Monthly Archives: October 2013

Det er utroligt for CP Muay thai turnering.

Thai boksning fans bør vente et stykke tid for at se den 2nd semi endelige CP Freshmart millionær muay thai turnering mellem linje A eller Weeraponlek står over for med Yodsanchai og linje B eller Kongphuthorn og Kongphob, der har 4 point lige med utrolighed.

Derudover for konkurrence af den 2nd millionær CP Freshmart, vil der være 4 par boksere fra gode lejre til at passere i semi endelige runde; nemlig linje B eller Weeraponlek Excindyconyim og Yodsanchai S. Sophit muay thai training camp, der har 4 point lige så af vinde 2 gange og tabe 1 gang nemlig samme nemlig linje B eller Kongphuthorn N. Nophiran muay thai camp og Kongphob TorPran 49 Camp, der har de samme punkter med linje A. Derudover til finalerunden semi bekræftet initiativtageren, at det vil bruge metoden til at gøre listerne over boksere med dommeren i teamwork boksning lejr igen uden en lodtrækning.

En af teamwork Thai boksning lejr sagde, “nu, Thai boksning fans bør vente et øjeblik, fordi teamwork boksning lejr overvejer om lister over par boksere; Derudover ser vi at nu Weeraponlek skal vende med Kongphob at have morskab at kæmpe, som egner sig til ham.”

“Thep” inviteret til at juble til den friske form par bokser.

Thep Thamma eller den fremragende fortaler for Suek Chao Muai Thai eller teamwork af SuekOneThongChai sagde efter at bringe Saknarinnoi A. Auansuwan muay thai training camp til ansigt med Berkbarn Luakmuengphet muay thai camp som den første par bokser Suek Chao Muai Thai på denne lørdag d. 26 oktober 2013 på Om Noi Thai boksning stadion, der “for nylig, jeg ville gerne dem at kæmpe som denne gang, fordi jeg gerne ville have dem til at øve sig til at have bedre form for at bekæmpe i semi endelige runde. Men sidst jeg har lavet en beslutning om at sende dem til at kæmpe for at lade Thai boksning fans af Suek Chao Muai Thai at se dette spil på denne lørdag 26 oktober 2013 at gøre dem som de kendte stjerne i fremtiden.

Derudover sagde Thep, “Jeg havde tænkt for flere nætter før at bringe Saknarinnoi A. Auansuwan muay thai training camp til ansigt med Berkbarn Luakmeungphet muay thai camp eller friske form stjerne til at kæmpe i Suek Chao Muai Thai på denne lørdag 26 oktober 2013 på Omnoi; men faktisk jeg ville lide dem til at forberede sig godt før til ansigt med hinanden. Dog vil jeg vinder skal den berømte star og for nylig har de aldrig mister nogen før på grund af deres friske former.

“Tu” vil flyve til Thailand for at træne “Tanonchai T. Sangthiannoi muay thai camp” til at være egnet.

“Jae Pook” eller Piyachulee Buabut bekræftet, at Tu Sangthiannoi S. Rungrote eller den store boss af T. Sangthiannoi muay thai lejren kunne bringe Mosate til at kæmpe i den Forenede erklærede of America forud for komme tilbage Thailand for at passe til Tanonchai T. Sangthiannoi muay thai lejr, der vil stå med Superbank af Rattanabundit Universitet i Suek Phetsuphaphan for den store kamp på denne 8. oktober 2013 på Lumphinee thai boxing stadium i Thailand. Derefter, boksning fans bør ikke være bekymrede fordi Jae Pook sagde, at “selv om der ikke har Tu, jeg vil tage sig af min boxer hele tiden som vegne af teamwork af Suek en Thong Chai af T. Sangthiannoi boksning lejr uden at bekymre dig.”

 

Derudover Jae Pook eller Phiyachulee Buabut afslørede at journalister Muai Siam efter Thongchai Rattanasuban kunne bringe Tanonchai T. Sangthiannoi at være ansvarlig ved Sia Bu Muengphet for at gøre listen over for ham står over for med Superbank i Suek Phetsuphaphan på den store kamp i denne 8th oktober 2013 på Lumphinee boxing stadium, “nu, Tu Sangthiannoi har bragt Mosate til at kæmpe i den forenet erklærede i Amerika i et par dage , så han vil kæmpe på denne 6. oktober 2013. Efter dette, vil han komme tilbage her til at tage sig af Tanonchai, der vil kæmpe på denne 8. oktober 2013 på Lumphinee. Derudover har jeg taget passet af Tanonchai i stedet for Sangthiannoi med teamwork af træner i Thai boksning lejr denne gang.

 

Mayanang af Sangthiannoi muay thai training camp bekræftede, at “faktisk Puk skulle komme til de Forenede erklærede i Amerika, men når der er Tanonchai til at kæmpe på denne 8. oktober 2013, det skulle afbestille rejse for at tage sig af Tanonchai til at kæmpe på denne dag. Efter dette, vil Tu vende tilbage til at tage sig Tanonchai tidligere for at tage sig af Mosate. Således bør ikke boksning fans af en Thong Chai eller T. Sangthiannoi boksning lejr være rolig fordi selvom Tu er optaget, Pook kan tage sig af dette emne i stedet.”

“Store Chun” pralede for at justere sin muay thai program og interessant par boxershorts.

Chun Kertphet fjernet master par bokseren mellem SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithong gym fra Suek Kertphet kampe på fredag 18 oktober 2013 på grund af deres ikke parathed. Så kunne han bringe Chomphichit Chuwattana camp til at kæmpe med Muengthai SorBunyiam muay thai training camp til bekæmpelse i stedet for dem, bortset fra de andre, der er stadig de samme par boksere til at kæmpe for dette program.

 

For Suek Kertphet eller værdighed med god kvalitet støtte af initiativtageren Chun Kertphet udsendes på denne fredag 18 oktober 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium i Thailand, det er den interessante, selv om det ikke er den store program, det har flere interessante par boxershorts til at kæmpe med billetter til 270 baht til tredje sal. Men selv om SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithongyim ikke vil kæmpe i denne kamp på grund af deres ikke rede, promoter Chun Kertphet har fjernet deres navne fra dette program allerede. Heldigvis, der vil være Chomphichit Chuwattana camp og Muengthai SorBunyiam muay thai training camp til bekæmpelse i stedet for dem, og sidst Chomphichit vundet netop Muengthai på grund af hans ikke god forberedelse. Desuden, nu Muengthai ønsker at få hævn igen med få penge for mindst 300.000 baht. Således, dette par bokser er den interessante, og hvis dette matcher Muengthai har velforberedt, Chomphichit ville udføre det hårde opgave for sikker.

 

Desuden vil ud af Chomphichit og Muengthai til at kæmpe på dette program, der være de andet par boksere; nemlig Yokphet Somphongmapthapud muay thai camp og Phenthai Singphatong, Chalarmkhao Kertchalermphop og Sia Bin Kertchareanchai muay thai camp muay thai training camp, Phetchartchai Chaoraioai og Jamesak Sakburiram Camp, Sakulchailek Dabphangnakornbarn og Yodphadang Kertbanchong, Praewphak Yodatsawintransport og Phrachanbarn Wisutchareanyon.

“Sangen” undskyldte muay thai-fans i Thailand for ikke at have chancen for at se for “Sangmanee og Sam A”

IMG_4287

“Big Song” eller Thongchai Rattanasuban undskyldte til alle boksning fans, efter at han ikke kunne forene til teamwork af boxer og bokser uden held; men han bekræftede, at han havde gjort sit bedste.

Thongchai afslørede journalister Muai Siam igen efter han gik gennem regnen at møde lederen af S. Thianpho boksning lejr og forældre til Sangmanee af 13 mønter boksning lejr på forleden, at “Jeg er så gamle at gå for at opfylde teamwork og bokser af mig for at tale med hinanden som samme familie. Men jeg forstår lederen af denne boksning lejr i hvert fag som samme som boksere, men de er ikke villige til at gøre som mit forslag. Så vil ikke jeg bebrejde dem, fordi jeg havde gjort mit bedste. Som et resultat, vil jeg gerne undskylde alle boksning fans, som jeg ikke kunne forene dem, så det bør justere for boksere til at kæmpe i denne kamp.”

Gøre lister for både lille version og Giant version.

“Angmore – Otea” er klar til at åbne mulighed for de nye stjerne boksere i Thai boxing stadium ligegyldigt af de gigantiske versioner eller de lille versioner at kæmpe hele tiden. Desuden, hvis den, der viser god form alle gange, han kunne åbne en god chance for ham at forstå forkæmper for Rachadamnern boxing stadium herunder for at kæmpe i udlandet også.

Desuden, den ældste promotor af Rachadamnern Thai boxing stadium eller 73-år gammel mand For Suek Chu Charean Muai Thai nu vil skabe hans flere værker, så denne udgangen af måneden, der vil være det næste program udsendes på denne 30 September 2013 mellem Muai Yak Sirimongkol Sitanuphab vender med Kanongsuek Chuwattana og den anden par bokser mellem Lamlert Sitsoraphid og Phanpayak Sitchatak støttet af Otea Charumueng eller koordinere initiativtageren også.

Angmore gav nyheden om, at “vi har mødt med meget erfaring; men jeg har stadig min opmærksomhed til at skabe min boksning cirkel for at være bedst. På den anden side acceptere jeg, at nu er jeg nødt til at prøve mere med mindre masteren par boxershorts i muay thai lejren. Så, jeg skal gå på at gøre vores boksning cirkel er velkendte ved at give mulighed for at enhver boksning lejre til at arbejde med os ligegyldigt af hvilken som helst version af boksning, især for den kæmpe version.”