Har den store dag efter at blive hjulpet i denne boksning cirkel; “Mai” vil belønne for deres venlighed.

Sommai Sakulmateta har bekræftet, at nu har han haft succes i denne boksning cirkel, fordi han altid forsømmer ondskab af alle. den anden side, tænker han altid gode i folk til at støtte ham. Derfor, i dag han ønsker at belønne alle, der har udført gode ting til denne boxing cirkel at blive blomstrende sikkert uden pleje for nogen bebrejde en.

 

Sommai sagde, at alle skal have deres moral i deres sind til at hjælpe andre mennesker, især til har ikke mange medlemmer i denne cirkel. Derefter bør det belønner dem uden at tænke en negativ måde, således at alle kan blive længere i denne cirkel. Desuden vil han belønner for alle, der gerne vil gøre listen over hans boksers at kæmpe stadionet boksning.

Leave a Reply