Et par ting du bør vide om Muay Thai

Muay Thai er en bekæmpelse aktivitet, kampkunst og bekæmpe sport, der har sine rødder i Thailand, som navnet antyder. Dette er en af de mange kampsport praktiseres i forskellige dele af Asien som Kung Fu, Karate etc. Mange nabolande Thailands har deres egen version af Muay Thai og hvad de alle har tilfælles er deres lighed med kickboxing. Men det er vigtigt at forstå, Muay Thai er en separat sport. Muay Thai er også kendt som den nationale sport af Thailand og art af de otte lemmer, da det bruger albuer, fødder, knæ og hænder.
Oprindelse
Som tidligere nævnt, Sydøst Asien (ligesom de fleste dele af verden på tidspunktet) var vidne til konstante kampe mellem nationer i middelalderen. Thailandske folk er nødt til at flytte fra ét sted til et andet og beskytte deres bosættelser fra angriberne. Så de havde brug at komme med en teknik, der kan hjælpe med at beskytte sig selv. Dette er, hvordan Muay Thai blev oprettet. Men, startende fra 1900-tallet og især i dag, Muay Thai er mere kendt som en meget populær type af fitness aktivitet. Denne popularitet er ikke begrænset kun til Thailand, fordi folk fra hele verden, rejser til Thailand for at deltage i en Muay Thai træningslejr der.
Muay Thai træningslejre
Uanset om du planlægger at blive en professionel fighter eller du simpelthen nødt til at forblive eller komme i form eller selv om du har brug at tabe sig, Muay Thai camp er det perfekte valg for dig. Disse specialiserede faciliteter er udstyret med alt det nødvendige udstyr til ordentlig Muay Thai træning, men hvad er endnu vigtigere, de har oplevet og kvalificerede undervisere, der fører denne proces. De kan arbejde med mænd og kvinder af enhver alder og fitness kategori.
Fordelene ved Muay Thai
Der er mange fordele ved Muay Thai træning og det er kun nogle af dem:
* Det forbedrer fleksibilitet
* Det styrker muskler i hele kroppen
* Det hjælper folk holde fokus
* Det forbedrer disciplin
* Det brænder fedt
* Det forbedrer selvtillid
Med andre ord er Muay Thai træning en fremragende aktivitet for din sundhed i almindelighed!

Leave a Reply