“Phetphailin” har viste god form og har kø til at kæmpe.

Deer Kertphet eller en af de professionelle teamwork af Suek Kertphet har afsløret, nu er han klar til at oprette det gode navn for Phetphailin Singbansrang. Desuden i denne time kommer han til at vise den friske form at være vindere i alle kampe. Derefter, denne tirsdag 13 november 2016 alle bør støtte ham fordi han vil kæmpe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Efter dette, hvis han har vundet denne kamp, vil han have chancen for at kæmpe med Weerachat Bunrasee eller Vill Phetkoson.

 

Nu, navnet på Phetphailin er kendt af Muay Thai fans og Deer Kertphet eller teamwork har afsløret, at det bør acceptere, at nu er Phetphailin har hans udvikling på strategi, især til praksis med Sia Khaek. Derfor, dette 13 November i 2016 han vil kæmpe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng for at kæmpe med Vill Phetkoson eller indkaldt som Banlangngen P. Peannaphat som bliver at være den velkendte i fremtiden.

 

Derudover vil der har mester en af Suek Kertphet og Suek Sitnumnoi setup med promotor Chun Kertphet; nemlig Chatchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim kæmper med Peankhon Leknakornsri i 119 pounds efter af den støtte, eller Siwakorn Kertchareonchai kæmper med Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat kæmper med Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew kæmper med Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert kæmper med Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai kæmper med Lertchingchai Singnawaarwut og Aek Sitnumnoi kæmper med Thabtimthong Th. Niyomsuk.

Leave a Reply