“Wittaya ” vil gøre det gode navn ved at liste mellem “Changsuek” og “Yokwittaya”.

Siden nu, Wittaya Phetsemeun har været at skabe værker kontinuerligt. Derefter vil han kæmpe med Changsuek Kertthongrit som den mester, af Suek Phetwittaya. Desuden, dette spil vil setup denne onsdag 21 november i 2016 følgende af den anden, eller Morakot af Rattanabundit Universitet til at kæmpe med Yodmongkol Muangseema og Lamnammoonlek Sakchaichote kæmper med Karn K. Kamphanat. Derfor, Muay Thai fans kan nyde at se denne fulde spil.

 

Hver gang promoter Wittaya Phetsemuen har setup spil, Muay Thai fans har aldrig været skuffet. Derfor nu Jans, Sao Nakornsri og teamwork har gjort komplette lister herunder andre lister ud over detaljerne; nemlig Denkrengkrai Singmawin kæmper med Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng kæmper med Phodam Ph. Chareonphat, Narongthong Phetsemuen kæmper med Samorraphum Ph. Telakul, Bangkhlanoi af Rattanabundit Universitet kæmper med Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong kæmper med Thongkittisak Phetsemuen og Singphayak Singmarwin kæmper med Saimongkol Ch. Haphayak.

 

Derudover har Jans afsløret, at det bør tak for Thongchai at støtte ham. Derefter, for Suek Phetwittaya kan det være den glade, for Muay Thai fans.

Leave a Reply