Monthly Archives: October 2014

“Chakung” har ikke tid til at tage sig af boksere; Han meddelte at tildele arbejde til en anden.

Surgeant Kung Sampran har bekræftet, at han har ikke tid til at tage sig af bokserne, han har træffe en beslutning for at lade hans boxershorts i Muay Thai lejren skal arbejde af Doctor Phirom Chareonphat, der elsker boksere til kigge af allerede. Derefter, nogen promotor gerne vil bringe bokserne i sidde Chakung Muay Thai kan lejr for at bekæmpe kontakt til læge Phirom direkte.

 

Surgeant Kung Sampran eller den store boss af Sitchakung Muay Thai træningslejr afslørede journalister Muai Siam der førhen har han ikke tid til at tage sig af bokserne, han har truffet en beslutning at lade hans boxershorts i Muay Thai lejr skal opkræves af Doctor Phirom Chareonphat, og hvem elsker boksere til at kigge af allerede efter at have talt med lægen Phirom Chareonphat. Således, hvis nogen promotor vil gøre listen over enhver bokser i Sit Chakung Muay Thai camp kan kontakt til læge Phirom direkte.

 

Surgeant Kung sagde, at tidligere han har ikke tid til at tage sig af hans boxershorts, nu han har ladet sin boksers i Sit Chakung Muay Thai camp skal opkræves af læge Phirom efter at have talt med hende. Som et resultat er hun klar til at tage sig af disse boxershortsgrund af hans ingen tid og ser, at denne læge elsker at passe boksere. Endelig nogen promotor gerne bringe boksere til at kæmpe i nogen match kan kontakt med læge Phirom straks efter at han har tildelt arbejde for hende allerede.

“Sia Kim” vil kæmpe som den anden par bokser, som alle kan lide.

Chun Kertphet afsløret at for 118-120.5 pounds, der vil være Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim sidde Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe som den anden par bokser Suek Kertphet dette 31 oktober 2014 med egnethed. Desuden, det menes, at selv om Phanpayak havde været vinder før i den sidste kamp, denne gang han ikke kan vinde let med sin par bokser særlige form for ikke at være taberen sikkert.

 

For det andet par bokser af Suek Kertphet udsendes denne 31st oktober 2014, har Chun Kertphet gjort listen over Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim sidde Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe 118-120.5 pounds. Desuden, denne vægt har været betragtet som godt selvom Phanphayak havde tidligere været vinderen. Dog menes det, at han ikke kan vinde Sia Kim nemt helt sikkert.

 

Chun afslørede, at han har ryddet par bokser allerede efter at lade Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe for 118-120.5 pounds med egnethed. Derefter, det menes, at selv om Phanphayak havde været vinder før, men han vil ikke vinde Sia Kim let for sikker med sin særlige form ikke den

 

For master par boxershorts af denne kamp, vil der være Muengthai S. Bunyiam står over for med Tuanphae den bedste Udon, Yodthongthai Kertchareonchai vender med Phokaew Phonchangchonburi, Kengkhla P. Pekko står over for med Kosakornnoi S. Yingchareonkarnchang, Sprinter Pangkongphrab står over for med Rungubon Sakami, synge Paranchai står over for med Phetphrayakrai P.K. Sanchai Muaithaiyim m.fl.

“Sittisak” understreger for at kæmpe i hvert skud.

Efter flytning til at kæmpe Rachadamnern Muay Thai stadium, annonceret Sittisak Phetphayathai for at besejre Phanphet Kertchareonchai forudgående at flyve til kampene i Japan denne November 2014 for at planlægge at kæmpe i denne kamp.

 

For Suek Chitmuengnon udsendes denne 2nd oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil der være master par bokser til at bekæmpelse mellem Sittisak Phetphayathai og Phanphet Kertchareonchai eller den store par bokser med hot form. Sidst, journalisterne er blevet afsløret fra Sittisak Phetphayathai eller par bokser fra Ubonrachathani provinsen om vilje i denne tid efter at have kæmpet for 8 gange, at han har vundet 3 gange og tabe til 5 gange. Desuden, for hver gang det er fuld af spænding. Men for denne næste gang jeg ikke føler bekymre dig, fordi jeg mener, at det vil være den behagelige måde at kæmpe ved at besejre Phanphet ikke svært.

 

Sittisak afsløret med godt humør, efter han er flyttet til at kæmpe Rachadamnern Muay Thai stadium, denne boksning lejr er egnet til mig med min vilje til at kæmpe for 100 procent. Dog Panphet han kæmpede med funniness, men den sidste gang, at han mistede ham, det er ikke fair for ham på grund af urimelighed af dommere til at dømme. Derefter, i næste gang han har planlagt til at kæmpe alle måder med næver, fødder, knæ og albuer for at blive vinderen. Desuden denne November sagde Deer Kertphet til mig at der vil være program til at kæmpe i Japan. Derefter, de næste 2 kampe skal han forsøge at vise sin smukke form som den sidste kamp at vinde Denphanom af Keelakorat skole samt.

På fødselsdag match, vil de første par bokser kæmpe for at få 400,000 baht.

Promotor Mit Nakorn er virkelig overbevist om, at de første par bokser om Suek Phetwisate og Suek Mitchai kunne stilles listen for fejre fødselsdagsfest for Nong båd og Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium mellem Takulphet S.Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai camp. Desuden, de måtte kæmpe med funniness for at få 400,000 baht, og det menes, at de kan kæmpe for at en million baht konkurrence dagen.

 

Mit Nakorn sagde at Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai at fejre fødselsdag part mellem Nong båd eller Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil der være par bokser mellem Takulphet S. Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai lejr til at kæmpe med funniness i 116 pounds. Mit Nakorn afslørede desuden, at han er meget overbevist om, at dette par boxer måtte kæmpe med morskab ifølge deres lignende størrelser. Nu kan de mindst 400,000 baht at bekæmpe uden at acceptere at være taberen for hver enkelt. den anden side kan de kæmper for at vinde en million baht konkurrencedygtige dag. Derefter bør det lade Muay Thai fans for at se dette program uden at miste den store kamp helt.