Monthly Archives: July 2013

“Mit” støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai training camp” at forstå hans Thailand forkæmper for.

IMG_3524

Kert Thrab Kertbanchong eller den tidligere mester for Thai boksning i B.E. 2535 accepteret, at for nylig Mit Nakorn lovet Songkhom Sitchareanthab muay thai camp og ham, hvis Songkhom kan vise sin gode form igen for 2-3 kampe, han vil skubbe op Songkhom at forstå for Thailand mester igen bestemt. Continue reading

Bested henviser til “Thongchai” at være forståeligt, at “Rachanon muay thai training camp” fra Thailand undslippe ikke ham.

IMG_3507

Commander Wichai Rachanon har bested henviser til Thongchai Rattanasuban at han ikke skulle være bekymre sig, fordi Randiss boksere og han aldrig undslippe ham. Nu har hans muay thai training camp dog lidt problemer, så han har svigtet bokserne i boksning lejr til at kæmpe i alle programmer først. Tolden, han har meget udgifter til at betale, men hvis Thongchai er kommet tilbage til initiativtageren, bokserne og han vil være tilbage til at arbejde med ham igen bestemt.

Commander Randis afslørede, at Thongchai Rattanasuban i den tidligere har skændtes med Phrai Phanyalak eller Udvalget af Rachadamnern Thai boxing stadium indtil forårsager alvorlige emne og skæres kvoter for at installationsprogrammet boksning, indtil bokserne i hans boksning lejr har været spredt for at kæmpe i andre muay thai camps i Thailand også, denne situation gjorde bokserne og jeg nødt til at kæmpe med andre boksning lejre på grund af vores overlevende og en masse udgifter til at betale. Desuden hver træner af boxer har brugt 10.000 baht til at betale, så hvis jeg ikke lide denne måde, muay thai lejren vil have en masse besvær. Men hvis Thongchai er kommet tilbage til initiativtageren, bokserne og jeg er klar til at kæmpe for SuekOneThongChai program, som på samme måde. Således vil jeg Thongchai at forstå os.”

Vente med at se form af “Maklak Sititisuktho Camp” i en anden 2-3 kampe i Thailand.

Anake Sangmongkot stadig bekræftet for at lade Maklak Sititisuktho Camp kampene i 126 pund for en anden 2-3 kampe forud for reducere den næste kamp på grund af sin ikke perfekt krop.

Anake eller assistent teamwork af Suek Sangmorakot viste, at journalisterne Muai Siam efter Maklak havde sparket Sornsin Suwit muay thai gym og overvinde ham igen i Suek Chai Muai Thai sidste lørdag 22 juni 2013 på Omnoi boxing stadium, “Jeg vil lade ham til at kæmpe i 126 pund yderligere i en anden 2-3 kampe forud for reducere kampe på grund af sin ikke perfekt krop. Jeg er tilfreds med sin form, men stadig spekulerer på, om ham til at kæmpe med dem, sværere. Derefter, det skal reducere sine kampe for at kæmpe en lille smule på grund af bange for at han ikke kan overvinde den ene, der får masser af vægte. “

Føle sig glade med alderdommen boksere fra mange muay thai camps kampene på Chitmuengnon Thai boxing stadium i Thailand.

4 velkendte og fremragende boksere i fortiden vil være tilbage til at kæmpe igen; Rambo har f.eks en anden kamp at kæmpe på denne 7. juli i 2013 med Langsuan samt Lakhin og Neung ubon, der vil stå med hinanden på denne 21 februar i 2013. På den anden side har Somjit Wankaew setup til Chitmuengnon program til at bevise deres forestillinger gennem kabel PSI TV udsendes i hele Thailand landet.

 

Udover, disse 4 berømte boksere fra 4 muay thai camps har skabt den nye aktuelle til muay thai liv; Derudover var journalister Muai Siam blevet afsløret fra dem eller Rambo, Langsuan, Nuengubon og Lakhin, som alle er i fyrrerne, at de havde besluttet at vende tilbage til kampene i Thai boxing stadium igen. Derefter har Somjit Wankaew setup Chitmuengnon Thai boksning stadion til at bevise deres forestillinger med at give 100.000 baht for vinderen også. Derfor, Rambo vil kæmpe med Langsuan på denne søndag 7. juli i 2013 og Lakhin og Nuengubon vil kæmpe med hinanden på denne søndag 21 juli i 2013.

 

En af muay thai teamwork af Chitmeungnon sagde, at “det er sikkert at disse tidligere boksere vil vende tilbage til at kæmpe igen på Chitmuengnon Thai boksning stadion. Derudover vil Rambo kæmpe i 58 kg. med at vinde 200.000 baht, hvis han vinder og Nuengubon og Lakhin kan få for 300.000 baht hvis hver af dem er vinderen. Udover, frist for at betale depositum er denne søndag 30 juni i 2013 og disse 2 programmer kan udsendt gennem den sorte PSI kabel på kanal 174 på 9,00 – kl. i Thailnad. Således bør alle muay thai fans følge disse 2 program, der er de hit programmer, at alle er interesseret nu.”

Viste sig for at bruge penge til at forstå bokserne i ThongChai muay thai program.

Hvad mere er, var reportere Muai Siam blevet afsløret, at “for nylig, efter at alle vide, at nu Thongchai ikke har et program til installation på Rachadamnern muay thai stadium, der er flere af projektledere, som gerne vil forstå boksere i OneThongChai program at være i deres programmer. Derefter, de forsøger at bruge en store pengebeløb til at fatte for disse boksere. Men der er ikke noget signal for enhver bokser i OneThongChai program til at kæmpe i et andet program. På den anden side ønsker de stadig at kæmpe for OneThongChai program som sædvanlig.

Bliver muay thai Champion af Suek Muai Thai ChedSee i Thailand.

Suriya Ch. Wegoor den store træner nært forestående luft boksning lejr pralede med, at Satanfa Sakami har øvet sig i den bedste måde at sit liv for at betale opmærksomhed til få hævn af Design Rachanon, efter at han havde tabt til denne boxer til den sidste kamp. Derefter, for denne kamp, han vil beskytte sin mester af 118 pund af kanal 7 også ved at kæmpe som master par bokser Suek Muai Thai ChedSee udsendes på denne 27 juni i 2013.

Efter at Satanfa Sakami havde tabt spillet til Design Rachanon for en gangs skyld tid på Lumphinee muay thai stadium, havde Sia Chun Kertphet forvaltet for hævn match til ham igen for at beskytte for sin championof 118 pund i kanal 7 og kæmpe som master par bokser Suek Muai Thai ChedSee udsendes på denne søndag 23 juni i 2013. Derfor, forud for dette spil, Suriya Ch. Wego eller den store træner nært forestående luft havde givet tillid til muay thai fans, “efter at vi har kendt, at Satanfa kan have en ny chance for at få hævn med Design igen, vores teamwork har planlagt spil ham godt for at være en vinder i denne kamp samt den perfekte træning. Så i denne tid til kampen i kanal 7, er vi sikre på, at Satanfa måske kunne få hævn for hans par bokser og beskytte for hans mester af 118 pund igen. Som resultat, i dette spil, kan Design få sin nye lektion for sikker.”