Det vil være “Chomphikhwad og Phetsila” til at kæmpe for at få 400,000 baht.

Bortset fra den grådige mester par en mellem Chomphichit og Phetthaksin, vil der være Phetsila Ph. Phat fra S. Sommai boksning lejr til at kæmpe med den nye stjerne af Sia Mor eller Chomphikhad Chuwattana også. Derefter, Otea har gjort det med den grådige penge 400,000 baht denne kamp kan være morsomt. Imidlertid for nylig tabt Phetsila netop spillet på grund af hans overenskomstforhandlinger 2 pounds. Heldigvis, i den næste kamp 8 november 2016 behøver han ikke at lejlighedskøb vægt for sin par, han kan være forkæmper for sikker.

 

Otea eller Phrawit Kongthongsamut eller de professionelle en af Palangmai gruppe har afsløret, at i den næste kamp Phetsila Ph. Phat vil kæmpe for at få hævn med Chomphikhad. Desuden får vinderen for 400,000 baht at kæmpe Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Savebuntham. Og nu Phetsila har praktiseret Bangkapi af S. Sommai og A. Khwanmueng boksning lejr i et stykke tid med Phetthaksin. Som et resultat, nu er han klar til at kæmpe med Chomphikhad.

 

Otea sagde, at i denne tid Phetsila vil kæmpe med sin par one i 124 pounds af vender med den vanskelige opgave. På samme måde har nu Sia Mor taget sig af denne bokser udmærket med de bedste øve i sit liv. Og i denne kamp vil der være 2 par boxershorts kæmper med hinanden mellem Chomphichit og Phetthaksin og en anden mellem Phetsila og Chomphikhad.

Leave a Reply