I øjeblikket har “Kaewkangwarn” sin top form at vinde alle boksere.

I denne time er lærer Oud Buayai virkelig sikker de gode resultater af sin bokser i boksning lejr; nemlig Kaewkangwarn Plewwayo at overvinde Superlek af Rattanabundit Universitet for sikker. Derudover er sidst hans form i down måde lidt efter lidt, Muay Thai fans af Kaewkangwarn venter på at vide vinder resultatet til kampen Suek millioner baht for en konge Thong setup Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Derfor, selv om tidligere Superlek er den stærke, med hans bedre form end Kaewkangwarn Plewwayo, nu sin form er værre end ham. Derefter, denne mandag 7 marts 2016 Suek en konge Thong Rachadamnern Muay Thai stadium de måtte kæmpe med hinanden igen med støtte af Winai Naksin og assistent eller Ponlarat Rodraksa. Derefter bør det forudsige om superlek kan være flittig til at kæmpe eller Kaewkangwarn kan være vinderen indtil bliver at være 100,000 baht bokser.

 

Lærer Oud Buayai har afsløret at reporter at Kaewkangwarn i denne time har hans friske form ved at vinde flere boksere. Derefter, med hans gode øve, stor huld, nice strategi og god fart, det kan fortælle, at ingen ikke kan overvinde ham herunder af superlek. Desuden, nu Superlek er ældre, hans præstation er faldende. Ligeledes har lærer Oud bested henvisning til Muay Thai fans til at juble hans boxer også.

Leave a Reply