Monthly Archives: December 2014

“Mit” bør genoverveje igen.

Sidde Pakpanang pralede til Mit Nakorn, det er ikke kun Rungphet af 5 stjernet kylling til at kæmpe med Khumthrab Suwityim med funniness i den ene side, men det er også Khumthrab til at banke Rungphet at nål hans ansigt. Desuden Palangmai teamwork har tjekket detaljer af dette par bokser allerede, og det har set egnethed for at lade Rungphet fra det andet program til at kæmpe med Khumthrab på grund af lighed for huld, med undtagelse af Khumthrab bedre strategi. Tværtimod, det bør fortælle lægen til at arbejde i dette spil, fordi det har høje udsat for Khumthrab til at banke Rungphet for at være nålen hans ansigt.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai denne mandag 29 December 2014 Rachadamnern Muay nedsat Thai stadium, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong Palangmai teamwork til at bistå dette par bokser mellem Khumthrab Suwityim eller bokser i Palangmai gruppe til ansigt med Rungphet af 5 stjerner kylling eller knæ bokser fra forskellige program. Derefter, denne ene er den nye og overrask én; Derudover har går Mit Nakorn eller Sumate Siasattabongkot eller promotor af Winmitchai følt forvirret efter at vide, at Palangmai gruppe kan leje Rungphet til at kæmpe med Khumthrab med hans mere fordel end Khumthrab at banke Khumthrab sikkert.

 

Ifølge denne nyhed sidste søndag, sidde Pakpanang eller træner af Suwityim boksning lejr Phuket provinsen har pralede med, at han gerne vil fortælle Mit Nakorn, der gav nyhederne ved at kigge udførelsen af Khumthrab til at genoverveje fordi Khumthrab har nu meget erfaringer til at kæmpe med flere boksere. Derefter, når man sammenligner hans god strategi og meget erfaringer, han har høj tilbøjelige til at vinde Rungphet også. Desuden bør det fortælle læger til at arbejde i dette spil samt at lade Rungphet at forberede sig til at være nål hans ansigt også. Ligeledes har han fortalte Khumphrab til at stoppe med Rungphet’s kneeing ved hjælp af albuer. Som et resultat, Muay Thai fans bør forudse om hans fortæller er sandheden, Suek Sia mere Chuchareon Muai Thai for denne mandag, teamwork af Palangmai og han er overbevist om, at Khumthrab kan have en stor chance for at være vinderen i dette spil sikkert med braveness af dommere til at dømme ham som vinder.

Afsætte til at købe “Khwandome” for 1 million baht.

Nu, Suek OneThongChai er stadig den foretrukne sig i Muay Thai fans; i den sidste million baht program, ville der desuden være Rambo Thungsong eller Khwandome Tormeanburi, der har overvundet Champesarn Suriyannoi Orbortor Khamphee for at være vinderen for 8 kampe kontinuerligt. , det er tilfreds med den store boss til at betale for ham i en million baht, hvis han kan flytte til sin boksning lejr, og nu han vinder 30,000 baht at kæmpe i 103-104 pounds

 

Nu, Jans har understreget med journalister Muai Siam, der i det sidste program Rambo Thungsong har kæmpet for at blive imponeret over Muay Thai fans af Suek OneThongChai millioner Baht. Derudover sidst 2014 han har aldrig mistet nogen, så det bedste betragter for dommere til at overveje præmier for ham såvel som andre også. Der er derudover leder af store boksning lejr, der imponerede med Rambo’s form at betale for 1 million baht til ham hvis han kan flytte til sin boksning lejr. Derefter, Jans har takkede for ham også på grund af hans gode understøtter fra gange til tider. den anden side Rambo er det rart med flid og give penge til at tage sig af sin familie, og nu han vinde 30,000 baht til kampene i små vægt allerede. Som resultat, i det næste år eller i e.kr. 2015, kan han være mester i det næste program for sikker. Således skal Muay Thai fans juble op til ham uden at blive skuffet absolut.

 

For den seneste statistik, har Rambo besejrede Saaek Sitphameuk, Wiarya Sujeebameekaew, P. Telakul, Toto Sripanomyim, Kobee P. Telakul, The vinder S. Pongamorn, Papaelek T. Laksong Muay Thai training camp, Phetrungriang Sitnorasing, The vinder S. Pongamorn og Suriyannoi Orbortor Kamphee.

“Mai” har lavet listen par bokser på fødselsdag i Rachadamnern Muay Thai stadium.

Selskabet Sommai Sakulmatta har afsløret for par bokser af Suek S. Sommai fødselsdag i Rachadamnern Muay Thai stadium program onsdag 24 December 2014; nemlig, Yodwicha P. Bunyasit til knæet op med Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds efter af andet par boxer eller Superlek af Rattanabundit Universitet til ansigt med Chomphichit Sitsafebunyham i 126.5 pounds og andre fremragende par boxershorts. Derefter, Muay Thai fans bør gå glip af dette program.

 

Suek S. Sommai fødselsdag i Rachadamnern Muay er Thai stadium program udsendes af denne onsdag 24 December 2014, initiativtager Sommai Sakulmateta eller lederen af Palangmai boksning lejr og hans teamwork klar til at gøre listen over par bokser; nemlig master par bokseren Yodwicha P. Bunyasit at forhandle vægt for Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds samt betydelige par boxershorts ligegyldigt af Superlek af Rattanabundit Universitet til ansigt med Chomphichit Sitsafebuntham i 126.5 pounds, Denphanom af Keelakorat skole til ansigt med Chamuakthong S. Yuphinda i 136 pounds, ET Phetsomnuek til ansigt med Phetbunchu af Keelakorat skole i 129 pounds, Sanwangchai J.S.P. til ansigt med Paeteng Kertponthip i 121 pounds og Thanadate T. Pran 49 til ansigt med Khonkhob W. Wiwattananon i 112 pounds og andre fremragende par boxershorts til at kæmpe i dette program.

 

Sommai sagde, at hans teamwork og ham har lavet listen over nye og interessante par boxershorts af dette program af Rachadamnern Muay Thai stadium allerede; nemlig, master par boxer eller Yodwicha til lejlighedskøb vægt for Sansatan i 3 pounds og andre fremragende dem. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans til at følge opdette program også.

SiaNao kan forsømme det gode håb om grossbaff med sin egen værdighed.

SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sagde, at han er ligeglad for håb om grossbaff eller Thongchai Rattanasuban at tillade ham at dele sin boksers for programmet. Desuden, han er ikke sikkerom sit mål, men nu har han sin værdighed ved ikke at gøre som denne måde med grossbaff længere. Han er desuden sikker på om sin kapacitet samt sin teamwork til opsætning af det store program til Muay Thai fans af sin egen skal følges op.

 

Efter grossbaff eller Thongchai Rattanasuban har rapporteret til journalister, at han er klar til at hjælpe SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong setup programmet boksning fuldt ud, især til del for Superbank af Rattanabundit og Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim i Lumphinee boxing stadium at deltage i Suek Lumphinee Champion samt understøttende Muai Siam, har nu SiaNao Wirattanawong ringet sidste onsdag af 3. December 2014 til redaktøren af Muai Siam sidste 3 December at han har sin egen værdighed ikke at bringe boksere af SiaNao at kæmpe længere ved ikke at acceptere det gode håb for grossbaff. Hertil kommer, han håber grossbaff ikke at have en skadelig hensigt at ham kun, og han er sikker i sine evner og sit teamwork til opsætning til den store kamp til Muay Thai fans til at se med sit talent. Derudover vil der være Nong båd eller Nattadate Wachirarattawong eller hans søn at forberede til at konfigurere den store match denne januar selvfølgelig at fejre nytår festival, og der vil være den fremragende par bokser til at bevise deres resultater med billetprisen for 500 baht for at lade Muay Thai fans at se, hvor stor uden at påberåbe grossbaff at udveksle boxershorts af ham længere.

 

SiaNao sagde alvorligt, at han har været initiativtagere i mange år også samt skabe fremragende dem; Han er således ikke nødvendigt at hjælp fra grossbaff med godt håb. Desuden, han ikke skulle have dårlig opmærksomhed til ham godt, og nu fortalte han grossbaff ikke at dele boxershorts af ham til at kæmpe i programmet længere med sin egen værdighed og kapacitet til at setup programmet. Derefter, dette nytår Festival i januar, der vil være det store program med kryds pris 500 Baht, der Muay Thai fans kan juble op sikkert.