“Sommai og Thongchai” begge medvirken “Wichit” for hans arbejde.

Sorchor Wichit Padraew har takkede for Sommai Sakulmateta og store sang eller Thongchai Rattanasuban meget at bringe master en for ham. Derefter, kan han gøre listen over Suek Ruamphonkhonpadraew 23 November i 2016 Lumphinee Ramintra boksestadion.

 

Nu, Sorchor Wichit Padraew eller promotor af Ruamphonkhonpadraew har afsløret at journalister Muai Siamsom sidst han har mødtes med Thongchai kontoret af ham i Samsaen. Desuden, han har mødt Sommai Sakulmateta eller lederen af Palangmai gruppe Palangmai kontor for. Således bør det tak for Sommai Sakulmateta og Thongchai meget om at bringe den master sig til ham for hans arbejde.

 

Sorchor Wichit sagde, at det bør tak for begge promotor Thongchai og Sommai tillid til ham til at arbejde i denne sag som samme som den sidste tid at have deltagelse udmærket.

Leave a Reply