Muay Thai træning – en perfekt måde at komme i form

Så du har endelig besluttet at starte uddannelse nogle sport og du ønsker at forbedre din styrke, komme i form, lære mere om selvkontrol og forbedre din koncentration? Kan du finde aggressive sport attraktive og foretrækker du kampsport. Leder du efter en sportsgren, der ligner en kombination af boks, karate og giver mulighed for praktiserende læger til at bruge næsten alle slags slag og spark? Derefter er Muay Thai træning den perfekte løsning for dig!
Moderne livsstil medfører stress og daglige opgaver, som er svære at undgå. En intensiv Muay Thai træning, som omfatter alsidige træningspas giver enestående træning til at opbygge styrke. Praktiserende spark og slag er en god måde at slippe negative energi og stress. Muay Thai træning er godt for både mænd og kvinder. Kvinder får især interesseret i denne sport, fordi denne aktivitet er langt mere effektivt og interessant i forhold til yoga og aerobic.
Muay Thai træning for begyndere består af én eller to træningspas om dagen på næsten daglig basis. Disse øvelser omfatter normalt varmer op, strække, slående teknikker og sparring (i fremskredne stadier).
Varm op praksis normalt varer 15-30 minutter. Studerende bruger normalt en sjipper og kører. Efter stretching studerende lære nye bevægelser og stansning/kicking teknikker. De øver skyggeboksning og punch tasker og puder for. Avancerede studerende kan engagere sig i sparring.
Selvfølgelig, dem øve Muay Thai træning for konkurrencer har kurser med forskellig intensitet i forhold til amatører, som er her for at komme i form og fuldføre deres tab vægt planer. Uanset hvad er årsagen til din træning kan du være sikker på at du vil forbedre din fitness niveau meget hurtigt.
Det bedste sted at lære Muay Thai er ved at slutte en Muay Thai lejr i Thailand. Thailand er jo stedet hvor Muay Thai blev opfundet, og hvor denne sport blev praktiseret i århundreder. I dag er der mange professionelle lejre med erfarne undervisere, der underviser atleter og recreationists fra hele verden. Selv en to ugers ophold i disse lejre vil hjælpe dig gøre en forskel i din form.

Leave a Reply