“Dommer Dong” kan ikke forlade Rachadamnern boxing stadium.

Nu, dommer Worasak Phakdeekham har afsløret, at han bør afsætte tid til at arbejde meget mere som hovedet direktør og vurdering af Thai boksning sport i Thailand. Desuden, denne nye holdning er blevet udskiftet fra Chachoengsao provinsen hovedet direktør, og han er stadig dommere af Rachadamnern boksning stadion som tidligere. Men, for at være for hovedet direktør om, hvor ellers afhænger af lejlighed.

 

Dommeren Dong sagde, at han plejede at være ene af alle kandidater til at være dommer office direktør efter instruktør dato Chaikla. Dog sidst dommere Worasak Phakdeekham eller dommere af Rachadamnern boxing stadium og direktør for Sport Center i Chachoengsao Thailand har flyttet den holdning at være hoved direktør og vurdering af Thai boksning sport Udvalget kontor i Thailand, som er i over forventning. Derefter bør han have sin meget ansvar at afsætte for hans nye arbejde ved at spille sin rolle boksning dommeren mindre end før. Han er heldigvis stadig Rachadamnern dommer til at arbejde normalt, bortset fra arbejder i hvor ellers som afhænger af om egnethed og mulighed for også.

Leave a Reply