee sidste onsdag 28 januar 2015 og derefter Superball har afsløret om sin historie at nu er han flyttet til bo hos Buakhao Banchamek allerede at øve sig i cirka 2 måneder med godt tage pleje af Baokhao. Således har han praktiseret selv for at være klar til kamp i den næste kamp på grund af sin gode huld og god opmærksomhed uden at gøre skuffelse for alle. Desuden, han vil gerne være den berømte, men han ved, at alle har undret mig over hans forsvinder i fortiden. Han sagde, at det var fordi han har kendt det gode resultat for bestået eksamen for at være politimand og derefter han har praktiseret om feltet for 1 måned. Tværtimod, det er ikke hans drøm, nu har han forladt fra dette felt allerede samt være klar til at komme tilbage til kampen i boksning programmet fuldt ud. Det er derfor han er forsvundet fra denne boksning cirkel i lang tid.