Monthly Archives: May 2013

Tillad “NiChao Suwit Muay Thai Training Camp” for at kæmpe for mester i Thailand på AomNoi muay thai stadion.

Det sidste møde i rankings bestyrelsen tillade NiChao Suwit muay thai training camp konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion med YodPaDand Kiatbanjong muay thai camp, en ny øverste bokser i Jao Muay Thai krig på 16 maj på AomNoi.
En fortaler for Sangmorakot krig på LumPiNi stadion og Jao Muay Thai (Thai boksning) krig på Siam AomNoi stadion, Mr. Tui Sangmorakot bekræfter, at bestyrelser der rangerer Jao Muay Thai krig på Siam AomNoi stadion tillader min anmodning. De tillader NiChao Suwit Gym   konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion med YodPaDand Kiatbanjong, en ny øverste bokser i datterselskab af Sankmorakot til at kæmpe i Jao Muay Thai krig på 16 maj på AomNoi.
“Jeg kan se denne kamp er en god, fordi de har en god form med god muay thai træning og altid vinde, så jeg ønsker at indstille dem til at konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion. Bestyrelserne tillade min anmodning allerede i det sidste møde.” Mr. Tui sagde.
Peteng kan ikke vinde let
Wittaya Petchsemoun bekræfter en stor kamp i WanWeRaa krig er en kamp om Peteng Kiatpontip hvem der vinder Putorn Cumpornkring muay thai training camp, men det er ikke let at vinde Yodmanut Petchpotong, fordi hans vægt 106 pounds er bedst til at kæmpe.
“Peteng bruges til at kæmpe med Todmanut på Phuket i det sidste år. Selv om han kan vinde, men denne gang er ikke let, fordi Yodmanut vægte 106 pounds er overveje et personale, der er en bedste til at kæmpe og han vil ikke skade. Dette er en stor kamp for gambling og knockdown sker ikke”Jans Petchsemoun team personale bekræfter.
WAN vi Raa Pon krig er afholdt på 15 maj billetten koster 250 Baht. De har mange kampe med mange muay thai camps fra Thailand som følgende: en åben kamp er Fahsongsang blæsende Sport kæmper Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kæmper Kamennoi S.Apidet muay thai camp, Tanuutong S.Chockchaikit kæmper Jensoung Sakkongkamrai Camp, Dokmaidang A.Jirawan kæmper Gumantong Jidmoungnon Camp, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan og den sidste kamp er Superleg W.Sangprapai kæmper Mondam S.Weerapon.
muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camp in Thailand

Prayoon support muay thai uddannelse for at Petchseenil i Thailand på Soenarhanpeekmai Camp.

Muay Thai fans i Thailand bør ikke bekymre dig Yai Mouengsupan fordi stang Wiharndeang og Prayoon Nanla understøtter Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai training camp. De vil juble Petchseenil konkurrere om mesterskabet på 25 maj på WigAir af sig selv
Yai Mouengsupan, leder af Payaksupan åbne hans sind til Muay Siam reporter om efter Angmor give en chance for at Petchseenil Soenarhanpeekmai (Payaksupan) muay thai training camp, der har en god form for konkurrere om muay thai championship. Han skifter for at kæmpe i 118 pund størrelse at kæmpe i Super Bantamvægt 122 pounds størrelse med Eak Bangsai i Dao Rung Chujarern krig på 25 April på WigAir. Rod Wiharndeang og Prayoon Nanla understøtter Petchseenil Soenarhanpeekmai så muay thai fans ikke bør bekymre dig om støtten, fordi vi forberede energi drinks i køleskab. Hvis han kan være en mester, vil han få belønning penge. 25 April vil Prayoon Nanla støtte Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai training camp igen. Han vil juble Petchseenil konkurrere om mesterskabet på WigAir af sig selv.
“Yodwicha” vil forhindre
“Wonder-boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxer fra Muay Thai Siam Sport Award bekræfter, at tidligere Wisanlek Seetran opdagelse, en ældre boxer fra den samme gym uddannelse så hårdt hele sit liv efter han gå til qualifier runde og konkurrere om Aom Noi championship i Jao Muay Thai på 23 maj på Aom Noi i Thailand.
“Wonder-boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxer fra Muay Thai Siam Sport Award af Thailand sagde om beredskab af en ældre bokser i samme gym. Wisanlek Seetran opdagelse gå til qualifier runde og konkurrere om Aom Noi championship med Chadchai S.J.Toipadreaw i Jao Muay Thai på lørdag 23 marts på Aom Noi udsendelse om kanal 3. Jeg kan se hans hensigt, uddannelse så hårdt og kan sige dette er en bedste uddannelse for ham da jeg træning med ham, fordi Wisanlek er meget engagerede i denne kamp.
“Han var meget flittig. Jeg tror, han ville så meget til træning i denne kamp, da han er en boxer”Yodwicha bekræfter.
muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camps in Thailand

Tang udfordret en stor mester bokser af Thai boksning

Mr.Tang, Piyarat Washirattanawong anbefaler muay thai fans til at se kampen mellem Konkrungpeb P.Poungkeaw med Petchmanee S. Sanyo i første runde af Muay Thai Lumpini Kergkrai på lørdag 5 juni på Lumpini stadion. Han er fuld af tillid til denne kamp er meget sjovt og det er i en støtteplan.
I Muay Thai Lumpini Kergkrai på lørdag 5 juni på Lumpini Thai boksning stadion i Thailand er den første runde den store kamp mellem Konkrungpeb P.Poungkeaw muay thai training camp med Petchmanee S. Sanyo. Mr.Tang afslører denne kamp er meget passende match og han har en plan til støtte for dem. Han er fuld af tillid om denne kamp er meget sjov og ikke skuffe muay thai fans. De bør følge de andre kampe, fordi alle kampen i programmet er også dramatisk.
“Gå ikke glip af en kamp af Konkrungpeb og Petchmanee fordi det er et passende match og det er på min støtteplanen. Jeg er meget sikker på, at dette spil er sjovt og skuffe ikke muay thai fans uanset hvem der vinder eller taber. Selvfølgelig, tror jeg de kan kæmpe til sidst.” Mr. Tang sagde.
“Chun” ændre paryk 7 kanals program for underholdning
Muay Thai krig på 7 kanaler i nævekamp på søndag 6 juni 2556 bliver ændret, fordi dette er stadig en nytår så bokser ikke er klar til at kæmpe. Nu trækker Tuan G.Gampanad for at opfylde Lomnalea Soraug muay thai training camp. En promotor, der angive et program, Chun Kiattipetch tage en ekstra kamp, hvilket er en ny tiger cement champion, Semapetch S.Chaowalit mødes Jennarong T.Taksin at blive en første kamp. Chun er fuld af tillid til denne kamp er stadig sjovt.
En stor kamp i “Muay Thai krig” er den første kamp på 7 kanaler af Tuan G.Gampanad er ikke klar til at møde Lomnalea Soraug, fordi dette er et nyt år men en promotor, Chun Kiattipetch har et ekstra slag. Denne kamp er en kamp for en ny tiger cement champion, Semapetch S.Chaowalit, der har en god form ved at vinde mange Putorn stadioner. Seneste, han vinder Mapralong P.Brirak i Tiger cement boksning turnering på Khon Kaen og han vil kæmpe Jennarong T.Taksin, hvem der vinder Jomrachan Winidtanaikwam på The festlighederne på de lovende lejlighed på Bangsapan. Semapetch vil kæmpe i 128 pounds.

muay thai introduktion: muay thai training in thailand, muay thai træningslejr , muay thai camps in Thailand