“Sandt For dig” vil kæmpe på denne fredag af radio siden 9 kl.

For Suek rigtigt For dig denne fredag 26 August 2016, vil det forsinke sendetiden skal siden kl Således kan fodbold Muay Thai fans forudsige resultatet for det fodbold den aften med overfyldte parret dem som sædvanlig. Desuden Suek rigtigt For dig i boksning program, vil der være den master, eller Kwan S. Plernchit kæmper med Mongkolkaew S. Sommai dette spil.

 

Nu, det har bestået i 2 uger med stigende spænding løbende på Suek rigtigt For dig på fredag af boksning program. Og Phetyindee teamwork fra Rangsit International boxing stadium vil ankomme til denne boxing stadium denne fredag 26 August 2016 surel. Således vil rigtigt For dig på kanal 24 justere sendetiden for boksning program at være setup siden kl kun på fredag. Ligeledes kan fodbold Muay Thai fans Se TV-programmet for Myanmar U-19 Invitational kop 2016 mellem Myanmar og Thailand denne kanal kl samme dag.

 

Derfor vil der de samme interessante par, dem til at blive sendt; nemlig, den første, eller Flukenoi Moosapanmai kæmper med Wattana Sitsongpheenong i 111 pounds, den anden ene af CP boksning runde eller Yod ET Portortor Thongthawee kæmper med Yodsanchai S. Sophid i 120 pounds, den tredie af CP boksning rond eller Nattaphon Nachiakwittayakhom kæmper med Thepwarit Rawai Muai Thai i 120 pounds, den master, eller Khwan S. Plernchit kampe med Mongkolkaew S. Sommai i 131 pounds. Hvad mere er, vil boksning programmet Rangsit boxing stadium dette 26 August 2016 begynde at kæmpe siden 7:00 p.m. og broadcast siden 9.00 – kl.

Leave a Reply