Monthly Archives: February 2014

“Sangmanee” ønsker at kæmpe som Thai boksning.

Sangmanee SorThianpho muay thai training camp har afsløret, at han ønsker at vende tilbage til bekæmpelse af Thai boksning igen før uddannelse selv som amatørbokser; han ønsker at kæmpe i 120-121 pounds med alle.

 

Nu, Sangmanee er en af alle boksere skal være jublede for at være den elskede bokser fra populære afstemning af 8. Siam crienwoods Award og den super stjerne bokser som ham har afsløret, at journalister af Siam crienwoods efter at deltage i den seneste erklæring på sidste onsdag på Golden Tulip hotel på Praram IX, at “selv om spillet af amatør i Spaceace409 olympiske af ham var ikke vellykket , han vil gøre denne fejltagelse at forbedre og være lektion for kæmper som en anden kamp.

 

Desuden afslørede Sangmanee eller 16 år gamle bokser fra Phuket provinsen at “faktisk vil jeg være tilbage for at bekæmpe som Thai boksning igen, men det er op til den højtstående personer om at indrømme. Men jeg ville ikke gerne forsvinde fra dette spil så længe og jeg har født til denne sport fra Thai boksning. Således vil jeg kæmpe i 120-121 pounds med alle fra enhver muay thai camps og den øverste ene fortalte mig, at jeg kan have den nye match til at kæmpe i April. Derfor, jeg vil tjene nogle penge og respekt for senior aftalen til at foreslå det nye spil for mig så godt.”

“Chamuakthong” stået for at få hævn.

“Mænd Naram” eller Suthep Manop eller den supplerende teamwork af Chamuakthong S. Yupinda har quaranteed til klargøringen af denne kamp, nu Chamuakthong har bedre huld end tidligere for at kæmpe med Yodwicha P. Bunyasit muay thai camp som den anden par bokser Suek Phetyindee eller den specielle kamp i Lumphinee historie match i Praram IV denne fredag i 7thFebruary 2014. Derefter, Huamit eller Sumate Siasattabongkot er sikker på, at Chamuakthong kan blive en succes på denne kamp sikkert.

 

Efter Chamuakthong S. Yupinda har mister score til Yodwicha P. Bunyasit muay thai lejr i den sidste kamp på sidste tirsdag 7 januar 2014 på Lumphinee Thai boxing stadium, nu på dette tidspunkt har han sin ny chance for at kæmpe med Yodwicha igen på fredag af 7. februar 2014 på Lumphinee Thai boxing stadium. Desuden i denne kamp har Yodwicha regnede hans vægt til Chamuakthong for 3 pounds eller 135-138 pund. Suthip Manop eller den supplerende teamwork af Chamuakthong er således virkelig sikker, efter han har trænet Chamuakthong på Samui Island i Surajthanee provinsen forud at træne på 13 mønt i Praram IX at være vinderen.

 

Han er derudover helt sikkert at Chamuakthong måtte kæmpe værd til investering af muay thai fans for sikker samt Huamit eller Sumate Siasattabongkot eller chefen for muay thai training camp, der er virkelig overbevist om, at Chamuakthong kunne overvinde Yodwicha Bunyasit i denne kamp at være den fremragende bokser 100.000 Baht selvfølgelig.

“Yodwicha” kan ikke gøre vægt og undskyldning for muay thai fans.

Yodwicha P. Bunyasit muay thai camp eller den fremragende bokser af 2012 har afsløret, at i tilfældet at fjerne fra kampene på Suek Phetyindee eller historie match af 7. februar 2014, han gerne vil undskyldning alle herunder af initiativtageren, fordi han ikke kan gøre at vægten faktisk. Desuden er nu hans vægt stigende, så for den næste kamp kan han kæmpe mindst 137-138 pund med ingen lav end denne vægt. Således bør muay thai fans gøre forstå om dette emne også.

 

Det gør muay thai fans skuffede for fremragende bokser af A.D. 2012 eller Yodwicha P. Bunyasit muay thai lejren, der havde kø til kamp i Suek Phetyindee eller historie match Lumphinee Thai boksning stadion i Praram IV med Chamuakthong. Men Yodwicha kan ikke gøre vægten indtil fjernelse fra dette spil med skuffelse. Desuden har knæ boxer afsløret om fjernelse af dette spil, som han gerne vil undskyldning for muay thai fans til at fjerne spillet til at kæmpe med Chamuakthong S. Yupinda i den store kamp i sidste 7 februar 2014, fordi han ikke kan gøre vægten og nu hans vægt er stigende til 71 kg. Således føler han skuffet meget ikke at kæmpe i denne kamp.

 

Yodwicha P. Bunsit sagde, at “først, jeg vil gerne undskyldning muay thai fans og initiativtagere til at fjerne fra den store kamp, fordi jeg ikke kan gøre denne vægt. Min vægt er desuden nu 71kg. , så jeg ikke kan kæmpe i 135 pounds og for den næste kamp, jeg har at kæmpe mindst 137-138 pund. Desuden føler jeg skuffet over ikke at kæmpe i denne historie spil, fordi vi alle gerne vil kæmpe i dette spil. På den anden side vil jeg muay thai fans til at sympatisere på mig så godt.

Den gode tip bringer ind i berømte muay thai lejr.

Commander Wichai Rachanon eller lederen af Rachanon boksning lejr rådgivet tip til arrangere programmet boksning i den nuværende alder skal blomstre samt at sende opmuntring til at skubbe op bokserne til at blive den elskede bokser muay thai fans i alle aldre uanset af Sailom RD, F 16 Rachanon, Intreekhao Rachanon, Design Rachanon muay thai camp Wacharachai Rachanon og Kussakornnoi Rachanon. Sidst, forstået Padsanlek Rachanon bare den elskede bokser gevinst på kanal 7. Derefter, For dette arbejde, teamwork Muai Siam har bedt for spids fra commander Wichai Rachanon eller lederen af Rachanon boksning lejr om, hvordan at være en succes løbende som nu for deres boksning lejr.

 

Commander Randis sagde, at “ved første, jeg vil gerne takke for alle seniorer og muay thai fans til at tro på mig og altid juble op ved at gøre listerne over vores boksere til kæmpe kontinuerligt indtil er berømte. Derefter, vores tip til at lave lister over boksere er ikke noget særligt, undtagen for tror på vores familie samt tale og høring i alle fag. Udover, bokserne og undervisere kan leve med lykke samt at sende opmuntring til hinanden og tage sig af at studere og arbejde. Desuden, hvis en bokser vil gerne blive den soldat, jeg vil skubbe op dem fuldt af støtte og sende opmuntring til dem til at producere det gode arbejde. Endelig, det bør takke for deres tro på os og det er sikkert at Rachanon Thai boksning lejr kunne oprette det gode arbejde hele tiden.”