Muay Thai kampe – en grundlæggende Guide

Det er ingen overraskelse, at mange professionelle kæmpere og udøvere af blandet kampsport bruger bevægelser og strejker, som de har lært fra Muay Thai, fordi disse strejker er virkelig kraftfuld. I virkeligheden, hævder mange eksperter, at Muay Thai er en bekæmpe sport med de mest magtfulde strejker. Der er mange forskellige typer af spark og slag, som folk kan lære at bruge under uddannelsesprocessen. Når de mestrer dem kan de betragter sig selv topprofessionelle. Hvis du ønsker at lære alle trækkene og strejker i Muay Thai, så du bør deltage i en Muay Thai træningslejr i Thailand. Men før du beslutter dig at gøre det, det er altid en god idé at forberede dig. Følgende er en kort liste over nogle grundlæggende og vigtigste træk, at hver Muay Thai studerende skal lære i starten af uddannelsesperioden.
mttrc-dk16-07-07
Holdning-dette er naturligvis det vigtigste element, fordi du skal være i stand til at tage den rigtige holdning, mens du forsvarer dig selv, men også, når du angriber. Kæmper uden den rigtige holdning kan koste dig en masse. Det er godt at gøre opmærksom på, at holdning i Muay Thai er meget lig den, der praktiseres i vestlig boksning. Krigere skal holde samme linje med deres modstander og de bør især fokusere på linjen i skuldrene. Krigere har at stå med skulder fod bredde fra hinanden og knæ skal være bøjet bare en lille smule. Venstre hander krigere bør øge deres højre ben frem og vice versa.
Kroge – dette er en anden interessant teknik, der får sin magt fra hofterne. Ved at placere din hånd og arm på den rigtige måde vil du kunne slå din modstander. Dette er noget som kun en erfaren træner i en Muay Thai camp kan påvise.
Slag – du kan bruge alle lemmer for stansning og blæser din modstander vil opleve der har deres oprindelse i din ryg mangler er navnlig kraftfulde. Glem ikke at under kampe du skal holde dine hænder uanset hvad der sker.

Leave a Reply