Velhavende promotor eller “Mit” har bragt twin fra syd for at udfordre sig selv med hvert par, en.

Mit Nakorn rådgiver Muay Thai fans ikke at gå glip af for at se form af Datephet og Phetdate eller den gode form tvilling, efter de har været lavet lister til kampen efter den mester par, en af Suek et Mit Chai. Desuden, dette program vil udsendes denne onsdag 18 maj i 2016 Rachadamnern boxing stadium. Betydeligt, har dem begge den seneste kamp været vinderne, denne næste kamp er sådan en interessant én af programmet.

 

For dette program, har initiativtageren Mit Nakorn lavet lister over denne twin viser god form at være den nye stjerne i denne cirkel. Derefter Phetdate måtte kæmpe med Phetthailand Moosaphanmai og Datephet Sakwichian kunne kæmpe med Chomyutjew Sitchomyut. Således, begge af dem er de gode fremtidige boksere, Muay Thai fans ikke bør gå glip af at se denne match om at forudsige for dem bliver den velkendte begge.

 

Mit Nakorn sagde i slutningen at han er virkelig sikker på, at dette par, man ikke måske gøre skuffelse til Muay Thai fans i fremtiden sikkert.

Leave a Reply