“Tung” er virkelig glad for sin alvorlige, skal støttes af eksperterne i boksning program.

Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong er virkelig glad for Suek Phetphiya der har udsendt sidste tirsdag i 22 marts 2016 Lumphinee boksestadion. Desuden, dette par, man har kæmpet med funniness indtil at være den foretrukne ene Muay Thai fans. Derefter, Sia Tung har bekræftet for at skabe den gode kamp for at blive overvåget af Muay Thai fans løbende samt takke for eksperter til at sende opmuntring til ham også.

 

Sidst, har Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong afsløret, at han er virkelig glad for meget at sin par, man har kæmpet med funniness. Volumen af billetprisen er dog ikke i den meget måde at blive en succes, i den næste kamp måtte han gøre listerne mere interessant at gøre skuffelse til Muay Thai fans for sikker.

 

På samme måde har det tælles som han har gjort succesen efter dette par, man har været begunstiget af Muay Thai fans. Derefter, Sia Tung kan skabe de gode gerninger at blive set af Muay Thai fans løbende efter de har sendt opmuntring temmelig meget.

Leave a Reply