Muay Thai training camp – Forbered dig før du tilmelder dig en

har du endelig besluttet at gøre det første skridt og deltage i en Muay Thai lejr. Du er nok fristet til at prøve, hvordan uddannelse i disse lejre ser ud på grund af de mange positive anmeldelser du kan finde online. Nye Muay Thai camps er åbnet over hele Thailand næsten hver uge og antallet af mennesker, der allerede uddannelse og mennesker, der overvejer for at begynde at praktisere denne sport er enorm. Nogle ønsker at finde ud af deres fysiske begrænsninger, mens andre ønsker at blive pro Muay Thai krigere.
Muay Thai træning er en vanskelig udfordring. Uddannelse klasser kan være udmattende selv for folk, der har visse konditionsniveau. Der er sjældent nogen person, der er klar til at starte med fuld uddannelse, når han eller hun slutter sig til en lejr. er spørgsmålet hvordan du forbereder dig selv før du begynder med træningen.
Hvis du vil have en vellykket og hurtigere start i lejren skal du starte med nogle conditioning øvelser. Starter kører eller walking i en længere periode og begynde med moderat vægtløftning øvelser. Vær ikke bange for, hvis du ikke har tid til at starte med disse øvelser før du tilmelder dig Muay Thai camp. Der er ingen chance for at være egnet fra den første dag og ovenpå er der mennesker, der deltage i Muay Thai camps bare for at tabe. Du er en nybegynder og som sådan du vil den nødvendige opmærksomhed og vejledning fra underviserne.
Når du starter med den træning du skal starte med at lytte. Lad dig ikke narre af Muay Thai kampe du har set TV eller de spil du har spillet. Real Muay Thai træning i Thailand er noget andet. Lyt til din træner vejledning og rådgivning. Jo flere oplysninger du absorbere, jo bedre bliver din præstation.
At finde en god Muay Thai er training camp en anden vigtig ting. Husk at kigge efter en lejr, som har det nødvendige udstyr, der kan hjælpe dig med at komme sporet hurtigt. Se, hvis lejren har tilstrækkelig klasser til dine behov. Find ud af mere om din potentielle undervisere har de erfaring, viden og er de professionelle i hvad de gør?
Vi håber, disse tips vil hjælpe dig med din mission for at forbedre din sundhed og selvforsvar teknikker ved at deltage i en Muay Thai træningslejr.

Leave a Reply