Kun bede til ham; “Wichit” har gjort til fordel.

Sorchor Wichit Padraew har bested henviser til hver initiativtageren til at informere om lister over alle boksere i boksning lejr ham kun ligegyldigt steder, tidspunkter, datoer, par boxershorts og vægte. Derefter, han vil bringe dem til at bekæmpe straks. Derudover vil nu han gerne have flere dem i Muai Dee Withee Thai program til at kæmpe. Til venstre for dem, der ikke har fået oplyst at ham har dog måske ikke mulighed for at kæmpe. Derudover kan alle de informerede boksere kæmpe med passende dem sikkert uden at være bekymret ved at kontakte ham direkte.

Sorchor Wichit sagde, at for nylig han har NBT tv-program eller Muai Dee Withee Thai til at tage sig af, så det burde have flere par, dem til at kæmpe for dette program. Derudover har hans boksning program aldrig stolet på nogen, så tid til at kæmpe med nogen kunne være sin beslutning. Derfor, alle de gange, han altid beder til nogen for at lade sin boksers til at kæmpe med ham først med at give ære, så alle burde give ære til ham også.

Leave a Reply