Monthly Archives: August 2013

For de gamle boksere fra Thailand, har grossbaff fungeret fuldt ud; for det næste, vil han støtte Nuengubon Santiubon muay thai camp til ansigt med Lakhin korrekt.

Grossbaff kan fuldt ud støtte de gamle boksere for at tjene penge til at tage sig af deres familier; Sidst, vil der være Tuanpae eller Nuengubon Sitlertchai Santiubon at få hævn af Aimadpayayom – Lakhin Wasantasit på denne 9 September 2013 på Rachadamnern thailandsk boksning stadion i Thailand-få 2 millioner baht.

 

Populære promotoren eller grossbaff eller Thongchai Rattanasuban afslørede at journalister Muai Siam at “i den tidligere, kunne jeg takke for dommere af Chit Muengnon boxing stadium; nemlig Somchit Wankaew og Sia Oun Muengnon som initiativtager til denne boxing stadium vegne, hvem har altid støttet de gamle boksers indtil bliver begunstiget til muay thai fans meget. Så for at gøre succesen for dette emne, grossbaff sagde desuden at “Jeg er parat til at støtte de gamle boksere for at gøre det gode navn for vores boksning lejr af kæmper på Rachadamnern boxing stadium yderligere med begyndelsen til Tuanpae eller Nuengubon Santiubon muay thai lejr til ansigt med Imadphayayom eller Lakhin Wasantasit muay thai training camp at vinde 2 millioner baht på denne 9 September 2013.

 

Grossbaff afslørede at journalister Muai Siam, “nu, er der god svarer til bekæmpelse af gamle boksere, der gør både gamle og unge generationer accepterer og støtter fuldt ud. Så sidst jeg har bragt Rambo eller Pongsiri P. Ruamridee Camp til at kæmpe med Langsuan Phanyuttaphum muay thai training camp og derefter dette par bokser var begunstiget til muay thai fans meget, selv om de er i fyrrerne nu. Men de er stadig stærk, så jeg vil gerne takke for dommere Chit Muengnon boxing stadium samt muay thai fans over hele landet til at acceptere de gamle boksere til at tjene penge til tage omsorgsfuld deres familier. Som et resultat, for den næste kø, vil det være Nuengubon til ansigt med Lakhin på denne 9 September 2013 at vinde 2 millioner baht.”

“Rungphet Kertphraphat muay thai training camp” mødes “Nawapon” i Thailand i næste kamp.

For SuekMuai Dee Witheethai der bliver transmitteret på kanal 7 på denne lørdag 3. August 2013, vil der være Deer Kertphet eller master par bokser i CP Freshmart til at kæmpe med Deawfai Sitchakung muay thai training camp og Kongphuthorn N. Nophiran Camp samt andet par boxer eller Rungkert Kertphraphat muay thai training camp vender med Nawapon Sitphuphantu muay thai lejr i den første tid i 130 pounds.

På denne 3: e August 2013, vil der være SuekMuai Dee Witheethai sender på kanal 11 i Thailand; det vil setup af teamwork Deer Kertphet og liste over master par bokseren CP Freshmart mellem Daewfai og Kongphutorn. På den anden side kan der være andre par boksere som teamwork har setup; nemlig Rungkert Kertphraphai muay thai training camp står med NawaponSitphuphantu i 130 pounds, PhawaiKertwinai vender med ChomkittiLuakbanyai, PhetphratanKraophrarao vender med Sutthisak Sitchakon Camp, Yokkhao P. Leknamyim står over for med Superbas K. Kamphanat Thai boksning lejr og Lamphachee P. Srisukkan muay thai camp vender med Saingon S. Damnern.

“Bowee” vil gerne opbygge hans navn igen.

Chit Salaya eller lederen af en boksning lejr har vendt tilbage for at skabe det berømte navn til hans boksning lejr ved at lade ChainoiWorawut eller søn af Chatchainoi Chaoraioi muay thai training camp på denne søndag på 4: e August 2013;Chainoi kan vise sin store form være begunstiget af muay thai fans på kanal 7 på denne søndag fuldstændig for at skabe det store navn til hans boksning lejr igen.

Desuden, det var lang tid siden at Bowee SorkorSungai muay thai gym havde været forsvundet fra muay thai liv; men på denne søndag på 4: e August 2013, måske promotor Deer Kertphet Lad ChatchainoiWorawut til at kæmpe med sin par bokser i 114 pounds i stedet for ham. Derudover leder af boksning lejr afslørede journalister Muai Siam, “nu, Bowee er stadig her med vores boksning lejr, men han er stadig ondt. Således, det skal sympatisere ham meget og så han kan komme tilbage til at kæmpe for vores boksning lejr snart i SuekMuai Thai Ched Se i Thailand efter hans huld bliver bedre. Dog hvis hans krop betingelse ikke er 100 procent, vil ikke jeg lade ham til at kæmpe på boksestadion bestemt.”

“Mit” gerne vil lade sin bokser fra muay thai camps i Thailand til at gøre, som han kan lide.

Muay thai fans af MitNakorn bør lade Phetbunchu til at kæmpe i 132 pounds; men har han købet sin vægt til Chamuakthong S. Yuphinda muay thai-lejren, der havde vist sin gode former og bliver vinderne i flere kampe. Derefter, det bør advare muay thai fans ikke at begrænse Phetbunchu, fordi vægten kan påvirke hans form for sikker.

Desuden, MitNakorn eller den varme fortaler for SuekOneMitchai på Rachadamnernboxing stadium vil have sin boksers at kæmpe i programmet millionær på denne 8. August 2013; han afslørede til journalister Muai Siam “i fortiden, vil jeg Phetbunchu til at kæmpe i 131 pounds, at nu ville han gerne kæmpe i 132 pounds til at vise sin gode resultater med Chamuakthong S. Yuphinda muay thai camp. På den anden side har han købet sin vægt til sin par bokser til 3 pounds for at kæmpe i SuekOneMitchai og SuekPhetwisate på denne 8. August 2013. Tværtimod, nu tilladt SiaRiam Phetbunchu at kæmpe i 132/135pounds; Chamuakthong har nu sin friske form efter at være blevet vindere i 5-6 kampe uden at tabe til nogen. Således, hvis Phetbunchu kan vinde hans par bokser fra mange muay thai camps fra Thailand, han kan have sin ny chance for at kæmpe med de større boksere i fremtiden.”

“Chun” kontrollere præcist.

Promotor Chun Kertphet eller ejer af SuekKertphet i den superfight, der bliver transmitteret på fredag 2 August 2013 afslørede journalister Muai Siam om hans arbejde, “Jeg har hørt at teamwork allerede. Således, jeg er sikker at Onechalong Sitsornong muay thai training camp vil bekæmpe erstatte af Yokphet af vender med Kusakornnoi uden overenskomstforhandlinger hans vægt til hans par bokser for sikker. Desuden, dette par bokser er den nye som aldrig kampen witheach andre før.”

Derudover afslørede promotor Chun Kertphet at journalister Muai Siam desuden at “selv om jeg vil lade Onechalong for at bekæmpe erstatte af Kusakornnoi, jeg har tjekket ratificere i thailandsk boksning fans af Thailand allerede og konstateret, at de er begunstiget af dette par bokser meget fordi de er fra gode muay thai camps.

Derefter, spillet af denne kamp vil være spændende med lignende talenter dem begge og god uddannelse af dem også. Men Onechalong kan have tid til at træne sig mindre end Kusakornnoi, og han havde tabt til Yokphet for to gange gange. På den anden side kan han være glad for ikke at kæmpe med Yokphet og jeg er stadig helt sikkert om ham, der måtte have hans evne til at kæmpe med Kusakornnoi helt i 114 pounds.”

Tre boksere fra Thailand af “Chuwattana muay thai training camp” er egnet.

AngmorKabeePhomdang bekræftede sidst om pasform af tre boksere i Chuwattana muay thai training camp, der er Kanongsuek, Chomphob og Sangmorakot. Men det kan ikke være sikker på resultatet af spillet, men det kan være sikker på, at deres formularer kan være imponerende; de kan vise deres præstationer i Rachadamnern boxing stadium i den fremragende måder.

 

Endelig er det tid til SuekDaewrungChucharean af AngmorChuchareanRaweearamwong til at køre på spillet på Rachadamnern Thai boxing stadium i Thailand i dette onsdag 14 August 2013. Derefter promotor KabeePhomdang har informeret denne nyhed og bekræftet om klargøringen af tre boksere i boksning lejr, der er Kanongsuek Chuwattana muay thai training camp, Chomphob Chuwattana Chuwattana muay thai training camp og Sangmorakot Chuwattana Chuwattana muay thai training camp til at kæmpe i denne kamp.

 

Desuden sagde Angmor desuden, at “disse tre boksere har trænet med hinanden før, undtagen Chomthong, der er kø til at kæmpe i Kina i denne tid. På den anden side, bør ikke det være bekymret over Kanongseuk, Chomphob og Sangmorakot på grund af deres gode uddannelse. Som et resultat, de måtte kæmpe med morskab at være begunstiget af muay thai fans og gerne vil være vinder i spillet.”

 

Desuden for SuekDaewrungChucharean i denne kamp, vil der være Kanongsuek Chuwattana muay thai training camp vender med Sirimongkol Sitanuphab Camp, Chomphob Chuwattana vender med Kotchasarn W. Wiwattananon muay thai camp og Sangmorakot Chuwattana muay thai training camp vender med Tanusuek Suranaree muay thai gym at kæmpe i denne kamp.