“Chankrit” har praktiseret i en måned til at kæmpe med “Chalongrat”.

Nu, Chankrit A. Phimonsri har været praktiserende i 2 måneder med sit gode huld efter stop for langs gange. Desuden, i dette spil vil han kæmpe med Chalonglat S. Rachabut Suek Bangrachan denne 19 December, 2016. Desuden, hvis han har viste god form i det næste spil, kan teamwork af Bangrachan skubbe op ham meget på grund af hans gode navn og prestige.

 

Pok Mahachai har afsløret, at efter Chankrit har vundet snesevis af Yodkhunsuek af Rachaphat landsby Chombueng, han er forsvundet selv i lang tid før praksis hans boksning lejr. Derudover har han nu sit gode huld klar til kampene i den næste kamp helt sikkert.

 

For Suek Bangrachan, har commander Phrachuab Paoin tildelt arbejde for Pok Mahachai, Wanbowee og Meenae Luakkongsei til at tage sig af bokserne. På samme måde, nu teamwork af Palangmai har støttet lister over de boksere; nemlig Khomkert Phetportoror kæmper med Adddam Teedet 99, den anden en eller Rachasree DET 2000 kæmper med Datefangkhong Sirilakmuaithai, Chankrit A. Phimonsri kæmper med Chalongrat S. Rachabut, Toto T. Thawat kampe med Phetchiangkhwan Nayoksomdate, Sanityuttachonburi kæmper med Luakrak Panphet Sitkruphak S. Sutthip, Cheddaew Oumkatongchiangmaiyim kæmper med Sankrai Teemuenglei og Yodkhunphon Sorror Charin kæmper med Phetpadsan Singnawaarwut.

Leave a Reply