Fire fremragende thailandske boksere kan kæmpe med nogle store kinesiske ones.

Priyakorn Rattanasuban eller fru O har inviteret alle Muay Thai fans for at se Muai Thai Suek rigtigt For dig som måtte have 4 fremragende Thai bokser til at kæmpe med store kinesiske boksere. Derudover kan det udsendes denne lørdag af 5. marts 2016 kanal 24 siden 8.20 – 10:00 p.m.

 

Det er en god mulighed for Thai Muay Thai fans til at se denne nationale Thai boksning program. Derefter, Priyakorn Rattanasuban kan tage nogle thailandske boksere førende af Thanonchai Thanakornyim til at kæmpe med shourong, Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim til at kæmpe med Jinying og Sudsakorn S. Klinmee til at kæmpe med Liyankun og Yodwicha til at kæmpe med Yanzhou.

 

Priyakorn sagde, at dette program er den måde at give Thai boksere til at kæmpe med kinesiske boksere. Således kan det være det store program af året, især for hver Thai bokser til at deltage i dette program er den glimrende. Som et resultat, bør det inviterer Muay Thai fans til at juble op disse Thai bokser for.

Leave a Reply