Monthly Archives: April 2014

Aldrig være bange for den glimrende betænkning.

Teeteedet 99 bekræftede, at han aldrig er bange for de fremragende konkurrenter, bortset fra stigende vægt. Således bør det bedst hensyn til teamwork til at tage sig af dette emne, før han ikke kan stå denne adfærd.

 

Teeteedet 99 eller den store boss af Teedet 99 afslørede at reporter Muai Siam, alle gange han er aldrig bange for de gode konkurrenter, bortset fra stigende vægt, han ikke kan gøre listen som sin foreslår. Således, at teamwork bør tage sig af dette emne før han ikke kan stå denne adfærd også.

 

Teeteedet 99 sagde, at han prøvede ikke omsorg for bebrejde sig selv af nogen på grund af hans at kende sig selv godt; men han kan ikke stå dette tager fordel adfærd faktisk. Således, i næste gang kunne han foreslå 3 niveauer af vægt for ham til at vælge. han håber nogen udføre med denne regel.

“Sprinter” vil udvikle sig til at være den store Muay Thai i Thailand af uddannelse.

Dabphang Kongphrab afslørede, at han er virkelig glad for igen at Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn kan oprette en fremragende form. Derefter, han håber, at i den nærmeste fremtid de måtte bringe succes eller forstå de champion bælte for Muay Thai lejr sikkert. Sprinter vil desuden gerne vinde 3 – 4 gange samt at bevise sin præstation med Phanpayak Chitmeungnon også.

 

Moroever, journalisten er blevet afsløret fra Dabphang eller surgeant borgmester Nithisit Thangsirisakulthai eller den store boss nye stjerne Muay Thai lejr for Plean club, han er virkelig stolt af disse 2 boksere; nemlig, Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn til at oprette deres udestående formularer ved at overvinde deres par boxershorts i Suek Kertphet Lumphinee boksestadion. Han forventer derfor, om fremtiden for dem begge at bringe succes Muay Thai camp absolut.

 

Dabphang afslørede, at han gerne vil have de disciplinable boksere som sprinterne og Yodphet, der oprettede den fremragende værker. Desuden bør de forbedrer deres opgaver løbende for at forstå den champion bælte Muay Thai træningslejr. den anden side gerne Sprinter vil vinde for 3-4 kampe samt at bevise sin præstation med Phanphayak Chitmuengnon. Derfor ønsker han Muay Thai fans i Thailand for at fange for øjnene ham og sende tilskyndelse til ham for at være den fremragende bokser i den nærmeste fremtid.

“Lamnamnoonlek Noikafaeboran Camp er velkendt, at gøre Duang glad for.

Duang Sakchaichot bekræftet, at Lamnammoonlek Nuikafaeboran muay thai camp er klar til at blive mester par bokser efter Superbank af Rattanabundit university, efter han har viste god form i flere kampe. Desuden, for den seneste kamp, han har vundet Roichiang Choinatawee samt modtager et stort beløb af penge i Suek OneThongChai sidste 26 marts 2014 i den sidste kamp.

 

Sidst, har Lamnammoonlek Noikafaeboran Camp, discipel af Duang Sakchaichot, viste god form for en anden kamp ved at efterligne formen for Superbank af Rattanabundit Universitet. Desuden, nu han har viste god form kontinuerligt ved at besejre Roichiang Choinatawee med funniness i Suek OneThongChai den sidste kamp. Derefter, det gjorde promotor eller Duang Sakchaichot sikker meget, at hans disciple kan blive for at være mester par bokseren som samme som Superbank sikkert efter hans viser god form.

 

Sakchaichot sagde, at han mener, at Lamnammoonlek kan følge trin af Superbank eller 100,000 baht bokser for sikker på grund af den samme stil boksning. Derudover har Lamnamnoonlek nu viste hans gode form at være vinderen for adskillige kampe. Således bør det bedst hensyn til Muay Thai fans se frem til at se hans spil også.

“Kwag” ved manerer af Muay Thai cirkel.

Sia Kwag P.K. bekræftet, at selvom han er ny i boksning cirkel, men han kender alle de regler og manerer af boksning cirkel på den gode måde. Desuden er han ikke den egoistiske person til at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program for sikker, bortset fra hans teamwork at flytte min bokser til at kæmpe i kampen. Sommetider, hans respektfuld voksne lader ham hjælpe dem til at lade hans boxershorts til at kæmpe i andre kampe, men han har aldrig en idé om at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program helt sikkert. Derefter kunne han lade sin bokser til at kæmpe i det oprindelige program uden at flytte til et andet program som andre mennesker tænker.

 

Sia Kwag P.K. eller chef for P.K. Sanchai Muai Thai Yim afsløret efter reportere Muai Siam fortalte, at han er den nye, i boksning cirklen, at han kender reglerne og manerer af Thai boksning cirkel godt uden at være en egoistisk at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program selvfølgelig. Tværtimod kan det undtagen teamwork af ham at lade hans boxer kæmper i et andet program eller nogle gange at de respektfulde voksne lad ham til hjælp, fordi vi lever i den samme samfund. På den anden side, har han aldrig tænkt på at flytte sin bokser til at kæmpe i en anden.

 

Derudover sagde Sia Khwag at han ikke måske flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program for sikker og hvis sin bokser har kampe at kæmpe hele tiden, han ikke kunne flytte ham til at kæmpe i en anden kamp, bortset fra sin bokser, der ikke har nogen match til at kæmpe. Desuden kan det ske, hvis de respektere voksne vil gerne have ham til at give en stor hånd til dem i nogle tilfælde. Desuden ville han gerne argumentere med nogen samt sin meget ansvar. Derefter, han kan ikke være den egoistiske, så han ville ligesom alle at have enhed for skabe deres boksning cirkel for at være blomstre ved at gøre gode ting kun.