Monthly Archives: September 2014

“Mit og båd” er værdsat at Muay Thai fans vil deltage i deres fødselsdagsfest.

Mitnakorn og båd Phetyindee har takkede for Muay Thai fans for at se Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate med overfyldt af folk for at vinde penge omkring 1 million baht. Derefter vil der være store match være setup denne 9 oktober 2014 for Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai for at fejre fødselsdag af båd og Mit Nakorn samme tid. Desuden vil der være Yodwicha P. Bunyasit vender med Sansatan S. Suradate i 138-140 pounds at Muay Thai fans kan vente med at juble op for.

 

Efter promotor Mit Nakorn eller Sumate Siesattabongkot og Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong har sammen setup Suek én Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kamp sidste onsdag i 10th September 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium og bliver vellykket meget på grund af funniness af programmet, herunder af billetprisen for 1 million baht. Sidst, har Mit Nakorn og båd Phetyindee takkede for Muay Thai fans gennem teamwork Muai Siam. Derudover kan de setup den store kamp igen denne 10 oktober 2014 for Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai at fejre de 2 projektledere samme tid.

 

“Mit” har takkede for Muay Thai fans.

 

Mit har takkede for Muay Thai fans til at se programmet boksning, i den næste tid båd og han kunne setup den store kamp for at lade Muay Thai fans at se den fuld måde. den anden side det gode resultat er opstået på grund af funniness af kampen, og han er glad for at se lykken af Muay Thai fans også.

 

Den store kamp i fødselsdag for Mit og båd denne 9 oktober.

 

Desuden afslørede Mit Nakorn, at han har setup den store kamp at lade Muay Thai fans for at se igen 9 oktober med Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai som den særlige match fødselsdag i NongBoat og fødselsdag for ham denne syvende oktober også. Derefter, den næste kamp kan setup for at fejre fødselsdag for dem og at være gaver til Muay Thai fans også.

 

Bekræfte, at Yodwicha og Sansatan kan være den mester par, en.

 

9 oktober, promoter Mit Nakorn kan setup den store kamp for at vække Muay Thai fans at se med tilfredshed af førende med masteren par boxer eller Yodwicha P. Bunyasit vender med Sansathan S. Suradate i 138-140 pounds, Phetbunchu F.A. gruppe står over for med Singdam Kertmu 9 i 135-137 pounds, Phetmorakot 5 stars kylling deawyim står over for med Seksan A. Khwanmeung i 129-130 pounds Superlek W. Sangphraphai vender med Khaimookkhao S. Kerttiwat i 126-128 pounds, Superball Teemeunglei står over for med Bangphleenoi 96 Peenang og Sanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim vender med Nong O 5 stars kylling i 131-134 pounds.

“Man” anbefaler ikke at gå glip af det populære.

Mand til Padraew vil gerne overtale Muay Thai fans at se blandt andet par boxershorts i fremtrædende Air program denne 19 September 2014 på grund af deres fordele. Derudover vil der være Kwanfahnahdam eller Prakaiphet J.S.P., der har den store størrelse, med undtagelse af altid at blive slået af den hårde kraft og Yodsila Faretex eller den lille en med hans alvorlige knytnæve. Men resultatet bliver i hvert fald eller Praikaiphet kan være udholdt med den hårde næve i hvilket tidsrum, Muay Thai fans skal juble op for at kende resultatet kampen af 118 pund.

 

For fremtrædende Air program udsendes denne 19 September 2014 Lumphinee, har advokat Toi fremtrædende luft og teamwork lavet en liste over master par bokseren mellem Satanfa Sakami vender med Jamesak Sakburirum og den anden par bokser mellem Praikaiphet J.S.P. vender med Yodsila Faretex samt den understøttende par boxer eller Mafiangnoi T. Phakin står over for med Phetluakyod Sorchor Toipadreaw Khunphan Kertchareonchai vender med Chamuakphet Chitmuengnon, Nuengsiam P.K. Sanchaimuaithaiyim står over for med Knotmai A. Nittayaporn, Sia Paranchai står over for med Onemeechoke Phuhongthong og Chocho S. Pluabphlanarai vender med Khunharnlek Kertchareonchai.

 

For det andet par boksere afsløret mand Padreaw eller advokat Toi at han gerne Muay Thai fans til at juble på grund af deres fordele; for eksempel, Praikaiphet J.S.P., der har den store størrelse, undtagen hans svaghed og Yodsila Faretex, der har ringe størrelse, bortset fra hans hårde næve. hvor meget Praikaiphet blevet udholdt den hårde næve i 118 pund er afhængigt af råber af Muay Thai fans kun.

 

Manden viste, at for denne kamp af 118 pund, er fordele forskellige måder; for eksempel, Praikaiphet eller den store størrelse, undtagen svagheden og Silalek eller den lille størrelse, bortset fra den hårde næve. Derefter skal det opmuntre til at forudsige taber og vinder en med quaranteeing af funniness selvfølgelig.

“Mit” gerne vil vide synspunktet “Mai”

Promotor Mit Nakorn anmodet om stå punkt af Sommai Bangkapi eller den nye leder af Palangmai om at bringe Seksan A. Kwanmeng til at kæmpe sin boksning lejr og kampen for båd Phetwisate som den store kamp denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. den anden side, det kan have en stor snak at udveksle bokser efter Sommai og teamwork af Phetlumphinee har forstået 3 master par boxershorts til at kæmpe for Sommai allerede. , denne gang det lefts kun Seksan til kamp med hans boksning lejr alene, men det er ok for ham at lade Seksan med en anden boksning lejr for at planlægge den måde at gøre listen over en anden ny par bokser senere.

 

Efter at der er den store snak at udveksle bokser fra Sommai Bangkapi eller den nye leder af Palangmai boksning lejr og teamwork af Lumphinee, der er blevet modtaget 3 master par boxershorts allerede, såsom Phetmorakot W. Sangphraphai, stars Rungphet af 5 kylling deaw yim og Khaimookkhao S. Kertiwat til at kæmpe i en anden match. Senere, kunne promotor Mit Nakorn og NongBoat Phetwisate fejre for deres fødselsdag hurtigt denne 9 oktober 2014 snart Rachadamnern Muay Thai stadium, Mit Nakorn gerne spørge Seksan A. Khwanmeung til at kæmpe med Morakot for sin boksning lejr efter Sommai og teamwork af Phetlumphinee allerede har 3 master par boxershorts til at kæmpe. Således kan nu Seksan kæmpe for den eneste for Mit Nakorn for at lade Sommai plan sende Seksan for ham at kende sit standpunkt. Men hvis det ikke er ok, Mit Nakorn kan gøre listen over i en anden bokser til at bekæmpelse i stedet.

 

Mit Nakorn sagde, at han gerne vil udveksle denne bokser med sin sjæl, efter der var den store snak at udveksle hans bokser med Sommai og Teamwork Phetlumphinee. , har de 3 master par boxershorts til kampen nu. Således, den bør anmode om Sommai om at sende Seksan til ham ved at tale ærligt for at koordinere med hans teamwork og ved synspunkt af teamwork af Phetlumphinee, især for Sommai.

Det er virkelig glad for “Siankaeew” eller 34 år gammel til at kæmpe i den store Muay Thai overens.

Direktør Sukthad Phumphanmueng er virkelig stolt, Sian Kaew Phonchangchonburi eller den elskede discipel er stadig boksning cirkel med kvalitet, selv om han er 34 år gammel. Men Fredag 29 August 2014, vil der være en chance for Muengthai S. Bunyiam eller master par bokser af Suek Phumphanmueng til at acceptere hans skæbne at have ringere end hans par bokser. Men i denne tid han har forberedt sig bedre end gamle forbi gange.

 

Sian Kaew eller Phokaew Phonchangchonburi har viste sin form denne boksning cirkel i lang tid; Desuden har han fået en masse oplevelser indtil 34 år gammel. Dog, han stadig bevare sin standard i kamp hver gang at han kæmper Thai boxing stadium. , ligegyldigt vinder eller taber, han altid gode kredit fra Muay Thai fans i Thailand samt tilskyndelse til at være den stolte af direktør Sukthad Phumphanmueng eller vicevært af ham. Derudover Fredag 29 August 2014, kan senere Phokaew Thai boxing stadium at tillade Muengthai S. Bunyiam at hævn med ham igen.

 

Derudover har direktør afslørede hans sind, at han ikke er seriøs omkring dette emne, fordi vinde eller tabe spillet er fair sports. Men hans forventning er at skabe pålidelighed og skæbne til Muay Thai fans i Thailand, fordi ligegyldigt af sin vinde eller tabe spillet Muay Thai fans i Thailand alle beundre i hans præstation, især for denne chance, som han har forberedt sig godt til at forvente for det gode resultat.

 

Direktør Sukthad afslørede at boksespil kan have at tabe og vinde. Men de har opmærksomme træning sig at reducere fejl. Men fordi denne gang Phokaew har uddannet sig bedre end første gang, det er op til hans præstation at bekæmpe kun.