Monthly Archives: December 2013

Justere den fabelagtige liste over Chedsee par boxershorts.

For Suek Muai Thai Ched se på denne søndag 15 December 2013, vil der være ændring af listen par boxer fra den oprindelige par boxer eller Kengkat P. Pekko står over for med Sornthong S. Yingchareonkarnchang kæmpe som den anden par bokser i stedet. Initiativtageren Chun Kertphet og dommere af kanal 7 ville gerne oprette storheden i programmet ved øger dog master par boxer eller Chalarmthong står over for med tsunamien.

 

Desuden afsløret Singkaserm, at på denne søndag, der vil være skiftende af listen par boxer fra den oprindelige, eller Kengkat står over for med Sornthong som master par bokser til at være den anden. På den anden side bliver den stigende, at gøre den god rating af kanal 7 i Suek Muai Thai Ched Se ved at tilføje en anden alvorlig par bokser mellem Chalarmthong Sitphanon eller den topform bokser, der lige overvundet Aphisit KTyim smukt til ansigt med Tsunamni Ch. Chaiwat i 132 pounds. Derefter kan disse fremragende 2 par bokser gøre storhed til programmet for sikker.”

 

Derfor vil der være andre fantastiske par boksere; nemlig Sakulchailek Dabphangnakornbarn vender med Sangthian S. Sornsing muay thai camp og de første par boxer eller Onemeechok Phuhongthong vender med Chiabkhad P. Phongsawang muay thai training camp så godt.

“Chun” har lavet listen over par boksere fra mange muay thai camps fejrer nytår dag.

Promotor Chun Kertphet er flyttet frem til opsætning af et andet program i den sidste kvote for at fejre nytår dag af B.E. 2557 på denne fredag aften på 27 December 2013. Desuden, sidst nu favorit og hot par bokser for muay thai fans er Phet A. Phimonsri og Kengkhla P. Pekko muay thai cam.

 

Desuden, i slutningen af December, Promoter Chun Kertphet har forladt kun én kamp til setup denne fredag 27 December 2013. Derefter vil der møde i Suek Kertphet på denne slutningen af December efter at gøre listen over master par boxershorts allerede mellem Phet A. Phimonsri der havde vundet 3 kampe at kæmpe med Kengkhla P. Pekko i 117 pounds. Derudover vil der være en anden fremragende 100.000 baht par bokser til at kæmpe på denne match ved at støtte af Ounchitmuengnon mellem store albue, en eller Thailand Phinsinchai muay thai camp står over for med den store sparker en eller Fahsuchon Sito muay thai training camp at få mindst 600.000 baht.

 

Desuden rapporterede Singkaserm Banponlamuengdee eller public relations officer, at “der vil være en anden alvorlig par bokser mellem Ongree S. Dechaphan at få hævn med Phanchanbarn Wisutchareaonyon og en anden næste generation eller Phetrung Sitsornong vender med Nangen eller Phetphanrit Sitphandang vender med Phetsathid Sathidcd samt en anden 2-3 par boxershorts, teamwork af Suek Kertphet der nu støtter også.”

“Praewphak muay thai camp” ønsker at få hævn med “Ongree”.

Preawphak Yodatsawintransport muay thai camp har viste hans tillid om sin form efter endelig han havde vundet Deawroj Chitmeungnon med funniness i Suek Kertphet udsendes på sidste fredag 6. December 2013 og vil gerne få hævn for Ongree S. Dechaphan igen.

Desuden, efter han havde viste hans fantastiske form at overvinde Deawroj Chitmuengnon med morskab i Suek Kertphet på den sidste kamp på sidste fredag 6. December 2013 på Praewphak program, Praewpak Yodatsawintransport har vist sin tillid i sin form og ønsker at få hævn med Ongree S. Dechaphan igen på grund af sin undren.

Praewphak afslørede at teamwork Muai Siam, “i dette øjeblik, jeg har tillid til i min form meget efter jeg havde vundet Daewroj med fremragende form. Så, nu jeg ønsker at kæmpe med Ongree S. Dechaphan igen, fordi det stadig undrende over, i mit sind.”

Lad “Phetonemai” til at justere sin form.

Master par bokser Suek Muai Thai Lumphinee radio på TGN 105 mellem Superchamp Ch. Phatcharaphon og Phetonemai, har de kæmpet med morskab i den sidste runde ved hjælp af venstre hage til at kæmpe. Derefter, lederen af boksning lejr er klar til at gøre listen over dem til ansigt med hinanden igen, men det afhængigt af Superchamp vilje.

Singkaserm afslørede, at “denne master par bokser, de har kæmpet med funniness af Suek Muai Thai Lumphinee udsendelse på TGN mellem Superchamp og Phetonemai af kneeing hinanden for at være begunstiget af muay thai fans meget. Derefter bør de ansigt med hinanden igen med svar af muay thai fans. Men selv om der er tilbøjelige til at lade dem kæmpe igen, det er baseret på Superchamp vilje til at kæmpe igen eller ej.”

Har potentiale til at bekæmpe inden eller uden for Thailand.

Keng er ikke bange for nogen bokser til at bekæmpe, undtagen for ikke at have programmet til at bekæmpe kun, så Keng eller Sittichai Sitsongpheenong ville gerne bede om initiativtageren til at gøre listen over ham til at kæmpe løbende ligegyldigt af kampene i landet eller uden for landet, fordi han er behager for at kæmpe for at enhver med sit gode huld. Desuden, han bliver nu for at være en anden international bokser og tidligere Sia Tim eller Timathee Thammacheewa har sendt ham til at kæmpe i fremmed land til at vinde penge inden for landets grænser for adskillige kampe.

 

Sidst, havde han besejrede Migel Phichitheelo eller franske bokser i kun 3 runder siden han havde kæmpet i Reunion ø i Afrika fra begyndelsen af September til slutningen af November. Dog senere han havde chancen for at kæmpe i Suek Muai Dee Witheethai på Imperial Ladprao udsendes på sidste lørdag 23 November 2013 til at beskytte hans Thailand forkæmper for vejret vægt og han kunne vinde Daterit Phoptheeratham smukt. Derudover afslørede Sittichai, at “efter den seneste kamp udkæmpet på Reu island, han havde aldrig kæmpet med nogen igen selv om sin huld er god. Således, jeg vil gerne kæmpe ingen spørgsmål om inden for eller uden for landet med min gode øver, så jeg vil gerne spørge arrangøren til at gøre listen over mig at kæmpe hele tiden uden at gøre skuffelse for sikker.”