“Thanadate” vil kæmpe med “Nongyot” på Suek en konge Thong på denne 20 April 2016.

For Suek en konge Thong opsætning af selskabet fans Kingthong Luakprabat, nu Khondeesriphuthorn er klar til at give lykke til Muay Thai igen. Derefter, han har bragt gode i hele landet for at kæmpe med hinanden; nemlig, en master eller Thanadate T. Pran 49 eller frisk formen til at kæmpe med Nongyot Sitchekarn til at vise af funniness.

 

I Suek en konge Thong Rachadamnern udsendes sidste onsdag 20 April 2016, initiativtager Kingthong Luakprabat udvælgelse af de gode resultater, til at kæmpe ved at holde billetprisen for kun 270 baht.

 

Derudover denne kamp vil der være Panphet T. Pran 49 til at kæmpe med Mangkorndate S. Phetbunmee i 101 pounds, Thabna S. Warittha til at kæmpe med Niathoranee Luakwittaya i 101 pounds, Yodsiam Singphomphrab til at kæmpe med Dodeedee Bor Bariphat i 111 pounds, Yodphet Phetchinda til at kæmpe med Singsiam Singphomphrab i 120 pounds, supporter par, en eller Kongphonlek Kertkongphon til at kæmpe med Khathawut Kertphonthip i 126 pund , den anden, eller Yimsiam Nakornmuengdate til at kæmpe med Rolex Fighter Muaithai i 110 pounds, en master eller Thanadate T. Pran 49 til at kæmpe med Nongyot Sitchekarn i 113-114 pounds.

Leave a Reply