Det bør ikke gå glip af programmet for årsdagen for kanal 3.

Sommai Sakulmateta har bekræftet, at nu han har foreslået lister over Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen for kanal 3 denne lørdag 26 marts 2016. Desuden, i denne tid udøvende af Siam Om Noi boxing stadium har overvejet om dette emne som en aktivitet for at fejre fødselsdag årsdagen for kanal 3.

 

Sommai Sakulmateta eller promotor af Suek S. Sommai Rachadamnern boxing stadium har afsløret for at bekræfte, at nu han er blevet tildelt arbejde hen til setup den store projekt af Suek Chao Muai Thai 46 år årsdagen for kanal 3. Desuden, kan dette program udsendes denne lørdag 26 marts 2016 Siam Om Noi boksestadion. Derefter, kan det være ene af alle aktiviteter at give æren for at være den gode promotor for.

 

Sommai har bekræftet, at siden nu han har masser af chancer for at setup fødselsdag årsdagen for Rachadamnern boxing programmer for flere gange. Derefter, det kan give ham æren og teamwork af Palangmai gruppe meget, så på dette 26 marts 2016 det kan fejre fødselsdag-året for kanal 3. Således, det kan give ære til ham meget fordi denne kanal er den store med at vinde mange penge. Derudover Muay Thai fans af kanal 3 bør ikke gå glip af dette vigtige program.

Leave a Reply