“Kingsang” har takkede for alle opmuntring til at kæmpe med “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong har takkede for alle opmuntring sendt til ham efter at have en ulykke. Dog har han nu følte bedre fra sin sygdom allerede at være klar til at komme tilbage for at øve sig selv. Derefter, i den næste kamp måtte han kæmpe Suek Chit Muengnon denne mandag i 2nd maj 2016 med Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Desuden har Kingsanglek T. Laksong eller den anden fremragende erhvervsmæssige bokser og den fremragende nye stjerne af Siam crienwoods Award været næsten døde efter at have en ulykke sin motorcykel til at gå ned med bilen. Derefter har han været nåle til flere dem, indtil han har til at fjerne fra kampene med Phetsuphan P. Daewrungriang. Dette program er desuden Suek en Thong Chai udsendes denne 31 marts 2016; men i denne kamp er han ude af stand til at bekæmpe, fordi nu har han taget resten til at inddrive fra sygdom.

 

Men i den næste kamp kunne han vende tilbage til kampen igen med sin stigende omhyggelighed mens man kører motorcykel. Derefter, dette 2nd kan ud over hans kampe med Kaewphayak der kan være andre; nemlig Phanphayak Chitmuengnon kæmper med Sangmanee S. Thianpho i 127 pounds som den førende også.

Leave a Reply