“Phunluang” eller den varme form vil kæmpe med “bank”.

Phonluang Sitbunmee er klar til at bevise ydeevne med Superbank af Rattanabundit Universitet som master af Suek millionær af Phetwittaya til at blive vist denne 3 August, 2016 Rachadamnern boxing stadium. Desuden, med sin friske form og godt huld, han har vundet sin par, en for 6 kampe kontinuerligt. Dog bør det ser chancen og sidste gang den sidste runde, der rammes.

 

For føreren en af Suek Phetwittaya, der udsendes på denne 3 August, 2016 på Rachadamnern boxing stadium, har nu promotor Wittaya Phetsemeun gjort listen over Phonluang Sitbunmee til at kæmpe med Superbank af Rattanabundit Universitet med hans komme tilbage til bekæmpelse af Muai Thai igen. den anden side, nu han er forsvundet fra kampene i næsten 2 år, denne kamp, han er glad for at kæmpe med den store bokser som superbank igen. Derudover nu har han sin perfekte krop betingelse med sin friske form at vinde parret dem for 6 matcher kontinuerligt for.

 

Hvad mere for dette program, vil der være de andre; nemlig, master one eller Superbank af Rattanabundit Universitet kæmper med Phonluang Sitbunmee, den anden, eller Yokwittaya Phetsemeun kæmper med ekstra S. Martin, Morakot Khomsaimai kæmper med Yadfah Rairline, Suriyanlek Orbortor Kamphee kæmper med Kan K. Kamphanat, Yodwittaya S. Sirilak kæmper med Nuengphayak Ph. Lakbun, Anuwat Natkinphlala kæmper med Khanongsuek K. Kamphanat og Denkrengkrai Singmarwin kæmper med Cherry Duangchaiphor.

Leave a Reply