Det måske ikke være den samme måde, hvis “Pheankhon” kunne kæmpe i den samme vægt med sin par, en.

Tuk T. Surat eller senior en af Pheankon T. Surat har annonceret tydeligt efter hans elskede boxer har gjort listen for kampene Suek en Thong Chai denne 9 juni 2016. Desuden, han måske ikke kæmpe med Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew af overenskomstforhandlinger vægt for 1 pund i 113-114 pounds for ikke at modtage mange penge selvfølgelig. Det synes desuden, at Pheankhon måske har hans flere ulemper end hans par, en efter han har tabt til denne person efter vender med hinanden for en gangs skyld tid. Desuden, i denne tid vil Pheankon kæmpe i den samme vægt med sin par, en til at mindst 1 million baht sikkert.

 

Derudover har sidst Tuk T. Surat eller senior af Pheankon bekræftet, at dette program dette par en kan kæmpe i den samme vægt at store mængder af penge. Tværtimod, ikke kan Pheankhon forhandle vægt til at kæmpe i 113/114 pounds, fordi han har mistet dette par, en før. Det kan således være hans hård opgave. Hvis dette par er man i stand til at kæmpe i den samme vægt, kan vinderen modtage mindst 1 million baht absolut.

Leave a Reply