“Båd” kan setup programmet big til at være værd for at opnå fordele.

Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong har afsløret for lister over Suek Phetwisate den store kamp denne 7th April 2016 Rachadamnern boxing stadium. er det sikkert, at alle par, dem måtte kæmpe med funniness, især for en master eller Phetmorakot W. Sangphraphai til at kæmpe med Yodphanomrung Chitmuengnon i 135 pounds. Derudover er de forskellige program boksere til at kæmpe med hinanden, Muay Thai fans bør følge og sende tilskyndelse til dem. Det kan således være disapointed sikkert.

 

For Suek Phetwisate i den store kamp, der kan udsendes denne 7th April 2016 Rachadamnern boxing stadium, har promotoren eller Nong båd eller Nattadate Wachirarattanawong gjort de interessante lister for flere dem. Derefter, kan der være master en andet program bokser; nemlig Phetmorakot W. Sangphaphai kæmper med Yodphanomrung Chitmuengnon i 136 pounds efter den anden, eller Phetphanomrung af Rattanabundit Universitet kæmper med Chamuakthong Fighter Muai Thai i 137 pounds, den støtte, eller Superlek af Rattanabundit Universitet kæmper med Superball Teemeunglei i 128 pounds m.fl. Således fans Muay Thai fans kan følge og sende opmuntring til at kæmpe hårdt for at gøre spændingen til Muay Thai for sikker.

 

Derudover kan der være andre; nemlig, Kaimookkhao P. Thairungriangkhamai overenskomstforhandlinger vægt til Khwan S. Plernchit i 131-133 pounds, Onechana A. Bunchuai kæmper med Klasuek Phetchinda i 124 pounds, Yothin F.A. gruppe overenskomstforhandlinger vægt til Rungkit Morbeskamala i 116-117 pounds, Sam Dee Phetyindee Academy hævn med Chareonporn Phobtheeratham i 109 pounds, Somraknoi W. Sangphaphai kæmper med Thongnoi Luakbanyai i 103 pounds og Kaona Plewwayo at forstå 200.000 baht med Thablang S. Warittha i 96 pounds.

Leave a Reply