Det vil setup for junior programmet for “Kertphet”.

Denne tirsdag i 2nd August i 2016 er Onechainoi Singplapaknoi eller den velkendte bokser med lille størrelse klar til at kæmpe med en anden fremragende med lille størrelse opkaldt Palangphob Ph. Muengphet. Derudover brugte han til at kæmpe med de store præstationer dem. Således i denne match er lederen af boksning lejr virkelig sikker i form af denne bokser til at blive vinderen af denne kamp let.

 

For Suek Kertphet til at kæmpe for små par dem, det bør ikke gå glip af for at se disse par dem Lumphinee Ramintra boxing stadium; nemlig, den første, eller Offside Huarongnamkhaeng kæmper med Sanchainoi Singbansrang som følge af den anden, eller Onechainoi Singplapaknoi kæmper med Palangphob Ph. Muengphet og den tredie eller Khomphet Sitsarawatsia kæmper med Khomphai Mahachaiphattana. Derudover har nu Dabwithee Chaingam eller hoved boksning lejr eller far af Onechainoi afsløret, at fans i denne match Muay Thai skulle komme til at juble for Onechainoi meget på grund af hans gode øve og uddannelse Banplapaknoi i Nakornphanom provinsen. Derefter, det bør ikke være et problem for ham selv om hans par, en eller Palangphob er knæ bokseren, fordi han har kæmpet med den større ydeevne dem før.

Leave a Reply