Monthly Archives: November 2013

Fange øjne på 4 boksere fra “Orbortor Khamphee Thai boksning lejr”.

Sornchai Onaree eller lederen af Orbortor Kamphee Thai boksning lejr informeret, hvis muay thai fans se disse 4 boksere i hans boksning lejr til at kæmpe, det plejer være skuffet for sikker. Udover, de har den samme tid queque at kæmpe på Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 16 november på Rachadamnern muay thai stadium.

 

Orbortor Kamphee boksning lejr er kvaliteten af alle hot muay thai camps, som ingen ikke kender dette navn af boksning lejr. Derefter, på Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 18 November 2013 på Rachadamnern muay thai stadium, Big song eller Thongchai Rattanasuban vil gøre listen over 4 par boxershorts i Orbortor Kamphee boksning lejr.

 

Sornchai Onaree eller lederen af den boksning lejr afslørede at teamwork Muai Siam med tillid til at “Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 18 November 2013, vil jeg have min 4 boksere til at kæmpe og jeg er sikker på at alle boksere af mine kunne overvinde deres par boxershorts. Således, jeg vil gerne bedste henvisning til muay thai fans, at det ikke bør se på navnet på bokseren, bortset fra navnet på boksning lejr, som er den velkendte,.”

“Tui” udfordret til at bevise 2 par boxershorts konkurrerer i kanal 7 muay thai stadium.

Surgeant Tui Sangmorakot ønsker Thai muay thai fans af kanal 7 der stadig spekulerer i resultaterne af 2 par boxershorts i sidste 2 kampe watch disse 2 par boxershorts til at kæmpe igen i Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 herunder med Chomhoad og Phenthai som alle af dem er svære par boxershorts om hvem vil blive vinderen.

IMG_4754

Surgeant Tui Sangmorakot afslørede at journalister Muai Siam efter at bringe disse 2 par boxershorts, muay thai fans i Thailand undrende for at kæmpe igen mellem Chainoi Worawut der bare bundet til Deawphayak Sakphlaiphaya der kæmpede på sidste 20 oktober 2013 og Worawut Emyuden der bare overvinde Nantawat Ch. Rungrote på sidste 6. oktober 2013 på kanal 7 muay thai stadium. Derefter, disse 2 par bokser vil kæmpe igen på Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium efter muay thai fans af kanal 7 stadig spekulerer i resultaterne af dem. Derefter, det vil omfatte med Chomhoad og Phenthai til at kæmpe med hinanden om hvem vil blive vinderen.

IMG_4755

Surgeant Tui sagde, “Jeg tror, at disse kampe af 3 par boxershorts, vil udsendelse på denne 19 November 2013 på Lumphinee kan være værdig til billet betaling af muay thai fans for sikker, især for master par boxer eller Chomhoad og Phenthai om der vil banke hinanden og Worawut og Nantawat, på den sidste kamp de fik punktet med 3-1 kampe på kanal 7 muay thai stadium og Chainoi og Daewphayak til at kæmpe med funniness og kun bundet til hinanden på sidste 20 oktober 2013 til ansigt med hinanden igen. “

“Biao” smilede efter “Phet” kan vælge sin næste par bokser.

IMG_4718

Den officielle af District Administration organisation i Biao Luakmakhamwarn er så glad for, at initiativtageren Chun Kertphet give ham en chance for at vælge par bokser for kæmper med sin elskede boxer eller Rakphet A. Phimonsri muay thai camp mellem Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai training camp og Yangthone Yodatsawintransport afhængigt af kun vægten. Derefter, Biao gjort beslutningen om at vælge selv og endelig han valgte Yangthone at være par bokser vender med hans elskede bokser i Seuk Kertphet der bliver transmitteret på fredag, 8. November 2013 på Lumphinee muay thai stadium i hård vægt eller 115 pounds.

IMG_4719

Den officielle af District Administration organisation i Biao Luakmakhamwarn afslørede at “efter min boxer er kommet tilbage til at vise den smukke form tidligere at være taberen for 3 kampe kontinuerligt, han vil have sin mere kamp til at deltage i Suek Kertphet på denne 8. November 2013. Således initiativtageren Chun Kertphet har åbne chance for mig at vælge par bokser for min bokser med interesse. Derfor Phet eller min boxer er det morede bokser med ingen drage fordel fra seerne og han ønsker at kæmpe i 115-117 pounds, så jeg kan vælge par bokser for ham at kæmpe; nemlig Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai camp i 117 pounds eller Yangthon i 115 pounds. Så, hvis min boxer er interesseret i at kæmpe med hvem, kan jeg vælge en af dem for ham. Endelig vil vælge jeg Yangthone på grund af sin højde og sjove stil; dog er jeg sikker på, at Phet eller min boxer kan kæmpe med ham for sikker efter jeg har set Yangthone til at kæmpe i de seneste kampe. På den anden side, hvis det er Chalarmkhao, er hans størrelse for stor til kæmper med min boxer. Desuden, min boxer har hans tilbøjelige til at vinde Yangthone meget mere også”

“Toi fra Thailand” afslørede de interessante muay thai camps lister.

Advokat Toi eller Sombun Niruttimathee vil debut Suek velgørenhed ImminentAir på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium begyndende med master par boxer eller Onechalong Sitsornong muay thai camp vender med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp efterfulgt af andet par boxer eller Satanfa Sakami muay thai training camp vender med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp, herunder med den overfyldt af fremragende par boxershorts kæmper i denne kamp.

IMG_4563

For Suek velgørenhed ImminentAir, der bliver transmitteret på fredag 15. November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium at tjene penge til at bygge Bangkhunthian hospital, sidst dette program er allerede blevet setup begyndende med master par boxer eller Onechalong Sitsornong muay thai camp vender med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp i 116 pounds, som er den foretrukne en efterfulgt af andet par boxer eller Satanfa Sakami muay thai training camp vender med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp i 118 pounds og støttende par boxer eller Kusakornnoi S. Chulasane Camp vender med Rungubon Sakami muay thai training camp herunder af de overfyldte interessant at muay thai fans i Thailand ikke bør gå glip af kampen form god muay thai camps fra Thailand. Desuden, de kan sende opmuntring til dem uden skuffelse for sikker.

IMG_4564

Derudover er der andre par boksere fra mange lejre som disse følgende detaljer: Desellek Uddonmueng vender med Phetatsawin Ceetransferry i 142 pounds, Kengkhla P. Phekko vender med Dokmaingen P. Phongsawang muay thai camp i 116 pounds, Phetkarat Chitmuengnon vender med Dabthewada Dabphangnakornbarn i 113 pounds, Chokphichit Phetmeephian muay thai training camp vender med Rit Chitmeungnon i 104 pounds, Koko Paemeanburi står over for med Phenngen Luakchaomasaiwaree i 100 pounds Mongkutngen S. Thianpho muay thai training camp vender med Chokamnuai Chayutkongseab i 120 pounds og Khomkit T. Pran 49 camp vender med Chomrawee S. Buntham i 125 pounds.