Monthly Archives: August 2014

38 år: grossbaff bragt flere par boxershorts til at kæmpe.

Grossbaff eller Thongchai Rattanasuban er virkelig sikkerthatabout Suek 38 års jubilæum af en Thong Chai til at gøre en interessant liste over par boxershorts indtil Muay Thai fans måtte vente med at se indtil de sidste par bokser sikkert. Desuden, efter master par bokser har kæmpet allerede, kan der være bekæmpelse af mester Rachadamnern Muay Thai stadium indtil for ikke at gå glip af et program.

 

For at gøre listen over par boxershorts i Suek33 års jubilæum af en Thong Chai, har initiativtagerne oprettet dette program elegant. Desuden har ThongchaiRattanasuban garanteret, at hvert par bokser i dette program er blevet besvaret Muay Thai fans. det mener, at Muay Thai fans kan tilskynde dem alle, og efter at have passeret master par bokseren år mellem TaksinlekSitprakaifah og Sam A i 5 stjerner kylling, der bliver efterladt kun 2 par boxershorts i niveauet af mester Rachadamnern Muay Thai stadium at kæmpe i den næste dag.

 

Efter disse 2 par boxershorts består de af Onephichit Meenayothin til at forstå den mini flyve vægt mester Rachadamnern Muay Thai stadium med Chaimongkol Chujeebameekaew og Phetmeugchon P. Suanthong at forstå flyve letvægts mester med Kumarndoi. Desuden har ThongchaiRattanasuban for disse 2 par boxershorts bekræftet, at de er alle gode fremtid eller master par boxershorts af boksning cirkel i fremtiden helt sikkert.

“Kingthong” har fattet for verdensmester.

Selskabet KingthongLuakphrabat vil gøre listen over Thanadate TorPran 49 Muay Thai lejr til at kæmpe for grådige mester i 5 millionær stjerner kylling program kanal 11 af står over for med OnechaiRamboesarn, som den anden par bokser Suek én Kingthong udsendes denne torsdag 28 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Efter viser formen hot kontinuerligt indtil fatte champion af millionær 5 stjerner kylling program, Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp eller discipel af Rongthiead: commander ThiedsakNontapanphiphat og det store hoved af TorPran 49 Muay Thai lejr boksning lejr har gjort listen over ham til at kæmpe i Suek en Kingthong dette 28 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium med Onechai Ramboesarn i 110-109 pounds som det andet par bokser af programmet.

 

Sidst, promotor KingthongLuakprabat har afsløret, at det bør gøre alt i rette tid, og nu Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp har hans hot form. Således, det er heldigt at lade Thanadate til at kæmpe med Wonchai, og han er overbevist om, at denne kamp kan være morsom en selvfølgelig på grund af stilen af deres kampe at Muay Thai fans altid kender godt deres formularer. Derefter, Muay Thai fans kan se frem til at se for Suek en Kingthong dette 28 August 2014 også.

Paryk Rangsit begynder at afholdt Thailand – Japan team

Rangsit Muay thai stadium forberede sig på at holde Thai – Japan boksning hold at gøre indkomst tidligere bokser Foundation “Mr.nuay” Amnuay Gesbamrung og personale at vælge Thai bokser til kæmpe med Japan boxer på i begyndelsen af juli og har en direkte udsendelse til Muay Thai fans rundt om i verden. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser.

Muay Thai er blevet afsløret fra dreng Rangsit efterkommere af “” Mr.Nuay”Amnuay Gesbamrung, ejer af Rangsit stadion og den skole i Rangsit International Thailand boksning om den nye match, som er den velgørende at rejse penge til tidligere bokser Foundation på i begyndelsen af juli. Rangsit stadion afholdes Thai bokser til at kæmpe med Japan boxer og har en direkte udsendelse til Muay Thai fans rundt om i verden. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser.

“Nu er der en masse fremskridt. I begyndelsen af juli, vil Rangsit stadion afholde den Thai bokser til at kæmpe med Japan bokser til at rejse penge til tidligere bokser Foundation. Boksning personale klar til at vælge den store bokser til kampen med Japan bokser. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser. De taler om den direkte udsendelse. Hvis de har en konklusion, jeg vil straks Muay Thai fans”sagde drengen Rangsit.

“Gode” indrømme “Sagsøge” ikke er god

“Gode” Paranchai Aditepworapan, den store Muay Thai lejr af Paranchai open minded af indrømme Sue (se på skole sport Nakhon Si) der tab til Natalie Veerachai i Muay Thai 7 farve i den sidste kamp, han ikke er godt. Hvis han har en god boksning færdigheder, han vil ikke tabe men alt kan starter igen

“Gode” Paranchai Aditepworapan, den Paranchai fordomsfri af store lejr indrømme Sue (se på skole sport Nakhon Si) der tab til Natalie Veerachai i kanal 7 Muay Thai stadium i den sidste kamp, han ikke er godt. Hvis han har en god boksning færdigheder, han vil ikke tabe men alt kan starte igen. “Hvis du spurgte mig faldt desværre eller ikke, jeg vil indrømme, jeg er ked af, fordi han kan bekæmpe udmærket men ikke har erfaring. Hvis han har erfaring bare en lille smule boksning, han mister ikke men han er ikke så han stoppe og miste beklager jeg ikke men jeg enig i, at jeg faldt ked og Bestil personale til at passe på ham og jeg vil forsøge at hjælpe også. Jeg give Tanu Sue men andre mennesker har til at hjælpe hinanden, fordi vi er de samme Thongsong. Når alt ske, må vi hjælpe hinanden”sagde Gede.